Відгуки про MTA.UA

Каролина Костыря рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium (MYWX3), Замовлення №1033018862

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Придбав смартфон у магазині МТА в Буковелі, і я дуже задоволений покупкою! Обслуговування на високому рівні: консультанти допомогли вибрати модель, врахувавши всі мої побажання та бюджет. Рекомендую МТА всім, хто шукає якісну техніку та відмінний сервіс!
Ігор Радченко не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
Сьогодні На модерації

Хотів купити: Зовнішній портативний акумулятор Sigma mobile X-Power SI20A4QL 20000mAh Black QC22.5W+PD20W, Замовлення №1836629

Замовляв павербанк на подарунок, сплатив, замовлення підтвердили, надали електронний чек, а вчора подзвонила менеджерка і сказала, що товару не виявилося на складі. Довелося замовляти в іншому магазині, подарунок доведеться вручити невчасно. Не рекомендую.
Ігор Радченко
На модерації
Запропонували знятий з резерву такий же павербанк з дисконтом. Вдячний за компромісне вирішення ситуації.
Сьогодні Відповісти
Cyberspace не рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Хотів купити: Акумулятор до ноутбука PowerPlant NB00000276 Lenovo G580 Series 5200 мАг, Замовлення №1839161

Два дні очікував на відправку сплаченого товару, щоб на третій день магазин нарешті перевірив фактичну наявність, та товару "не виявилось на складах". Ну, чудово, дякую за втрачений час, я очікував забирати сьогодні-завтра, натомість чекати повернення коштів та шукати інший магазин. Черговий невдалий досвід з вами.
Skorpi не рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон Google Pixel 10 Pro XL 16/256GB Jade, Замовлення №1033017108

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Зробив замовлення телефону Google Pixel 10 pro XL, годину чекав, потім передзвонили та підтвердили. Потім три години переписки у Телеграм, відповідав на питання про плівку, захист, чохли. Ніби все ок, самовивіз у суботу.... На наступний день дзвоник і вибачте товару немає, крапка. Потім можемо вам продати другій колір але на 5000 грн дорожче((( Не рекомендую цей магазин. Дуже схожі на звичайних перекурів
Відповідь представника «MTA.UA»
Дякую, що знайшли час та детально описали ситуацію. Перепрошую за завдані незручності.Незабаром зв'яжемося з вами для вирішення ситуації. З повагою, менеджер Михайло.
Stepan Rachynskyy рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Навушники з мікрофоном Marshall Major V Black (1006832), Замовлення №1828360

Відповідь представника «MTA.UA»
Степан, дякую за ваш відгук! Радий, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. До нових зустрічей в МТА. З поваго, менеджер Михайло!
Vlad Kharin рекомендує цей магазин

Купив: Навушники TWS realme Buds Air 7 Slate Grey, Замовлення №1830248

Полностью доволен заказанными наушниками Realme Buds Air 7, разумная цена, быстарая доставка, качественный сервис! Могу рекомендовать товар и магазин
Відповідь представника «MTA.UA»
Влад, дякую за теплі слова, мені приємно знати, що ви залишилися задоволені! Чекаю на вас знову. З повагою, менеджер Михайло.
Roma Tymofieiev не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
Вчора На модерації

Хотів купити: Ноутбук Lenovo ThinkPad T14 Gen 6 Black (21QC00C0GE), Замовлення №1830065

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Максимально не рекомендую магазин, двічі робив замовлення різних товарів - двічі його скасували: спершу через відсутність товару (батарея для екофлоу, на сайті був у наявності), потім ноутбук по повній попередній оплаті (за реквізитами з комісією), про відсутність якого мені повідомили ЧЕРЕЗ ТИЖДЕНЬ після двох відкладених відправлень. Гидота, не інакше.
Відповідь представника «MTA.UA»
Дякую, що знайшли час та детально описали ситуацію. Прийміть вибачення за це непорозуміння. Вже працюю над вирішенням ситуації та прийму міри, щоб такого не повторювалось. Сьогодні до вас зателефоную. З повагою, менеджер Анастасія.
Roma Tymofieiev
На модерації
хоч сама ситуація неприємна, але варто зазначити, що менеджери магазину дуже приємні у спілкуванні та дійсно намагались знайти прийнятне рішення, пропонуючи кілька варіантів
Сьогодні Відповісти
Andrii Hrytskiv рекомендує цей магазин

Купив: Корпус для ПК Zalman Z10 Plus Black, Замовлення №1823404

Вже не вперше замовляю в цьому магазині. Зручна безкоштовна доставка в пункт видачі і люб'язні продавці в магазині, котрі самі підказують оглянути товар на предмет пошкоджень. Оформлення інтернет замовлення в магазині відбувається без черги.
Відповідь представника «MTA.UA»
Андрій, дякую за теплі слова! Ваш відгук мотивує нас ставати ще кращими. До нових зустрічей в МТА. З повагою, менеджер Дарина.
Діма Брунько рекомендує цей магазин
10 лютого 2026 р.

Купив: Килимок для миші 2E GAMING PRO Control 3XL Black (2E-CONTROL-3XL-BK-PRO), Замовлення №Замовлення 1828900

Товар прийшов швидко, сподобалось замовляти на цьому сайті
Відповідь представника «MTA.UA»
Діма, дякую, що оцінили оперативність нашої роботи. Буду рада новим зверненням від вас! З повагою, менеджер Дарина.
Nikita Symonenko рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон OnePlus 15 12/256GB Black, Замовлення №1050998646

Знаєте, я звик купляти електроніку у іншому магазині. Але цього разу я обрав цей магазин, і це зовсім інший рівень. Допомогли обрати кращій (для мене) варіант смартфону, під час консультації по телефону. Доставили коли обіцяли, чек на місці, усе на місці. Мені усе сподобалось. Окремо дякую менеджеру Олександру, він мені дуже допоміг.)
Відповідь представника «MTA.UA»
Нікіта, дякую за ваш відгук! Рада, що ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. До нових зустрічей в МТА. З повагою, менеджер Дарина.