Відгуки про Toiler.com.ua

Маргарита Вовк рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Чехол-накладка для iPhone 14 Pro Max X-Doria Defense Air - Black, Замовлення №26978

Зручно розташований магазин. Завжди чисто та охайно. Ціни як у конкурентів, але сервіс краще.
Коломієць Сергій рекомендує цей магазин
23 квітня 2025 р. На модерації

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 128GB Black (MYE73), Замовлення №9851

Консультант дійсно знає свою справу — розповів усе детально, допоміг зробити правильний вибір. Покупка пройшла легко й швидко.
Мельник Константин рекомендує цей магазин
21 квітня 2025 р. На модерації

Купив: Смартфон Apple iPhone 13 128GB Starlight (MLPG3), Замовлення №10132

Відмінний магазин із хорошими цінами, постійними акціями та уважним ставленням до клієнтів.
Поліщук Ангеліна рекомендує цей магазин
19 квітня 2025 р. На модерації

Купив: Смартфон Apple iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium (MTV53), Замовлення №10072

Все топчик, дякую!
Маргарита Чабан рекомендує цей магазин
12 квітня 2025 р.

Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 13,6" 2025 Starlight (Z1CV000RU), Замовлення №26950

Консультанти уважні та компетентні, а товар – якісний.
Джевага Даниіл рекомендує цей магазин
9 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 256GB Ultramarine (MYEH3), Замовлення №10096

Сервіс перевершив очікування. Приємне спілкування з підтримкою та реальна допомога — це рідкість.
Inna Kaminska рекомендує цей магазин
25 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium (MYX03), Замовлення №9967

Хороший сервіс і приємне обслуговування!
Даяна С не рекомендує цей магазин
22 березня 2025 р.

Хотів купити: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Desert Titanium (MYX23)

Магазин не попередив, (хоча я запитувала!!!), що в них телефони з Мексики!!! Я приїхала та витратила півгодини на всі перевірки телефону, які телефон не пройшов в результаті!!!! Телефон був вскритим!!! На ньому криво наклеєна наклейка-запаковка!!!! В оригіналі так не повинно бути!!! Результати: я залишилась без телефону та отримала зіпсований час та настрій, витрачені гроші на таксі і мінус вечір вихідного!!!!
Андрій Головко рекомендує цей магазин
11 березня 2025 р.

Купив: AirPods 4, Замовлення №26707

Відмінний досвід! Все зробили швидко, без зайвих проблем, обслуговування на найвищому рівні.
Sofiia рекомендує цей магазин
7 березня 2025 р.

Купив: iPhone 16 Pro Max 512Gb Natural Titanium, Замовлення №26806

Швидко підготували інтернет замовлення, ввічливі продавці та касири, товар належної якості, враження позитивні