Відгуки про HDphone.com.ua

Олександр___ рекомендує цей магазин
12 лютого 2026 р.

Купив: Планшет Xiaomi Pad 7 8/256GB Gray (VHU5498EU), Замовлення №71020

Магазин не запакував товар як крихкий, так як вказано на сайті і за що взяті кошти, а саме, обіцяний ущільнювач відсутній.
Відповідь представника «HDphone.com.ua»
Доброго дня, Олександре! Нам дуже прикро, що склалась така ситуація, та бачимо, що до вашого замовлення послуга пакування не була додана, а отже в суму чека вона не включена. Попри це, наші працівники всеодно запакували ваш планшет в щільну коробку, щоб він доїхав в безпеці, та ви не витрачали додаткові кошти на пакування від Нової Пошти.
Сергей Мармалюк рекомендує цей магазин
11 лютого 2026 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Black (509266), Замовлення №509266

Дуже сподобався цей магазин ! Ціна найнижча в інтернеті ! Зателефонував і одразу замовив. Через годину забрав в точці видачі. Молоді люди приємної зовнішності - дуже ввічливі - фахівці своєї справи !!! Залишилися тільки приємні емоції ! Рекомендую всім цей магазин !
Відповідь представника «HDphone.com.ua»
Доброго дня, Сергій! Нам дуже приємно чути такі слова, нас надзвичайно тішить мати справу з такими клієнтами як ви!
7584tkcy9h не рекомендує цей магазин
6 лютого 2026 р.

Хотів купити: Чохол-клавіатура Xiaomi для Redmi Pad 2 Pro Keyboard (BHR08KCGL) Gray

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Відповідь представника «HDphone.com.ua»
Доброго дня, надайте, будь ласка, номер замовлення чи ваш контактний номер телефону, щоб ми змогли прояснити ситуацію.
Мария Перепелка рекомендує цей магазин
1 лютого 2026 р.

Купив: Motorola G15 Power (8+256Gb) Iguana Green (PB6G0007UA) (UA), Замовлення №67012

Чудовий магазин! Купувала тут телефон і чохли, також відразу наклеїли захисне скло. Все дуже якісно та оперативно. Рекомендую!
Відповідь представника «HDphone.com.ua»
Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. Завжди стараємося працювати швидко й якісно для наших клієнтів. Будемо раді бачити вас знову!
Марго рекомендує цей магазин
31 січня 2026 р.

Купив: Motorola G57 Power (8+256Gb) Corsair (PBAH0004RS), Замовлення №(PBAH0004RS)

Дякуємо
Yuki Artist рекомендує цей магазин
30 січня 2026 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A56 5G 12/256GB Awesome Olive (SM-A566BZGY), Замовлення №70390

Вже не перший раз замовляю. Дуже гарний магазин
Відповідь представника «HDphone.com.ua»
Щиро дякуємо вам за довіру та теплі слова! Нам дуже приємно, що ви знову обираєте наш магазин. Будемо й надалі радувати вас якісним сервісом і вигідними пропозиціями. Завжди раді вам!
Про повернення товару: я не знаю як ту галочку прибрати можна було... Повернення не було, бо все чудово!
30 січня 2026 р. Відповісти
Роман Петрунько рекомендує цей магазин
30 січня 2026 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Awesome Olive (SM-A566BZGC), Замовлення №№68875

Гарні ціни та сервіс! Дуже комфортно скупився!
Відповідь представника «HDphone.com.ua»
Щиро дякуємо вам за відгук! Раді, що вам сподобалися наші ціни та сервіс, і покупка була комфортною. Завжди раді вам у нашому магазині!
Дар'я Потиліцина рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон POCO F6 12/512GB Green, Замовлення №70709

Дуже серйозний магазин. Швидко зв'язались по наявності товару, швидка обробка та відправка товару. Залишилась задоволена на 200%. Всім рекомендую. Процвітання вашому магазинові!
Відповідь представника «HDphone.com.ua»
Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук! Раді, що залишилися задоволені швидкістю обробки замовлення та нашим сервісом. Ваші слова процвітання для нас дуже приємні! Дякуємо за рекомендацію і будемо раді бачити вас знову!
Виталий рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 8/256GB Black, Замовлення №70384

Не перший раз замовляю в цій компанії./телефон/все працює.ціни актуальні.опрацьовують замовлення швидко.упаковано відмінно.претензій немае
Відповідь представника «HDphone.com.ua»
Дякуємо вам за відгук! Раді, що ви знову обрали наш магазин та залишилися задоволені телефоном, швидкістю обробки замовлення та упаковкою. Нам приємно чути, що претензій немає! Завжди раді вашим наступним покупкам!
Михайло Панасюк рекомендує цей магазин

Купив: Приставка Smart TV Xiaomi TV Box S (3rd Gen), Замовлення №70455

Дуже задоволений покупкою у цьому магазині, товар оригінальний, в заводській упаковці, всі функції приставки працюють. Сертифікований товар. Дуже дякую менеджеру Артему, він спеціаліст своєї справи, за надання детальної інформації щодо потрібного товару.
Відповідь представника «HDphone.com.ua»
Щиро дякуємо вам за такий детальний і приємний відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою, якістю товару та його функціональністю. Особлива подяка за теплі слова на адресу нашого менеджера Артема — йому буде дуже приємно! Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині!