Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Rozetka.ua

povlanik не рекомендує цей магазин
18 липня 2026 р.

Купив: Холодильник з морозильною камерою INTERLUX ILR-0155W, Замовлення №897332038

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, фіскальний чек

Товар не відповідає опису, плюс не виконали увови своєї акції: не нарухували мені бали за відгук, бо він напевно має недостатню кількість зірок... Магазин дорогий, плюс намахують з акціями, тому не можу їх рекомендувати до співпраці!
Signum34q не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
8 липня 2026 р.

Купив: SSD диск Patriot Burst Elite 960GB 2.5" SATAIII 3D TLC NAND (PBE960GS25SSDR), Замовлення №838829651

Відповідь представника «Rozetka.ua»
Шановний Клієнт, перепрошуємо за незручності. Питання було вирішене службою підтримки та надано відповідний за характеристиками аналог без додактової доплати. З Повагою, ROZETKA
Все вирішили. Дякую.
13 липня 2026 р. Відповісти
1_A рекомендує цей магазин
5 липня 2026 р.

Купив: 2E TopLoad Classic, Замовлення №883472441

Частенько замовляємо на Розетка, зручно що є багато точок доставки (відділень). Та ціни радують. Напевно замовляємо вже більше 10-15 років із Розетки. Оплата різною буває, іноді пред-оплата, іноді готівкою, ніяких проблем із розрахунком не виникає. Дають чек та гарантію. Рекомендую Розетку!
Відповідь представника «Rozetka.ua»
Шановний Клієнт, вдячні Вам за приємний відгук та високу оцінку. З Повагою, ROZETKA
Юлія24 не рекомендує цей магазин
2 липня 2026 р.

Купив: Планшет Apple iPad Air 13" M4 2026 Wi-Fi 256GB Purple (MH5X4TY/A), Замовлення №889191678

Відповідь представника «Rozetka.ua»
Юліє, шкодуємо, що співпраця з нашим магазином залишила неприємне враження, але діагностику та сервісне обслуговування товару виконує не магазин, а авторизований сервісний центр виробника. Дійсно, сервісний центр погодив заміну основного пристрою, замість ремонту (зі збереженням комплектації Вашого планшета), але станом на цей час не отримав пристрій для заміни. З Вами було погоджене повернення коштів. З Повагою, ROZETKA
Окремо дивує те, що гарантійне обслуговування триває вже понад два місяці. Відповідно до статті 8 Закону України «Про захист прав споживачів», недоліки товару мають бути усунуті протягом 14 днів, якщо інший строк не погоджений сторонами. Попри це, а також попри строк заміни у 1–6 тижнів, який нам офіційно озвучила сама Rozetka, питання досі не вирішене. Натомість ми чуємо лише посилання на внутрішні процеси та сервісний центр. Як споживачі, ми не повинні нести наслідки затягування виконання гарантійних зобов'язань чи внутрішньої організації роботи продавця.
2 липня 2026 р. Відповісти
Nikolaymoskalenko1986 не рекомендує цей магазин
28 червня 2026 р.

Хотів купити: Відеокарта PowerColor Radeon RX 9060 XT 16GB Hellhound (RX9060XT 16G-L/OC), Замовлення №896464737

Відповідь представника «Rozetka.ua»
Шановний клієнт, перепрошуємо за ситуацію, що склалася, та за тривале очікування вашого замовлення. Повідомляємо, що станом на вчора ваше замовлення вже було відправлено та прямує до вас. На жаль, у продавця виникла затримка з надходженням товару, про що він повідомляв вам у переписці. Також наш менеджер взяв ситуацію під особистий контроль і надав вам актуальну інформацію під час телефонної розмови. Ще раз перепрошуємо за завдані незручності та дякуємо за ваше терпіння. З повагою, ROZETKA
Christina Lozova не рекомендує цей магазин
27 червня 2026 р.

Купив: Упаковка батончиків Lion з арахісом 48 шт х 40 г (4823000918689), Замовлення №896133203

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент

Не сподобалося: замовлення через корзину

Відповідь представника «Rozetka.ua»
Юліє, шкодуємо, що співпраця з нашим магазином залишила неприємне враження. Товар був реалізований більш ніж за місяць до закінчення терміну придатності (04.08.2026), тому його продаж відповідає чинним вимогам. Інформація про термін придатності не зазначається на сайті, оскільки товар надходить різними партіями, а строки придатності можуть відрізнятися. За потреби цю інформацію можна уточнити у служби підтримки до оформлення замовлення. Білий наліт на шоколаді може виникати через зміну температури або вологості та сам по собі не свідчить про неналежну якість чи непридатність продукту та міг з'явитися, зокрема, під час транспортування. Також вам було запропоновано повернення товару, якщо він вас не влаштовував. З повагою, ROZETKA
P.S. на момент написання відгуку на сайті вже з'явилась позначка "Термін придатності до 04.08.2026" для цього товару. Я це вважаю своєю маленькою перемогою ? Ось як було ДО -->
27 червня 2026 р. Відповісти
Міскевич Тарас Олександрович не рекомендує цей магазин
27 червня 2026 р.

Купив: Осушувач повітря RZTK Smart Dry Station F12L з функцією очищення та іонізації повітря, Замовлення №896396045

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Відповідь представника «Rozetka.ua»
Тарасе, перепрошуємо за незручності. На жаль, дана ситуація виникла через помилку збоку нашого складу. Питання було вирішене службою підтримки. Стосовно відгуків - ми публікуємо як позитивні так і негативні коментарі, але ті відгуки, що мають у вкладенні фото, або відео проходять перевірку модератором, що впливає на час їх появи на сайті. З Повагою, ROZETKA
Oleg не рекомендує цей магазин
26 червня 2026 р.

Купив: Жалюзі 0.70*1.40 м (0.980 кв. м.) KM-70140, Замовлення №№ 897550915

Были куплены жалюзи поржавевшие в хлам КОРОБКА БЫЛА В БЛИСТЕРЕ жалюзи все жолтые от ржавчены
Відповідь представника «Rozetka.ua»
Олег, шкодуємо, що співпраця з нашим магазином залишила неприємне враження. Передаємо ваше звернення до служби підтримки для детального розгляду та вирішення питання. З повагою, ROZETKA
Mykhailo не рекомендує цей магазин
24 червня 2026 р.

Купив: TP-LINK Archer BE550, Замовлення №896828664

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відповідність ціни, повернення товару, фіскальний чек

Роман Л не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
21 червня 2026 р.

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Eureka AK10 Pro, Замовлення №874352136

Не сподобалося: замовлення через корзину

Відповідь представника «Rozetka.ua»
Шановний Клієнт, перепрошуємо за незручності. Питання було вирішене на рівні служби підтримки. З Повагою, ROZETKA
Апдейт по ситуации: Дело было не в аккумуляторе, а в зарядном устройстве. Там всё по факту, возражений нет, этот момент не проконтролировал. Приношу извинения. Но и в своё оправдание скажу, что за время общения с сервисом я услышал и "блочок аккумулятора", и "зарядная батарея", и "блочок устройства", и "зарядный аккумулятор". Может, не прям дословно передал, но суть вы уловили, сервис не очень дружит с названиями комплектующих и пока мне фото не выслали - до последнего был уверен, что дело в аккумуляторе
25 червня 2026 р. Відповісти