Відгуки про MTA.UA

Eugene Makarenko рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Зарядна станція EcoFlow RIVER 2 (ZMR600-B-EU), Замовлення №1402192

Замовляв невеличку екофлоу щоб було на випадок відключень. З магазином все було ок: екофлоу оперативно приїхала по нп. Сервіс в процесі купівлі також був хороший. Поки світло є зарядна станція живить домашні прилади. Покупкою і магазином задоволений. Рекомендую.
Відповідь представника «MTA.UA»
Євгеній, вдячна Вам за відгук! Вітаю з вдалою покупкою! Радію, що у Вас лишись такі позитивні враження. Буду рада Вашим новим зверненням! З повагою, менеджер Валерія.
Андрій Лавріненко рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Дата-кабель Choetech XCC-1028-BK Type-C (тато) - Type-C (тато), 0.8m Black, Замовлення №1403523

Все добре
Відповідь представника «MTA.UA»
Андрій, спасибі Вам за відгук! Приємно бути кращими для Вас! Буду рада новим зверненням від Вас! З повагою, менеджер Валерія.
Galileo рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон OnePlus 12 12/256GB Silky Black, Замовлення №1409459

Відповідь представника «MTA.UA»
Такі відгуки мотивують нас працювати ще краще! Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук! Звертайтеся ще! З повагою менеджер Ольга!
Олег Демченко рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Оперативна пам\'ять Samsung 16GB SO-DIMM DDR4 2666 MHz (M471A2K43CB1-CTD), Замовлення №1409976

Відправили швидше ніж обіцяли, навіть в вихідний. Прислали саме ту оперу що й замовляв, що було важливо для Synology Nas. Ввічливий персонал. Можу рекомендувати
Відповідь представника «MTA.UA»
Олег, вітаю з вдалою покупкою! Працюємо оперативно та якісно для наших клієнтів! З повагою менеджер Анастасія!
Petr111 рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming F17 FX707ZC4 (FX707ZC4-HX008), Замовлення №1408140

Всьо гарно швидко рекомендую
Відповідь представника «MTA.UA»
Такі відгуки мотивують нас працювати ще краще! З повагою менеджер Анастасія!
Сергей Олексин рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон Blackview BV6200 Pro 6/128GB Black, Замовлення №1409079

Відповідь представника «MTA.UA»
Сергій, спасибі за Ваш відгук! Такі відгуки мотивують нас працювати ще краще! Звертайтеся ще! З повагою, менеджер Валерія.
Андрій Шевчук рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р. На модерації

Купив: Відеореєстратор-дзеркало Xiaomi 70mai Rearview Dash Cam S500, Замовлення №1409101

Відповідь представника «MTA.UA»
Андрій, дякую за відгук! Дуже ціную Вашу довіру та рекомендації! З повагою менеджер Анастасія!
хіхіх рекомендує цей магазин

Купив: Смартфон Google Pixel 8 Pro 12/256GB Obsidian, Замовлення №1408085

Відповідь представника «MTA.UA»
Вдячна, що обрали наш інтернет-магазин і знайшли час залишити відгук! З повагою менеджер Анастасія!
Єгор Комаров рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: Геймпад Microsoft Xbox Series XS Wireless Controller Remix Special Edition + Rechargeable Battery Pa, Замовлення №1408340

Відповідь представника «MTA.UA»
Єгор, дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук! Звертайтеся ще! З повагою менеджер Анастасія!
Владислав К рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: Автономний пусковий пристрій (бустер) Baseus CGNL020001 2000A 20000mAh (1Type-C, 2USB, 3A), Замовлення №1408106

Швидка доставка
Відповідь представника «MTA.UA»
Владислав, радію, що у Вас лишились такі позитивні враження від співпраці. Чекаємо нові звернення! З повагою менеджер Анастасія!