Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL Plus CH-S09FTXF6, Замовлення №16
Купив: Спліт-система TKS Elba Inverter II TKS-14LD3B, Замовлення №82
Хотів купити: Кондиціонер Tosot Expert GX-09AP2
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter VITAL INVERTER CH-S09FTXF2-NG, Замовлення №76
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter DAYTONA GEN VI CH-S09FTXD2-WP, Замовлення №5305
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter ARCTIC INVERTER NG (GEN VI) CH-S09FTXLA2-NG, Замовлення № 5305
Купив: Спліт-система OLMO PREMION OSH-09FWH, Замовлення №5292
Купив: CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №5275
Купив: Спліт-система Cooper&Hunter DAYTONA GEN VI CH-S09FTXD2-BL, Замовлення №52075
Купив: OSH-12FWH, Замовлення №5098