Купив: Планшет Xiaomi Pad 7 8/256GB Gray (VHU5498EU), Замовлення №71020

Купив: Навушники з мікрофоном Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless Black (509266), Замовлення №509266

Хотів купити: Чохол-клавіатура Xiaomi для Redmi Pad 2 Pro Keyboard (BHR08KCGL) Gray
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Купив: Motorola G15 Power (8+256Gb) Iguana Green (PB6G0007UA) (UA), Замовлення №67012

Купив: Motorola G57 Power (8+256Gb) Corsair (PBAH0004RS), Замовлення №(PBAH0004RS)

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A56 5G 12/256GB Awesome Olive (SM-A566BZGY), Замовлення №70390

Купив: Смартфон Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Awesome Olive (SM-A566BZGC), Замовлення №№68875

Купив: Смартфон POCO F6 12/512GB Green, Замовлення №70709

Купив: Смартфон POCO X7 Pro 8/256GB Black, Замовлення №70384