Хотів купити: Чохол для смартфона Samsung S921 Galaxy S24 Silicone Case Dark Violet (EF-PS921TEEG)
Купив: Кабель Baseus Tungsten Gold Lightning to USB-C PD 20W Cable (1m) Black, Замовлення №Замовлення 13012025C3U ві
Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" Late 2024 Space Gray (MC7U4), Замовлення №Чек #1464
Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) NINJA Foodi FlexDrawer AF500EU, Замовлення №130120254nm
Хотів купити: Електронна книга Amazon Kindle 11th Gen. 16Gb Black 2022
Купив: Смартфон Apple iPhone SE 2022 128GB Midnight (MMX83), Замовлення №23122024D45
Купив: Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm Black (SM-R960NZKA), Замовлення №174078
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S23 FE SM-S711B 8/256GB Cream (SM-S711BZWG), Замовлення №174039
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB Graphite (SM-S721BZKG), Замовлення №171818
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: 181220245GH, Смартфон Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB Awesome Navy (SM-A556BZKC), Замовлення №181220245GH