Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Хотів купити: Зарядна станція Jackery Explorer 300 Plus + Solar Panel 40W (60-0304-EUB1A1), Замовлення №Замовлення №51319867

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Plus (1024 Вт·год), Замовлення №51325770

Купив: Мікрохвильова піч Samsung MG23DG4524AGUA, Замовлення №51355922
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Купив: Гель для машинного та ручного прання Frosch Алое Вера 5 л, Замовлення №50860075
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Купив: Краска интерьерная акриловая Delfi Profi White мат белый 4,2 кг, Замовлення №50963842
Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Купив: Викрутка реверсивна з комплектом біт Toptul GAAI5401, Замовлення №51123928

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB Black (MG6J4), Замовлення №51137291
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Midea D100-20D6(D), Замовлення №51050721
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Хотів купити: Стіл письмовий BRW Luca Juzi 810х1410х765 мм модрина сібіу світла/дуб сонома темний , Замовлення №50521566
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Купив: Шафа ROKO Економ розпашна з 2-ма консолями 90x50h204,5, Замовлення №ПТ 29021674950