Відгуки про Епіцентр

Maksym Maksymenko не рекомендує цей магазин
24 березня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB Graphite (SM-S721BZKG), Замовлення №46277597

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Замовив смартфон 18.03 на сайті було вказано дата отримання 22.03. Товар на вказану дату доставлено не було. Звернувся до підтримки, сказали що замовлення затримується і буде видано 24.03. Сьогодні написав у підтримку кажуть видача буде 25.03. Такого сервісу я не очікував, за тиждень не можуть доставити смартфон до своєї ж точки видачі. Підтримка взагалі нічого не допомогає. Якщо цінуєте свій час і нерви краще купувати в іншому місці.
Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний клієнт! Перепрошуємо за завдані незручності. Нам дійсно прикро, що виникла така ситуація. Ми цінуємо ваш відгук і активно працюємо над вдосконаленням наших процесів, щоб уникати подібних випадків у майбутньому. Сподіваємося, що нам вдасться виправдати вашу довіру, і ви зможете переглянути своє ставлення до нашого сервісу. Ми цінуємо наших клієнтів і хочемо виправити враження від сервісу, тому підготували для вас персональну пропозицію. Ще раз вибачаємося та сподіваємося на вашу довіру в майбутньому.
THE YES Man не рекомендує цей магазин
22 березня 2025 р.

Хотів купити: Delongho Magnificat plus

Епіцентр спочатку заявив цей товар зі знижкою- 7% при оплату з картою приватбанку віса, коли справа дійшла до оформлення в оплати перетофонували менеджери і виявляється знижки ніякої не було
Відповідь представника «Епіцентр»
Добрий ранок! Уточніть, будь ласка, номер замовлення, щоб ми мали змогу детально розібратись в даній ситуації та надати Вам зворотний зв'язок.
asqw2008 не рекомендує цей магазин
21 березня 2025 р.

Хотів купити: Шина TRIANGLE AdvanteX TC101 185/65R15 88 H літо

Замовивши товар не зміг його оплатити в точці отримання. із-за вкрай "кваліфікованого" продавця.Звернення на гарячу лінію звісно нічого недало (локальна проблема на точці отримання),тех. підтримка взяла паузу.Дякую за черговий негативний досвід покупок в епіцентрі.
Відповідь представника «Епіцентр»
Добрий день! Уточніть, будь ласка, номер замовлення, щоб ми мали змогу детально розібратись в даній ситуації та надати Вам зворотний зв'язок.
№46350705 Ви вже \"розібрались\",тепер наче можна здійснити оплату,але для цього потрібно знову їхати в ваш магазин і витрачати на це час і гроші вдругий раз.\"Дякую\" за таке ставлення до клієнтів,в жодному разі не рекомендую епіцентр!!! Ремарка.Була схожа історія пару років тому з невеличким інтернет магазином,так вони вирішили проблему дуже просто і швидко-вибачились привезли замовлення до дому і залишили приємні враження про себе і задоволення від покупки.
22 березня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «Епіцентр» відповів на коментар asqw2008
Шановний покупець, в продовження спілкування хочемо ще раз перепросити за доставлені незручності. Після детального аналізу вашого звернення ми визначили причини ситуації та вже вжили необхідних заходів, щоб уникнути подібних випадків у майбутньому. Як вибачення, Вам запропонували індивідуальні умови. Сподіваємося, що це допоможе змінити вашу думку про нашу роботу, і ми матимемо можливість виправдати вашу довіру. Дякуємо за відгук і будемо раді подальшій співпраці!
22 березня 2025 р. Відповісти
Федор рекомендує цей магазин
19 березня 2025 р.

Купив: паперові рушники Ruta Паперові рушники Selecta Extra Absorbs тришарова 12 шт. (4820202894254), Замовлення №46287781

Замовив в поштомат коло дому, доставили в той де день, оплатив без комісій, а не так як у деяких великих магазинах і забрав.
Відповідь представника «Епіцентр»
Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що Ви задоволені швидкістю доставки. Нам приємно, що Ви є нашим покупцем, і ми раді співпрацювати з Вами. Очікуємо нових замовлень.
vtz9pnnhgp рекомендує цей магазин
19 березня 2025 р.

