Купив: Електром'ясорубка West WG607BS, Настінне кріплення iTech LCD522B, LCD телевізор (LED) Hilton 24SH1, Замовлення №846608
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Willer EVH50DRI-Libra, Замовлення №846510
Купив: Занурюваний блендер Midea BH6001AW, Замовлення №846511
Купив: Міні піч GRUNHELM GN 50 AC, Замовлення №846513
Купив: Холодильник з морозильною камерою Bosch KGN39XW326, Замовлення №846521
Купив: ATLANTIC IVORY IV202 SB 7.0 KW - 5049 грн, Замовлення №846251
Хотів купити: Ріжкова кавоварка еспресо Rotex RCM650-S Good Espresso

Хотів купити: Монітор Dell SE2717H Silver-Black (210-AJVN)
Купив: тепловентилятор Rotex RAS07-H, Замовлення №34765
Купив: Кухонна машина Monte MT-2507, Замовлення №245973