Відгуки про Техно Їжак

Юлія Андрієнко не рекомендує цей магазин
18 січня 2025 р.

Хотів купити: Чохол для смартфона Samsung S921 Galaxy S24 Silicone Case Dark Violet (EF-PS921TEEG)

Очікували 2 тижня,кожен раз мені повідомляли-ось ось ми доставимо.А потім з'ясувалося, що такого кольору немає в наявності
Ivan Sokol не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
17 січня 2025 р.

Купив: Кабель Baseus Tungsten Gold Lightning to USB-C PD 20W Cable (1m) Black, Замовлення №Замовлення 13012025C3U ві

Дякую, все вирішено.
18 січня 2025 р. Відповісти
Віталій Дубейко не рекомендує цей магазин
16 січня 2025 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" Late 2024 Space Gray (MC7U4), Замовлення №Чек #1464

сергей сущенко рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) NINJA Foodi FlexDrawer AF500EU, Замовлення №130120254nm

Дар'я Коломієць не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
12 січня 2025 р.

Хотів купити: Електронна книга Amazon Kindle 11th Gen. 16Gb Black 2022

Відповідь представника «Техно Їжак»
Доброго дня! Нам шкода за те, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Але бачимо, що наш менеджер вже зв'язався із Вами, для того аби допомогти вирішити цю ситуацію.  Ми щиро сподіваємося, що ви скористаєтеся нашими пропозиціями, і ми зможемо допомогти вам вирішити цю проблему швидко та ефективно. З повагою, команда Техно їжака.
Гість рекомендує цей магазин
29 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone SE 2022 128GB Midnight (MMX83), Замовлення №23122024D45

Відповідь представника «Техно Їжак»
Доброго дня! Ваш позитивний відгук – це найкраща нагорода для нас! Дякуємо, що ви поділилися своїми враженнями. З найкращими побажаннями, команда Техно Їжака.
Саша Сахно рекомендує цей магазин
29 грудня 2024 р.

Купив: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm Black (SM-R960NZKA), Замовлення №174078

Невимовно дякую за дуже швидку доставку у передноворічний час! 27 грудня увечері я зробила замовлення у Львові - 29 вже отримала на поштомат з Харкова! Це просто супер сервіс, дякую!
Відповідь представника «Техно Їжак»
Andriy Djakovych dyakovich не рекомендує цей магазин
28 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S23 FE SM-S711B 8/256GB Cream (SM-S711BZWG), Замовлення №174039

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Менеджером було підтверджене замовлення на купівлю товару. Виставлений рахунок і коли я здійснив проплату з рахунку фоп виявилося, що товару нема і повертають кошти. Обіцяли що кошти надійдуть до кінця дня. з ранку наступного дня коштів не виявилося на рахунку А мені треба чим швидше купити товар бо повертаюся туди де доставка не працює. купити в іншому місці не можу бо кошти не прийшли. цікаво в цій фірмі працюють працівники
Anatoliy Levada не рекомендує цей магазин
24 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB Graphite (SM-S721BZKG), Замовлення №171818

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

При оформленні замовлення гарантія на телефон була 1 рік, при продажі вже місяць. Вирішити проблему можуть тільки нарахуванням віртуальних 200грн на особистий рахунок. сором
Відповідь представника «Техно Їжак»
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Приносимо вибачення за незручності. Нам шкода, що Ваш досвід не відповів очікуванням. Будемо вдячними за зворотній зв'язок, щоб ми могли виправити ситуацію та покращити наш сервіс. Лінія турботи: 0 800 204 402. З повагою, команда Техно їжака.
Александр Mozg рекомендує цей магазин
24 грудня 2024 р.

Купив: 181220245GH, Смартфон Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB Awesome Navy (SM-A556BZKC), Замовлення №181220245GH

Доставили быстро,товар тот что заказывали,сервис супер.