Відгуки про Епіцентр

Вільний нік не рекомендує цей магазин
14 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Зарядна станція Jackery Explorer 300 Plus + Solar Panel 40W (60-0304-EUB1A1), Замовлення №Замовлення №51319867

Оформлене та підтверджене замовлення було скасовано продавцем через 3 дні
Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець! У продовження спілкування, перепрошуємо за завдані незручності. Нам дійсно прикро, що виникла така ситуація. Ми цінуємо ваш відгук і активно працюємо над вдосконаленням наших процесів, щоб уникати подібних випадків у майбутньому. Сподіваємося, що нам вдасться виправдати Вашу довіру, і ви зможете переглянути своє ставлення до нашого сервісу. Ми цінуємо наших клієнтів і хочемо виправити враження від сервісу, тому підготували для вас персональну пропозицію. Сподіваємося на вашу довіру в майбутньому.
Товар вже є в наявності. То може все ж таки виконаєте замовлення?)))
22 жовтня 2025 р. Відповісти
Анна Кочірка не рекомендує цей магазин
14 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 Plus (1024 Вт·год), Замовлення №51325770

Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець! У продовження телефонної розмови, ще раз приносимо вибачення за доставлені незручності. Нам дійсно прикро, що виникла така ситуація. Ми цінуємо Ваш відгук і активно працюємо над вдосконаленням наших процесів, щоб уникати подібних випадків у майбутньому. Ми докладаємо максимум зусиль для нормалізації процесів та зручності і якісного обслуговування наших клієнтів, тому підготували для вас персональну пропозицію. Просимо вибачення за незручності та дякуємо за розуміння.
Ну і в доповнення моєї історії, сьогодні ввечері та ж зарядна станція появилась в наявності, але з новою ціною (плюс 10 000 грн) Фото ціни на 10.10.25 і фото ціни після скасування мого замовлення 14.10.25 додаю
14 жовтня 2025 р. Відповісти
Епіцентр, ви думаєте що 5% знижки на фоні підняття ціни на 10 0000 грн за товар щось вирішать? Після розмови зранку Епіцентр зняв знову цей товар з наявності... Магазин НЕ РЕКОМЕНДУЮ...
15 жовтня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Епіцентр» відповів на коментар Анна Кочірка
Шановна Анно! Повідомляємо, що на момент підтвердження замовлення товар дійсно відображався в наявності, однак після перевірки у постачальника з’ясувалося, що фактично на складі він відсутній. Саме з цієї причини замовлення було скасовано, а товар було знято з продажу на сайті. Терміни надходження нової партії та ціноутворення від постачальника на момент обробки замовлення були нам невідомі. Ще раз щиро перепрошуємо за неприємні враження та дякуємо, що поділилися відгуком — він допомагає нам вдосконалювати якість обслуговування.
27 жовтня 2025 р. Відповісти
Показати всі коментарі
Олег Подорваный не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
12 жовтня 2025 р.

Купив: Мікрохвильова піч Samsung MG23DG4524AGUA, Замовлення №51355922

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

На сайті вказано, що самовивіз можливий протягом 2 годин, але після оформлення замовлення з’ясувалося, що забрати товар можна лише наступного дня. Інформація на сайті не відповідає дійсності — вводить в оману покупців.
Відповідь представника «Епіцентр»
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за незручності, пов’язані з неточністю інформації про терміни самовивозу на сайті. Ми вже передали цю ситуацію до відповідального відділу, щоб оновити дані та уникнути подібних випадків у майбутньому. Згідно з нашою інформацією, Ваше замовлення вже отримано, тому питання наразі вирішено. Щиро вдячні за Ваш зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати сервіс.
Kseniia не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
11 жовтня 2025 р.

Купив: Гель для машинного та ручного прання Frosch Алое Вера 5 л, Замовлення №50860075

Відповідь представника «Епіцентр»
Вітаємо! В продовження спілкування хочемо ще раз перепросити за доставлені незручності. За результатами детального розгляду Вашого звернення було встановлено причини виникнення ситуації та вжито відповідних заходів для недопущення подібних випадків у майбутньому. Стандартний термін повернення коштів дійсно може становити до 7 робочих днів, однак ми вже передали Ваш запит у бухгалтерію для додаткової перевірки та пришвидшення процесу. Сподіваємося, що нам вдасться виправдати вашу довіру, і ви зможете переглянути своє ставлення до нашого сервісу. Дякуємо за відгук та будемо раді подальшій співпраці!
Повернення коштів відбулося 14.10 після спілкування з менеджером Максимом, дякую.
15 жовтня 2025 р. Відповісти
Eugene Epstein не рекомендує цей магазин
6 жовтня 2025 р.

