Хотів купити: Всесезонні шини Fulda MultiControl (195/60R15 88H)
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Хотів купити: Зимние шины Goodyear UltraGrip 9 195/65 R15 91T, Замовлення №50288198
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, відвантаження товару
Купив: Летние шины Bridgestone Turanza ER300 (195/65R15 91H)
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару
Не сподобалося: відповідність ціни, асортимент
Хотів купити: Летние шины Toyo Tranpath MPZ 185/65 R15 88H
Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару

Хотів купити: Зимние шины Hankook Winter I*Cept IZ2 W616 185/65 R15 92T XL, Замовлення №40589105
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину

Купив: Летние шины Michelin Energy XM2 195/60 R15 88H, Замовлення №35076991
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив:
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару
Хотів купити: Замовлення №7396876
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, видача товару на складі