Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: Barum Polaris 5 215/40 R18 89V XL FR, Замовлення №№1704

Купив: Michelin CrossClimate 2 235/45 R18 98Y XL FSL, Замовлення №1628

Купив: Michelin Primacy 5 215/65 R16 102H XL, Замовлення №1617

Купив: Зимові шини Premiorri Via Maggiore Z Plus (205/60R16 92H), Замовлення №428

Купив: Kumho WinterCraft Wi51 225/50 R17 98T XL, Замовлення №310

Купив: Літні шини Voyager Summer (195/55R15 85V), Замовлення №305
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Хотів купити: Шини Pirelli Scorpion Winter 215/65 R17 99H SealInside

Купив: Goodyear EfficientGrip Performance 215/55 R16 93V, Замовлення №143

Купив: Kormoran Road Performance 205/60 R16 92H, Замовлення №92

Купив: Замовлення №АГ00-000778
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі, сервісна підтримка