Купив: Засіб для чищення Dr.Prakti Очисник для ПММ Expressclean антикальк 0,25л (5900308777336), Замовлення №45532687

Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець! Вдячні Вам за позитивний відгук! Ми завжди прагнемо, щоб у Вас залишились приємні враження від нашої співпраці. Будемо раді новим замовленням!
Ігор не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
14 березня 2025 р.

Купив: відра для миття підлог з віджиманням Apex Відро з віджимом 15 л 38 см (8002439103613), Замовлення №46089855

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, повернення товару, фіскальний чек

Замовив товар на їх сайті через поштомат. Оплатив відразу на сайті. Прислали зовсім інший товар. Ясно розуміли що відмовитись не зможу, так як товар оплачений та замовлений через поштомат. Зателефонував на гарячу лінію, оператор сказала, щоб оформив рекламацію на сайті. Після оформлення - ніякої реакції, ніяких термінів вирішення питання. Хто комппенсує витрачений час та кошти на непотрібний товар? Більше замовляти не буду і нікому не рекомендую!
Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний Ігорю! Нам щиро шкода, що сталася ця ситуація, і приносимо вибачення за заподіяні незручності. Після того, як отримали Ваш детальний відгук, ми  розглянули ситуацію  і виявили причину виникнення. Виявилось, що при комплектації замовлення помилково не було вкладено комплектуючу - віджим. Хочемо Вас запевнити, що це не було здійснено навмисно. Ми вже виправляємо ситуацію – необхідну позицію,  для доукомплектації вашого замовлення було відправлено, і найближчим часом Ви її отримаєте. Ми цінуємо наших клієнтів і прагнемо до бездоганного сервісу. Сподіваємося, що Ви дасте нам можливість виправити ситуацію та продовжити співпрацю в майбутньому. Якщо у Вас виникнуть будь-які питання, будь ласка, звертайтеся – ми завжди готові допомогти. Дякуємо за відгук. Будемо вдячні за розуміння.
Алексей Васильченко рекомендує цей магазин
13 березня 2025 р.

Купив: Пилосос акумуляторний Samsung VS15A60AGR5/UK black, Замовлення №29027148108

Придбав пилосос акумуляторний Samsung Сподобалось, що ціна така, як і зазначалась, вчасно доставили, та дали змогу перевірити. Сплачував через термінал, що як на мій погляд, вже має стати стандартом всюди! Дякую Епіцентру за товар та хороші емоції!
Відповідь представника «Епіцентр»
Ваші слова — найкраща мотивація для нас! Дякуємо, що обрали наш магазин. Завжди раді вам і готові допомогти з новими покупками!
SergeyProud рекомендує цей магазин
8 березня 2025 р.

Купив: Піна монтажна PENOSIL Filling Foam 254 піна монтажна трубочна 750 мл, Замовлення №45730029

Некоторые товары идут долго, а вот другие как эта пена быстро)) Всем доволен)) Дякую)
Відповідь представника «Епіцентр»
Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук! Раді, що Ви задоволені швидкістю доставки та якістю товару. Нам дуже приємно, що Ви є нашим постійним покупцем, і ми раді співпрацювати з Вами. Очікуємо нових замовлень.
ОiB рекомендує цей магазин
26 лютого 2025 р.

Купив: TURBOчист з активним киснем Professional, Замовлення №45548005

bogdan50972 не рекомендує цей магазин
17 лютого 2025 р.

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний LEOV LUN Small 5, Замовлення №44967333

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Прислали бэушный товар. Были видны явные следы разборки.
Представник магазину «Епіцентр»
Шановний покупець, в продовження спілкування хочемо ще раз перепросити за доставлені незручності. Після детального розгляду Вашого звернення були виявлені причини виникнення даної ситуації та застосовані заходи, які допоможуть у майбутньому уникнути подібних випадків. Як вибачення, Вам було запропоновано індивідуальні умови. Будемо раді, якщо Ви ще зможете змінити свою думку про роботу нашого магазину та продовжите співпрацювати з нами. Дякуємо за відгук та будемо раді подальшій співпраці!
18 лютого 2025 р. Відповісти