Купив: Смартфон Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB Graphite (SM-S721BZKG), Замовлення №46277597
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек
Хотів купити: Delongho Magnificat plus
Хотів купити: Шина TRIANGLE AdvanteX TC101 185/65R15 88 H літо
Купив: паперові рушники Ruta Паперові рушники Selecta Extra Absorbs тришарова 12 шт. (4820202894254), Замовлення №46287781
Купив: Засіб для чищення Dr.Prakti Очисник для ПММ Expressclean антикальк 0,25л (5900308777336), Замовлення №45532687
Купив: відра для миття підлог з віджиманням Apex Відро з віджимом 15 л 38 см (8002439103613), Замовлення №46089855
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Не сподобалося: наявність, повернення товару, фіскальний чек
Купив: Пилосос акумуляторний Samsung VS15A60AGR5/UK black, Замовлення №29027148108
Купив: Піна монтажна PENOSIL Filling Foam 254 піна монтажна трубочна 750 мл, Замовлення №45730029
Купив: TURBOчист з активним киснем Professional, Замовлення №45548005
Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний LEOV LUN Small 5, Замовлення №44967333
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати