Всі відгуки: 2090

Відгуки (2090)

Відгуки про Enko

rem1 рекомендує цей магазин
6 квітня 2026 р.

Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 5080 16G VENTUS 3X OC WHITE (912-V531-062), Замовлення №733992

дуже задоволений картою та магазином дякую вам!
Відповідь представника «Enko»
Щиро дякуємо за відгук! Раді, що ви залишилися задоволені і покупкою, і сервісом магазину. Нехай відеокарта служить довго та тільки радує! Будемо раді вашим наступним замовленням!
Anna S не рекомендує цей магазин
30 березня 2026 р.

Хотів купити: Прилад для укладання волосся Babyliss Pro BAB3100EPE

Не вдалось здійснити покупку в даному магазині!!! Задала уточнюючі питання по товару, на що отримала хамство, звинувачення, зверхність з боку менеджера, з яким розпочала діалог, зауваження що я задаю не коректні питання, повчання законам України, хоча я просто задала питання яка гарантія, бо на різних сайтах вказана різна. Магазин на жаль не зацікавлений у продажі своїх товарів!
Відповідь представника «Enko»
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження ще на етапі консультації. Ви абсолютно праві: уточнювати характеристики та умови гарантії — це нормальна практика, і клієнт має отримати коректну, ввічливу відповідь, а не зауваження чи повчання. Описана вами манера спілкування є неприйнятною і не відповідає стандартам обслуговування, яких ми прагнемо дотримуватись. У цій ситуації ми вас підвели. Ми обов’язково передамо цей випадок керівництву для перевірки та роботи з персоналом. Також звернемо увагу на коректність і єдиність інформації щодо гарантії на різних ресурсах. Перепрошуємо за негативний досвід. Нам шкода, що втратили можливість допомогти вам із покупкою.
Alex Alex рекомендує цей магазин
22 березня 2026 р.

Купив: Робот-пилосос з вологим прибиранням Deerma S30 (DEM-S30), Замовлення №721081

Купували робот пилосос, швидке відправлення. Пилосос з роботою справляється. Рекомендуємо магазин та товар для придбання.
Відповідь представника «Enko»
Дякуємо за відгук і рекомендацію! Раді, що робот-пилосос виправдав очікування та добре справляється зі своєю роботою, а відправка була швидкою. Будемо раді вашим наступним замовленням!
Микита не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
21 березня 2026 р.

Хотів купити: Сімейна гра Борщ (Borscht), Замовлення №731040

Тиждень тому замовив настільну гру за акційною ціною 676 гривень. По телефону попередили, що доставка може йти тиждень та надали в вайбері реквізити, які я оплатив. Вчора (п?ятниця) зранку звернувся до телеграм боту магазину Enko для підтверження статусу. Відповідь була: "постачальник підвів, товару нема, скиньте реквізити для повернення коштів". Тільки чомусь гроші мені ще не повернули, а товар висить на сторінці сайту як наявний, тільки з новою ціною.
Відповідь представника «Enko»
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що склалася така ситуація із вашим замовленням. Розуміємо ваше обурення: після оплати та очікування протягом тижня ви отримали інформацію про відсутність товару, а ще й бачите його на сайті з новою ціною — це дійсно виглядає некоректно. На жаль, інколи постачальники можуть скасовувати підтверджені позиції, але ми погоджуємось, що в такому випадку клієнт має бути повідомлений якомога раніше, а інформація на сайті повинна оперативно оновлюватися. Кошти були поверненні. Перепрошуємо за незручності та дякуємо, що звернули увагу на цю ситуацію.
Гроші повернули
25 березня 2026 р. Відповісти
Vlad G не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
20 березня 2026 р.

Хотів купити: Сковорода звичайна TIROSS TS 1288P, Замовлення №730037

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

замовив ще 7 березня, мінус вихідні, оплатив 9 березня, товару досі немає, техпідтримка відмахується, кажучи "перевіримо замовленнячекайте ттн" . На сайті неможливо подивитись історію замовлень так як особистого кабінету просто немає. НЕ РЕКОМЕНДУЮ даний магазин
Відповідь представника «Enko»
Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Розуміємо ваше обурення: після оплати ви очікуєте чіткі терміни та нормальний зворотний зв’язок, а не відповіді в стилі «очікуйте ТТН». Це дійсно не той рівень сервісу, який має бути. Також погоджуємось, що відсутність зручного доступу до історії замовлень ускладнює контроль і лише підсилює негатив від очікування. Перепрошуємо за затримку та комунікацію. Раді, що питання вдалось вирішити.
Volodymyr Kono рекомендує цей магазин
19 березня 2026 р.

Купив: Мобільний телефон Oppo Reno15 F, Замовлення №730192

Замовив телефон в магазині Enko. Відразу зателефонували, попередили, що товар треба зачекати 1-4 дні (про це було написано і на сторінці товару). Відправили телефон на четвертий день, перед відправкою зателефонували. В період від замовлення до відправлення ціна на сайті двічі збільшувалась, але я товар отримав за ціною, яка була на час замовлення. Менеджери привітні та ввічливі.
Відповідь представника «Enko»
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. Приємно чути, що менеджери завчасно попередили про терміни, а відправка відбулася у заявлений період із додатковим підтвердженням. Окремо дякуємо, що відзначили збереження ціни — ми завжди намагаємось дотримуватись умов, погоджених на момент оформлення замовлення. Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
Сергей Алексеев не рекомендує цей магазин
14 березня 2026 р.

Хотів купити: Бездротовий маршрутизатор (роутер) TP-Link Archer AX55 Pro

Відповідь представника «Enko»
Дякуємо за відгук. Нам щиро прикро, що ви неодноразово стикалися з подібними ситуаціями і цього разу знову були розчаровані. Особливо неприємно, що замовлення не надійшло у заявлені терміни, а обіцяний зворотний дзвінок так і не відбувся — це дійсно серйозне недопрацювання з нашого боку. Розуміємо ваше обурення щодо термінів доставки та актуальності інформації про наявність товару. Якщо товар зазначений як доступний, клієнт очікує відповідної швидкості відправки, а не затримок на кілька днів. Тут нам потрібно покращувати як синхронізацію складів, так і комунікацію з клієнтами. Перепрошуємо за втрачений час і негативний досвід. Якщо ви готові, напишіть номер замовлення у приватні повідомлення — спробуємо розібратися в ситуації детальніше та зробити висновки.
leoverem14 рекомендує цей магазин
13 березня 2026 р.

Купив: IP-камера відеоспостереження TP-Link Tapo C500, Замовлення №727125

Замовляю не вперше у них. Доставляють швидко, максимально чекав відправку до 1-2 діб. З Кривого Рогу в Київ дуже швидка доставка (1 день всього лише). Ціни теж відповідають товарам.
Відповідь представника «Enko»
Щиро дякуємо за відгук і довіру! Раді, що ви не вперше обираєте наш магазин і задоволені швидкістю відправки та доставки — особливо приємно, що з Кривого Рогу до Києва посилка доходить всього за день. Дякуємо за відзначення цін — стараємось тримати їх максимально привабливими. Будемо раді вашим новим замовленням!
Pavel Evseev рекомендує цей магазин
13 березня 2026 р.

Купив: Стабілізатор напруги Conter MSER 5000 VA-V2/3750W, Замовлення №728478

Відповідь представника «Enko»
Дякуємо за такий детальний і зважений відгук! Нам дуже приємно, що ви відзначили оперативність зв’язку, консультацію та швидкість відправки — навіть швидше, ніж очікували. Окремо дякуємо за розуміння ситуації з пошкодженням товару. На жаль, інколи трапляються випадки виробничого браку або пошкодження ще до відправки, але для нас головне — як саме вирішується питання. Раді, що нам вдалося швидко організувати повернення та відшкодування коштів, а також підтримувати з вами постійний зв’язок у процесі. Саме так ми і прагнемо працювати з кожним клієнтом. Дякуємо за довіру та рекомендацію! Будемо раді знову допомогти вам із покупками.
Dmitry рекомендує цей магазин
12 березня 2026 р.

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) UGREEN PB770 48000mAh 300W Grey (25286), Замовлення №726769

Класний магазин. Декілька разів вже замовляю тут і кожного разу без проблем. Приємні ціни, швидко відправляють. Сервісна підтримка взагалі супер - замовив не той ДБЖ, зателефонував, мені швидко допомогли. Відправив назад товар безкоштовно і на наступний же день повернули гроші. Раджу!
Відповідь представника «Enko»
Щиро дякуємо за такий позитивний відгук! Нам дуже приємно, що ви неодноразово обираєте наш магазин і кожен раз залишаєтесь задоволені сервісом. Раді, що змогли оперативно допомогти з ситуацією із заміною ДБЖ та швидко вирішити питання з поверненням коштів. Дякуємо за довіру та рекомендацію — будемо й надалі тримати рівень!