Відгуки про Napoli.UA

Игорь Агеев рекомендує цей магазин
1 квітня 2025 р.

Купив: Замовлення №4164621

Я недавно заказал Solgar глюкозамин в интернет-магазине, и остался очень доволен! Процесс заказа был простым и понятным, доставка быстрая. И, конечно, я также рекомендую этот интернет-магазин за их отличный сервис и быструю доставку!
Відповідь представника «Napoli.UA»
Ігоре, ми раді, що досвід співпраці з нашим магазином залишив приємне враження. Будемо раді бачити Вас ще!
Taras2001 рекомендує цей магазин
14 березня 2025 р.

Купив: Амінокислоти (аргінін) IronMaxx AAKG Ultra Strong 90 tabs, Замовлення №4139002

Замовляв бустер IronMaxx .Доставили швидко.Задоволений.
Відповідь представника «Napoli.UA»
Тарасе, дякуємо, що обрали наш магазин! Будемо раді бачити Вас ще!
1 “?STARINA?” 2 рекомендує цей магазин
14 лютого 2025 р.

Купив: Виски Isle of Jura 10 Years Old (0,7 л) (BW11464) (Виски), Замовлення №3835543

Алкоголь всегда покупаю только в Наполи ибо тут самая приемлемая цена, в отличии от тех же супермаркетов которые ставят наценку 100%. Для переживающих: алкоголь тут всегда оригинальный, ни разу не видел и не слышал чтоб тут была какая-то бурда.
Відповідь представника «Napoli.UA»
Дякуємо за зворотній зв'язок! Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді бачити Вас ще в нашому магазині.
TH990 рекомендує цей магазин
21 січня 2025 р.

Купив: Набір Спелл подарунковий, Замовлення №4070258

Не перший рік замовляю в цьому магазині на подарунки для вчителів та як доповнення для родичів та друзів! Смачно, стильно! Всі залишаються в захваті!
Відповідь представника «Napoli.UA»
Доброго дня! Дякуємо, що обираєте наш магазин! Будемо раді бачити Вас ще!
Oksana58 рекомендує цей магазин
14 січня 2025 р.

Купив: Лікер Ricard, Замовлення №4096505

Замовляла лікер Ricard.Доставили вчасно.Задоволена сервісом
Відповідь представника «Napoli.UA»
Доброго дня, Оксано! Дякуємо, що обираєте наш магазин! Будемо раді бачити Вас ще!
Цензор не рекомендує цей магазин
5 січня 2025 р.

Хотів купити: Протеїн багатокомпонентний MyProtein Vegan Protein Blend 1000 g /33 servings/ Coffee Walnut

На сайті 831, замість 737 (на хотлайні)
Відповідь представника «Napoli.UA»
Доброго дня! Нам прикро, що співпраця з нашим магазином не принесла вам бажаних позитивних емоцій. На жаль, платформою Hotline не передбачено оновлення ціни в режимі реального часу, як це реалізовано на нашому сайті. Ми дякуємо вам за зворотний зв'язок і сподіваємось, що надалі покупки приносять лише позитивні емоції.
Василюк не рекомендує цей магазин
31 грудня 2024 р.

Купив: Millennium Шоколад чорний з цілим фундуком, 1.1 кг (4820075509514, Замовлення №98704

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, фіскальний чек

Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару, відповідність умов оплати

При оформленні замовлення 98704 була надана скидка, при оформленні на НП вона скасована. Це маркетинговий хід чи Ви так вітаєте з Новим роком. ? Скріни надсилаю.
Відповідь представника «Napoli.UA»
Доброго дня, дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що з Вашим замовленням склалась така ситуація. На жаль, менеджер не зміг з Вами зв'язатись для можливого врегулювання питання. Сподіваємось, що надалі покупки будуть приносити лише позитивні емоції.
Наталья213 рекомендує цей магазин
9 грудня 2024 р.

Купив: Круасанн dora, Замовлення №4006869

Чудовий магазин, професійне обслуговування! Найсвіжіші продукти! Ввічливі продавці!
Відповідь представника «Napoli.UA»
Наталіє, дякуємо, що обираєте наш магазин! Будемо раді бачити Вас ще!
Ryuk рекомендує цей магазин
27 листопада 2024 р.

Купив: Пивний набір Kalea Новорічний адвент-календар 24х0.33 л + келих, Замовлення №472819473472

Завжди люблю заходити сюди за випивкою. Асортимент подобається більше ніж в звичайних магазинах, а такий календар чудовий подарунок самому собі))
Відповідь представника «Napoli.UA»
Дякуємо за високу оцінку роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас ще!
Klesya рекомендує цей магазин
7 жовтня 2024 р.

Купив: Кофе в зернах Чорна Карта Арабика 500 г , Замовлення №3954084

Замовляли каву, швидко зв'язалися з нами і відправили в обііцяні терміни. Все сподабалось і ціна гарна і якість обслуговування. Будемо замовляти і надалі продукти тут.
Відповідь представника «Napoli.UA»
Доброго дня, нам приємно, що Ви залишились задоволені покупкою та обслуговуванням! Дякуємо, що обираєте наш магазин!