Відгуки про Технопрестиж

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL Plus CH-S09FTXF6, Замовлення №16

Bohdan Sd рекомендує цей магазин
1 травня 2025 р.

Купив: Спліт-система TKS Elba Inverter II TKS-14LD3B, Замовлення №82

Консультація менеджера була дуже професійною і корисною. Відповів на всі мої питання щодо кондиціонерів і допоміг мені вибрати найкращий варіант. Я отримав докладну інформацію про характеристики різних кондиціонерів, його переваги, та діапазон цін. Завдяки цьому я впевнено зробив свій вибір і придбав кондиціонер, який відповідає всім моїм потребам. Дякую за високий рівень сервісу!
MaestrO OtbogA не рекомендує цей магазин
25 квітня 2025 р.

Хотів купити: Кондиціонер Tosot Expert GX-09AP2

може й гарний магазин, але дівчина-оператор, вкрай нахабно спілкується. довелося замовити в інших
Євген рекомендує цей магазин
3 квітня 2025 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S09FTXF2-NG, Замовлення №76

Задоволен роботою магазина, зі мною приємно спілкувались при оформленні замовлення та при установці. Все зробили швидко
Grishinin Roman рекомендує цей магазин
27 грудня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter DAYTONA GEN VI CH-S09FTXD2-WP, Замовлення №5305

Кондиціонер має шикарний вигляд, дизайн супер, здорово що з'являються такі версії. За якістю топ, дуже економічний, добре працює на обігрів і тихо працює. Магазин рекомендую, приємне обслуговування!
Ярослав Кашмаров рекомендує цей магазин
10 грудня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення № 5305

Пощастило знайти цю саму модель. Дякую консультантам що порадили саме його.
Андрій Лисенко рекомендує цей магазин
26 листопада 2024 р.

Купив: Спліт-система OLMO PREMION OSH-09FWH, Замовлення №5292

Моя вдала вчасна покупка, добре обігріває і з ним значно економніше виходить. Магазин рекомендую, допомогли мені у виборі!
Роман Рогов рекомендує цей магазин
4 листопада 2024 р.

Купив: CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №5275

Консультантам велике дякую що підібрали для нас кондиціонер, приємне обслуговування. Магазин рекомендую!
Владимир Кузнецов рекомендує цей магазин
12 жовтня 2024 р.

Купив: Спліт-система Cooper&Hunter DAYTONA GEN VI CH-S09FTXD2-BL, Замовлення №52075

Задоволений класним кондиціонером, який придбав нещодавно. Консультантам окрема подяка, мені приділили багато часу і допомогли обрати із двох моделей дуже схожих. Я задоволений, магазин рекомендую!
Руслан рекомендує цей магазин
16 серпня 2024 р.

Купив: OSH-12FWH, Замовлення №5098

Дякую за такий гарний кондиціонер, дякую консультантам і магазину! Рекомендую!