Купив: Краска интерьерная акриловая Delfi Profi White мат белый 4,2 кг, Замовлення №50963842

Сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний Покупець! Стосовно замовлень у поштомати, ми дотримуємося наших регламентів доставки та забезпечення. Є товари, які доступні у обраний Вами поштомат, а є товари, які можна замовити у відділення Перевізників. Щодо замовлення 50963842 сайт орієнтував Вас про дату готовності 24.09, але, коли з'явилась вільна комірка, кур'єр розмістив Ваше замовлення 21.09 і Ви 22.09 мали змогу, раніше терміну, успішно отримати товар. Ми щиро дякуємо за Ваш час на написання відгуку. Цінуємо кожного Клієнта та працюємо над тим, щоб у Вас складалися тільки приємні враження від співпраці з нами.
Я у вас делал много заказов, мой отзыв не касается сугубо указанного заказа. Что касается почтоматов и даже ваших огромадных и бессмысленных магазинов. Более половины! вашего личного товара невозможно заказать туда куда нужно.
8 жовтня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Епіцентр» відповів на коментар Eugene Epstein
Зі свого боку, запевняємо Вас, що невпинно працюємо над вдосконаленням процесів, які допоможуть нам здійснювати переміщення більшої категорії товарів і зменшити доставки поштовими перевізниками задля Вашої зручності. Сподіваємося на Вашу довіру в майбутньому та тільки позитивні емоції від співпраці!
9 жовтня 2025 р. Відповісти
Александр Космин рекомендує цей магазин
5 жовтня 2025 р.

Купив: Викрутка реверсивна з комплектом біт Toptul GAAI5401, Замовлення №51123928

Рекомендую сайт епіцентр.
Представник магазину «Епіцентр»
Добрий день! Вдячні за Ваш відгук!
5 жовтня 2025 р. Відповісти
Дімон Заєць не рекомендує цей магазин
3 жовтня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 256GB Black (MG6J4), Замовлення №51137291

Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець! Замовлення № 51137291 - було створено та відмінено 30.09.2025. При формуванні замовлення на сайті, біля товару є вказані орієнтовні терміни отримання, також при підтвердженні замовлення, було надіслано повідомлення: 30.09.2025 13:34:19 Отримано через Viber - з термінами отримання замовлення. Так як замовлення було відмінено, проведено повернення коштів. З поточної дати (дати відміни замовлення), кошти будуть повернуті орієнтовно, протягом 1-7 робочих (банківських) днів. Будь ласка, перевіряйте баланс Вашої картки. Дякуємо, за Ваше звернення та розуміння. Сподіваємось, що подальша співпраця залишить лише позитивні враження.
Alyona2025 не рекомендує цей магазин
3 жовтня 2025 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Midea D100-20D6(D), Замовлення №51050721

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Приїхав пошкоддений бойлер, ударений знизу кришкою, 29 вересня оформлене звернення про повернення товару 1303493 і досі ніхто не зв'язується щодо вирішення цього питання. Це остання покупка саме через інтернет-магазин, декілька років тому також оформлювали замовлення на душову кабіну і приїхала не доукомплектована. Недоброякісна робота сервісу.
Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець! У продовження телефонної розмови, ще раз приносимо вибачення за доставлені незручності. Ваше звернення було зареєстровано рекламаційним відділом. Прохання очікувати відповідь сервісного менеджера. Нам дійсно прикро, що виникла така ситуація. Ми цінуємо Ваш відгук і активно працюємо над вдосконаленням наших процесів, щоб уникати подібних випадків у майбутньому. Сподіваємося, що нам вдасться виправдати Вашу довіру, і Ви зможете переглянути своє ставлення до нашого сервісу. Ми цінуємо наших клієнтів і хочемо виправити враження від сервісу, тому як вибачення, Вам було запропоновано індивідуальні умови на наступне замовлення. Ми докладаємо максимум зусиль для нормалізації процесів та зручності і якісного обслуговування наших клієнтів. Просимо вибачення за незручності та дякуємо за розуміння. Сподіваємось, що подальша співпраця залишить лише позитивні враження.
Не рекомендую купувати товари у інтернет-магазині Епіцентр!!!ВЗАГАЛІ БУДЬ-ЯКІ!!! БО БУДУТЬ ТЯГНУТИ ЧАС, А ПОТІМ ВІДМОВЛЯТЬ!!! Магазин відмовив у поверненні пошкодженого водонагрівача, списуючи на якісь відео про загрузку його на відвантаження, а як він до цього зберігався і транспортувався таємниця!!! Судячи з кількості негативних відгуків все зрозуміло про діяльність данної організації. НЕ РЕКОМЕНДУЮ І ЗАСТЕРІГАЮ ІНШИХ!
8 жовтня 2025 р. Відповісти
Светлана Орлова не рекомендує цей магазин
2 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Стіл письмовий BRW Luca Juzi 810х1410х765 мм модрина сібіу світла/дуб сонома темний , Замовлення №50521566

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Відповідь представника «Епіцентр»
Антон Чернуха не рекомендує цей магазин
2 жовтня 2025 р.

Купив: Шафа ROKO Економ розпашна з 2-ма консолями 90x50h204,5, Замовлення №ПТ 29021674950

Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець! У продовження телефонної розмови, ще раз перепрошуємо за доставлені незручності. Нам дійсно прикро, що виникла така ситуація. Ми цінуємо Ваш відгук і активно працюємо над вдосконаленням наших процесів, щоб уникати подібних випадків у майбутньому. Фахівець відділу рекламації, у розмові з Вами, повідомив шляхи вирішення даної ситуації. Сподіваємося, що нам вдасться виправдати Вашу довіру, і Ви зможете переглянути своє ставлення до нашого сервісу. Ми цінуємо наших клієнтів і хочемо виправити враження від сервісу, тому як вибачення, Вам було запропоновано індивідуальні умови на наступне замовлення. Просимо вибачення за незручності та дякуємо за розуміння.