Відгуки про Bemobi

amtt рекомендує цей магазин
12 червня 2025 р.

Купив: POCO C75 8/256GB Black, Смартфон POCO C75 8/256GB Black, Замовлення №3679

Дана Полищук рекомендує цей магазин
31 січня 2025 р.

Купив: Планшет Oukitel RT7 12/256GB Black (6931940751438), Замовлення №760

Володимир Миронюк рекомендує цей магазин
23 листопада 2024 р.

Купив: Планшет Blackview Active 8 Pro 8/256GB LTE Black (6931548313724), Замовлення №8647

Після консультації з менеджером магазину вирішив обрати саме цей планшет. Дякую магазину за рекомендацію і швидку доставку!
Наталия не рекомендує цей магазин
23 листопада 2024 р.

Купив: Планшет Blackview Tab 9 4/64GB Gold + Keyboard, Планшет DOOGEE U10 4/128GB Grey, Замовлення №6822

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «Bemobi»
Вам уже міняли БЕЗКОШТОВНО один раз. Ви чи Ваша дитина зламали ще один планшет (скоріше всього просто сіли на нього) міняти Вам постійно ніхто не буде.
Світлана Бойко рекомендує цей магазин
18 вересня 2024 р.

Купив: Смартфон Oukitel WP26 8/256GB Black, Замовлення №59616

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Вчора отримала телефон oukitel wp 26. Де навушники, які йдуть в подарунок?
Юлианна Куликова рекомендує цей магазин
17 вересня 2024 р.

Купив: Смартфон Oukitel IIIF150 Raptor 12/256GB Amethyst Metallic, Замовлення №6108

Вже пройшло більше 2 тижнів, як я користуюсь цим девайсом. Дуже зручний, ніяких проблем не було. Дуже сподобався цей магазин, їх обслуговування, тому що мені його порекомендували виходячи з нашої телефонної розмови. Рекомендую. Замовляйте, не пошкодуєте
Артем Соболєв рекомендує цей магазин
29 серпня 2024 р.

Купив: Смартфон Oukitel WP33 Pro 8/256GB Black, Замовлення №6208

Давно купляю товари в цьому магазині, дуже імпонує сервіс та швидко вирішують всі питання. Тому всім рекомендую.
Pavel R рекомендує цей магазин
9 червня 2024 р.

Купив: Lenovo Xiaoxin Pad 2022 6/128GB Wi-Fi Grey (ZAAM0062), Замовлення №58442

OLEG_OGO не рекомендує цей магазин
10 лютого 2024 р.

Купив: Смартфон UMIDIGI Bison GT2 8/128GB Storm Grey, Замовлення №763

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

не рекомендую цей магазин телефон зламався відмовились ремонтувати по гарантії сказали потрібно заплатити!
Відповідь представника «Bemobi»
Телефон зламав кліент сам і був дуже здивований що по гарантії не ремонтують безкоштовно все що він зламав. По гарантії ремонтують безкоштовно тільки ті поломки які виявилися самі в результаті експлуатації аппарата, а не навмисно (або випадково) пошкоджені користувачем.
Ви не надали жодного документу про підтвердження моєї вини та вашої теорії - акт про огляд, прийом на ремонт.... , а просто подзвонили сказали потрібно заплатити! Коли я відмовився платити ви просто надіслали телефон без попередження запакувавши аби як, без повної комплектації, яку я вам надсилав та без вирішення проблеми!
19 лютого 2024 р. Відповісти
Максим Белокур не рекомендує цей магазин
8 лютого 2024 р.

Купив: Смартфон Blackview BV7100 6/128GB Conquest Black, Замовлення №20450862569526

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Категорично не рекомендую, побратимам купляти гаджети в цьому магазині, телефон глючить, відправив по гарантії, протримали 10 днів, сказали все добре, а проблема залишилась!!!
Відповідь представника «Bemobi»
Наш сервісний центр зробив повну діагностику і не виявив проблеми в телефоні. Якщо у Вас є ще якісь зауваження - Ви можете повторно звернутися до нас.