Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Техно Їжак

Ганна5517 рекомендує цей магазин
11 вересня 2026 р.

Купив: чохол-накладка Spigen iPhone 15 Pro Mag Armor MagFit, Navy Blue (ACS06737), Замовлення №050920266HO

Відповідь представника «Техно Їжак»
Доброго дня! Ваш позитивний відгук - це найкраща нагорода для нас! Дякуємо, що ви поділилися своїми враженнями. З найкращими побажаннями, команда Техно Їжака.
Vika Remneva рекомендує цей магазин
10 вересня 2026 р.

Купив: Apple MacBook Air 15" M2, Замовлення №И215791

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Дуже дякую магазину Техноїжак та менеджеру Євгенії, замовлення було за грантові кошти, з багатьма нюансами, всё проконсультували, допомогли, підказали і були на зв’язку) рекомендую)
Antal Mykola рекомендує цей магазин
8 вересня 2026 р. На модерації

Купив: Окуляри доповненої реальності XREAL One Pro L (X1112L), Замовлення №И216195

Було питання по товару, тех підтримка проінформувала по всьому що цікавило, і такж одразу оформила замовлення за всіма побажаннями. Загалом все сподобалось, без нарікань, враховуючи непросте сьогодення
anastasiatkachevaa рекомендує цей магазин
8 вересня 2026 р. На модерації

Купив: Фотоплівка FUJIFILM Colorfilm Instax Wide 10 Sheets x 2 Packs, Замовлення №И216021

Найкращий магазин для купівлі картриджів на Instax
Анастасія Кенебас рекомендує цей магазин
6 вересня 2026 р.

Купив: Чохол Pump Transparency Silver Button Case for iPhone 12/12 Pro Misto 1654, Замовлення №31082026Z8W

Дякуючи технічній підтримці змогли подовжити термін виконання замовлення. Все вчасно і без затримок.
Станислав Савин рекомендує цей магазин
3 вересня 2026 р.

Купив: iPhone 14 pro, Замовлення №И215954

Покупал б/у 14 про, пришел в назначенное время вовремя ( даже немного раньше ) очень хороший консультант подсказывает, рассказывает в общем всё отлично советую покупать тут телефончики
Раміна Близнюк рекомендує цей магазин
1 вересня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange (MG8H4), Замовлення №И215938

Замовила телефон. Комунікували швидко і приємно, а хлопець в магазині взагалі був неймовірно уважний і попри безкінечні тривоги зробив максимально все, щоб я швидко змогла забрати новий телефон!
Відповідь представника «Техно Їжак»
plulq не рекомендує цей магазин
28 серпня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium (MU793), Замовлення №1

Сподобалося: наявність, фіскальний чек

Відповідь представника «Техно Їжак»
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв’язок - нам щиро прикро, що покупка у нашому магазині залишила у вас негативне враження. Відразу хотів би зауважити що в стані телефону "Ідеальний" можливі незначні сліди використання, апаратна частина повністю справна, протестована, перевірена та очищена. Кожен БУ гаджет проходить QualiTest, який включає в себе 3 рівня перевірки. Трирівнева система тестування вживаної техніки Apple iPhone перевіряє технічний стан, функціональність та зовнішній вигляд - загалом 56 етапів. Герметичність у вживаних технічних пристроях Apple перевіряється візуально під час діагностики. Водночас важливо враховувати, що герметичність не є постійною характеристикою та з часом може знижуватися внаслідок тривалості експлуатації, природного зносу матеріалів, перепадів температури та інших факторів. Тому для вживаних пристроїв неможливо гарантувати збереження початкового рівня герметичності, який був передбачений виробником для нового пристрою. Також, на жаль, діагностикою було виявлено проникнення води в телефон, що свідчить про те, що телефон зазнав впливу вологи. Оскільки це фактично є фізичним впливом на пристрій, такий випадок не є гарантійним. Саме тому вам і було запропоновано варіант платного сервісного обслуговування. Щодо несправності камери, яка була виявлена після проведення діагностики: за результатами перевірки встановлено, що вона безпосередньо пов’язана з наслідками проникнення вологи всередину телефону та подальшим поширенням корозії на внутрішні компоненти пристрою. Сподіваємося, що нам вдалося детально пояснити ситуацію та причини прийнятого рішення. Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок і завжди готові надати необхідні роз’яснення щодо проведеної діагностики та можливих варіантів вирішення ситуації. З повагою, команда магазину "Техно Їжак"
krystynahul21 рекомендує цей магазин
27 серпня 2026 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" 2026 Apple M5 8 core GPU 16GB 512GB Midnight (MDHE4), Замовлення №И215522

Все чудово, швидко і якісно! Служба підтримки вирішувала питання дуже оперативно та відповідала одразу. Товар в порядку, все працює
Відповідь представника «Техно Їжак»
Seo Lena не рекомендує цей магазин
24 серпня 2026 р.

Купив: Beats studio pro, Замовлення №180820265P2

Сподобалося: наявність

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Неможливо повернути товар, який не підійшов, на наступний день. Навушники Beats studio pro. по причині, що коробка вже була розпакована. Не рекомендую
Відповідь представника «Техно Їжак»
Доброго дня! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що сталася така ситуація. Згідно із законодавством України та правилами магазину, повернути чи обміняти товар належної якості можна лише за умови, що він не використовувався та повністю збережено його товарний вигляд і заводську упаковку. Оскільки навушники були розпаковані та у використанні, ми, на жаль, не маємо законних підстав для оформлення повернення. З повагою, Команда «Техно Їжак»