Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline
Купив: Мережевий зарядний пристрій Hoco C70A Cutting-edge + Type-C QC3.0 EU (1USB) Black, Замовлення №2113480
Хотів купити: Baseus Powerbank
Купив: Автомобильный насос Baseus Energy Source Inflator Pump Tarnish CRCQB02-0A
Не сподобалося: оформлення замовлення, повернення товару, сервісна підтримка
Хотів купити: Автомобільний тримач до телефону
Сподобалося: оформлення замовлення
Купив: аккумуляторы BL214 и BL171 к двум телефонам Lenovo
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Внешний аккумулятор (Power Bank) Golf 20000mAh G 57 White, Замовлення №1022630
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати
Купив: Xiaomi Mi Smart Band 5
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Смартфон ZTE Blade A31 2 32GB Gray
Не сподобалося: повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Навушники i12 tws
Купив: Смартфон Apple iPhone XR 128GB Product Red (MRYE2)