Відгуки про Rozetka.ua

Анатолій Прокопов не рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: БФП Pantum M6500W with Wi-Fi, Замовлення №№ 828 902 131

Ольга Гуленко не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
6 листопада 2024 р.

Купив: Кресло офисное RZTK Dzen Black, Замовлення №№ 827 429 757

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Andrii Ramhat не рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Хотів купити: Самсунг А25

Очень ждал 11.11 потому что день скидок, думал скупиться на 20 тыс. Приметил товары. Но когда пришло 11.11 то выяснилось, что на самом деле скидок нет. Розетка обманывает, пишут скидка, а на самом деле это не скидка. Постараюсь больше не покупать там ни чего.
Danil Melnichenko не рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Ноутбук Lenovo LOQ 15IRH8 Storm Grey (82XV00JERA), Замовлення №828 953 584

Теж потрапив в схожу ситуацію з принтером. Опинився в ситуації без принтера (коли він дуже потрібний) і без грошей. Відповідь служби підтримки "Термін експертизи становить до 14 днів. На жаль, через воєнний стан в Україні, терміни можуть збільшуватись." Не розумію чому маю чекати діагностики, якщо я повернув принтер , який не був у користуванні, тільки розпакований. Принтери не перевіриш, не знявши захисні наклейки, а при поверненні потрапляєш на діагностику, і залишаєшся без товару і грошей. Ще є невелика надія що Розетка виправить цю ситуацію.
Вчора Відповісти
Danil Melnichenko відповів на коментар Анатолій Прокопов
На модерації
У меня после этого комментария магическим образом на следующий день вернули деньги, а как же важнейшая экспертиза которая занимает от 14 дней? Жаль что человек должен тратить свои нервы,деньги и время что бы доказать очевидное в топ 1 маркетплэйсе. Ну этот опыт был полезен на будущее)
Вчора Відповісти
Ironhide рекомендує цей магазин
5 листопада 2024 р.

Купив: Термопаста Arctic MX-6 4 г (ACTCP00080A), Замовлення №825 198 484

Придбав на розетці майже безкоштовно, за рахунок "бонусних гривень". Приїхала вчасно, паста виявилася оригінальною - перевірив на оф. сайті. Товарний чек - электронний, а гарантія на термопасту не розповсюджується. Всим задоволений. Рекомендую!
ALEX рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: Навушники з мікрофоном HATOR Hypergang 2 USB 7.1 Black (HTA-940), Навушники з мікрофоном HATOR Hypergang 2 USB 7.1 Black (HTA-940), Замовлення № 824 373 926

Купив на Розетці навушники HATOR Hypergang 2, купівлею задоволений, звук якісний і сильний!
Sergey не рекомендує цей магазин
3 листопада 2024 р.

Хотів купити: Оперативна пам\'ять Kingston Fury SODIMM DDR4-3200 32768 MB PC4-25600 (Kit of 2x16384) Impact Black

Нічого не змінюється. Розетка, як і завжди, залишається вірна сама собі. Товар (замовлення 828967173) постійно затримується. Сроки доставлення порахувати неможливо. Викреслив цей магазин із свого кола друзів. Бо з такими друзями й ворогів не треба.
spoolsK не рекомендує цей магазин
3 листопада 2024 р.

Купив: Відеокарта MSI PCI-Ex GeForce RTX 4060 Ventus 2X Black 8G OC 8GB GDDR6 (128bit) (2505/17000), Замовлення №827974285

