Відгуки про Школяр

7 лютого 2019 р.

Купив: Мангал раскладной MOUSSON PROMETEO Q 10 V

Сподобалося: відповідність ціни

Не сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару

Valeriy не рекомендує цей магазин
5 липня 2018 р.

Хотів купити: Мобильный телефон Sigma X-style 31 Power Black (4827798854716), Замовлення №3170

Сподобалося: замовлення через корзину, видача товару на складі

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару

02.07.18 я зробив замовлення. В той же день зателефонував менеджер і повідомив, що товар буде відправлено новою поштою. 05.07.18, так і не отримавши товар, я зателефонував в магазин з претензією. Через 30 хвилин мені повідомили, що даного товару зараз немає в наявності (буде через 5-6 днів).
василий ахметханов не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
29 травня 2018 р.

Купив: Адаптер к ноутбуку

Сподобалося: відвантаження товару

Не производят замен товара хоч сами и подбирают если дороги ваши нервы обходительный этот магазин стороной
Відповідь представника «Школяр»
Здравствуйте. Приносим свои извинения за сложившуюся ситуацию. Опишите, пожалуйста, её подробнее, чтобы мы могли принять меры. Какой конкретно товар вы пытались заменить и кто вам в этом отказал?
В магазине на Пантелимоновской приходила жена с адаптером к нетбуку в магазине ей подобрали похожий сказали не подойдёт принесите на второй день она принесла сказали что за любой другой товар деньги возвращаются за этот нет
29 травня 2018 р. Відповісти
Представник магазину «Школяр»
Мы приносим Вам извинения за сложившуюся ситуацию и будем в ней разбираться. Принесите, пожалуйста, и зарядку, и нетбук. В случае, если зарядка не рабочая, магазин вернет вам деньги.
30 травня 2018 р. Відповісти
Зарядное сегодня принесу . И причем здесь рабочее или нет товар не подошёл и в течении 14 дней имею право ждать его обратно
30 травня 2018 р. Відповісти
Показати всі коментарі
Гість не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
8 лютого 2018 р.

Купив: Ноутбук Lenovo IdeaPad 310-15 (80SM020XRA)

Не сподобалося: , оформлення замовлення, повернення товару

Не рекомендую никому связываться с ними.
Відповідь представника «Школяр»
Здравствуйте. Можем ли мы как-то помочь устранить проблему, которая возникла у Вас с интернет-магазином "Школяр"?
Володимир Р не рекомендує цей магазин
11 січня 2018 р.

Купив: Точка доступу TP-Link TL-WA701ND, Замовлення №Чек 0020

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі, відвантаження товару

Не сподобалося: , замовлення через корзину

Купив точку доступу у травні 2017 року. Виявилось, що вона не підходить, вирішили повернути. Так як товар розпечатаний, сказали що мусять відправити постачальнику на перевірку, і тільки тоді зможуть повернути кошти. Пройшло більше ніж пів року, ні грошей, ні товару, ні інформації. Директора завжди нема, ніхто нічого не знає, всі хто на телефоні нічого не вирішують. Не раджу тут щось купляти.
Відповідь представника «Школяр»
Eugene Epstein не рекомендує цей магазин
15 лютого 2017 р.

Хотів купити: Velbon EX-430

Сподобалося: наявність, замовлення по телефону або e-mail, відвантаження товару

Не сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, видача товару на складі

Цена изменилась по прибытию в магазин, внезапно появились 3% (первый опыт такой, покупаю регулярно по всей стране). Не понравился персонал.
COOPOD рекомендує цей магазин
26 вересня 2016 р.

Купив: Гарнитура Kingston HyperX Cloud Core Gaming Headset Black (KHX-HSCC-BK-BR), Замовлення №1789

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Заказал, с доставкой по городу, магазин находится в моем городе, заказывал в среду, сказали что привезут в субботу. Доставка прошла без проблем.
12 серпня 2016 р.

Хотів купити: Сканер штрих-кода Sunlux XL-6200 USb (9669)

Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, відвантаження товару

Сделала заказ в этом магазине на 3 штуки сканеров, должны были приехать в среду 10-го числа. Перезванивала, уточняла состоится ли моя отправка - подтвердили что 100% отправка состоится , после этого ни ответа ни привета от этого магазина! Спасибо ВАМ ОГРОМНОЕ ЗА ТАКОЕ ОБСЛУЖИВАНИЕ!!! Больше к этому магазину не буду обращаться, и Вам не рекомендую!
21 квітня 2016 р.

Хотів купити:

Знаток Электронный конструктор (320 схем) (REW-K002) на Hotline.ua магазин заявил цену 705грн, а при переходе на сайт магазина - цена уже 942грн
valdg рекомендує цей магазин
19 січня 2016 р.

Купив: блендер Braun Multiquick 7 MQ 735

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару

Новый для меня магазин, приятно удивил ценой и тем что товар приехал в точку выдачи в снегопад )) Цена с даты заказа не изменилась, хотя на следующий день подскочил курс