Купив: Портативна колонка JBL Charge 6 Blue (JBLCHARGE6BLU), Замовлення №44764
Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відповідність ціни, фіскальний чек
Купив: Мережевий зарядний пристрій OnePlus SUPERVOOC 80W Power Adapter, Замовлення №92602640

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S26 12/256GB Black (SM-S942BZKG), Замовлення №92602771
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S26+ 12/512GB Black (SM-S947BZKG), Замовлення №59001688739162
Купив: Смартфон Google Pixel 10 12/128GB Obsidian, Замовлення №92602251
Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab S11 Ultra Wi-Fi 12/256GB Silver (SM-X930NZSR), Замовлення №49068
Купив: GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE OC SFF 16G (GV-N507TWF3OC-16GD), Замовлення №92601468
Купив: Смартфон Samsung Galaxy Flip6 12/256GB Silver Shadow (SM-F741BZSG), Замовлення №48571
Купив: EcoFlow Delta Pro 3, Замовлення №9250015
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Mint (SM-S721BLGD), Замовлення №48082