Відповідь представника «Rozetka.ua»
Шановний Клієнт, шкодуємо, що співпраця з нашим магазином залишила неприємне враження, але навіть найкращий товар може мати заводський дефект. Ми реалізуємо лише новий товар, що не був у використанні, товар був доставлений у тому вигляді у якому надійшов від представника виробника. Обміну, або поверненню у строк до 14 днів підлягає лише новий товар, що не був у використанні та зберіг товарний вигляд, оскільки під час повернення товар мав сліди монтажу та заявлений дефект - рішення про заміну товару, або повернення коштів може бути прийнято лише після огляду товару фахівцем сервісного відділу. У певних випадках може знадобитися діагностика у сервісному центрі виробника. З Повагою, ROZETKA
Я замовив нову продукцію і отримав її неналежного вигляду та якості, після чого ваш магазин відмовився приймати її назад, бо вона такого неналежного вигляду і якості, через яку я захотів її повернути. Для себе, я зробив висновки про ваш "сервіс". Наступні покупці зможуть зробити його на основі мого досвіду та представлених фото, в якому вигляді я отримав продукцію, або на основі ваших шаблонних відповідей, дивлячись що буде більше до душі
4 листопада 2024 р. Відповісти
Представник магазину «Rozetka.ua» відповів на коментар spoolsK
Ми працюємо у відповідності до чинного Законодавства та не відмовляємо у поверненні. Ви можете повернути товар, але рішення буде надано не одразу у точці видачі, а після огляду фахівцем сервісного відділу. Додатково Вам телефонував наш представник, щоб повідомити цю інформацію, але додзвонитися не вдалося. Якщо питання повернення товару все ще актуальне - поверніть, будь ласка, товар через точку видачі, або в інший зручний спосіб та очікуйте рішення.
5 листопада 2024 р. Відповісти
Макс не рекомендує цей магазин
2 листопада 2024 р.

Купив: Smart игрушка для кошек, Замовлення №82,6710848

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, повернення товару

Відповідь представника «Rozetka.ua»
Максиме, нам дуже шкода, що співпраця з нашим магазином залишила у вас неприємне враження. Ми перевірили інформацію та встановили, що продавець діє відповідно до чинного законодавства України. Продавець також повідомив, що у разі виявлення браку готовий повернути вам кошти за товар та компенсувати вартість доставки, але ви відмовилися від цієї пропозиції. Ваше звернення зафіксовано та передано до відділу контролю якості. Будь ласка, очікуйте на зворотний зв'язок. З повагою, Rozetka Маркетплейс.
Представник магазину «Rozetka.ua»
Макс відповів на коментар Качанівська Яна
Для начала должны быть составлены гарантийные обязательства, распечатка с печатью магазина! Считаю что товар пришел не полной комплектации поскольку не было инструкции или какой либо документации. Даже в дешёвом фонарике есть инструкция на китайском которую можно перевести. Это также может быть причиной для отказа при возврате. Возможно товар прошел уже не первые руки и где то потерялась инструкция. Значит он не новый. Второе. Затянули сроки при рассмотрении заявки на рабочую неделю. При попытке узнать что с заявкой нахамили и не признали что за меня забыли. Ответили "Не нравится товар, отправляйте нам". Зачем было мне тратить время и снимать видео. И как оказалось им не понятно по видео что с товаром. В итоге отправляйте за свой счёт! Как я должен доверять магазину, который изначально меня обманывает и забыл за мою заявку? Нет никаких гарантий что магазин не подменит товар и не будет сфальсифицировано. Я отказываюсь работать с магазином который мне нахамил и пытался обманывать. Переписку отправлено в техподдержку, но похоже зря потрачено время, меня проигнорировали!
Представник магазину «Rozetka.ua» відповів на коментар Макс
Ви отримали відповідь від продавця, що він готовий прийняти товар у тому вигляді та комплектації, який у вас є. Перевірка стосуватиметься виключно справності товару. Продавець не відмовляв вам в обміні чи поверненні, але ви відмовилися повертати товар. Процедуру повернення також буде проконтрольовано з нашого боку, про що Вас повідомив менеджер. Електронний чек знаходиться у вашому особистому кабінеті в замовленні, а інструкція — на фото в картці товару, про що вас також повідомив продавець. Якщо ви все ж таки хочете повернути товар, будь ласка, дайте нам про це знати, оскільки ви відмовили продавцю та повідомили нашого менеджера, що не збираєтеся робити повернення.
5 листопада 2024 р. Відповісти
Показати всі коментарі
Vladik Grinyjk рекомендує цей магазин
1 листопада 2024 р.

Купив: Ноутбук ASUS VivoBook 15X OLED M3504YA Indie Black (M3504YA-L1363), Замовлення №823 419 938

Купил с этот магазин ноутбук, все как заявлено, прекрасно, без нареканий, все работает, только вот нет драйверов но их можно решать самоястельно
Владиславе, вдячні Вам за приємний відгук та високу оцінку. З Повагою, ROZETKA