Відгуки про Епіцентр

Alona Viun не рекомендує цей магазин
9 лютого 2026 р.

Купив: Корпус шафи Грейд Санта зі штангою 600х2200х500 мм білий, Замовлення №52771348

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець! У відповідь на ваше звернення повідомляємо, що під час придбання товару відповідно до Закону України «Про захист прав споживачів» вам було надано можливість оглянути товар та здійснити його вибір. Під час отримання замовлення зауважень щодо кількості, якості або комплектності товару з вашого боку не надходило. Згідно зі статтею 668 Цивільного кодексу України, ризик випадкового пошкодження або знищення товару переходить до покупця з моменту його передачі, якщо інше не передбачено договором або законом. Відповідно до статті 679 ЦК України, продавець несе відповідальність за недоліки товару лише за умови доведення покупцем того, що такі недоліки виникли до моменту передачі товару або з причин, що існували до цього часу. Оскільки товар був прийнятий без зауважень, а підтверджень того, що виявлені недоліки виникли до моменту його передачі, надано не було, підстав для задоволення заявлених вимог немає. Рішення про відмову може бути переглянуте у разі надання акта приймання-передачі або іншого документа перевізника, оформленого на офіційному бланку, з зазначенням факту отримання товару з пошкодженнями та підписом відповідального представника перевізника. Повідомляємо також, що зазначені пошкодження мають механічний характер, не підлягають усуненню в межах гарантійних зобов’язань, а товар поверненню не підлягає.
На жаль жодних залишків від цих механічних пошкоджень в коробці не було (щоб хоча б підклеїти відбитий великий шматок), а отвір на коробці, в який ці залишки могли б повилітати також відсутній. То ж, здається, ці “механічні пошкодження” виникли ще до пакування. Цей відгук залишено тут ( адже негативний відгук на сайті товару магазину не було опубліковано) для того, щоб люди, які будуть розглядати купівлю меблів в магазині Епіцентр, були ознайомлені з можливими проблема із доставкою, комплектацією, якістю товару та підтримкою клієнта магазином у неприємних ситуаціях. Бо все добре, поки все добре. Якщо ж ні - клієнт залишається із проблемою сам на сам.
Вчора Відповісти
Noa не рекомендує цей магазин
4 лютого 2026 р.

Купив: Насос ножний Michelin W12204, Замовлення №51814502

Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець, в продовження спілкування хочемо ще раз перепросити за доставлені незручності. Ми цінуємо ваш відгук і активно працюємо над вдосконаленням наших процесів, щоб у майбутньому уникати подібних випадків. Наразі отримали інформацію, що товар відправлено. Будемо вдячні Вам за розуміння. Дякуємо за відгук.
Після написання відгуку на наступний день звʼязався поставщик і повідомив, що насос відремонтовано і готовий до відправки. Наступного дня відправив відремонтований і працездатний насос. Дякую Хотлайн - звʼязувалась представниця цього сервісу (ніби аж тричі) і контролювала питання.Звісно неприємно, що поставщик Мішлен затягнув і ігнорував рекламацію. Але найбільше залишається акутальним інше питання: чому товар, придбаний через сайт Епіцентру, де заявлений продавець Епіцентр, не можна віддати по гарантії на діагностику/ремонт (навіть саме в тому магазині Епіцентр, де фізично забирався товар), а відмовляють приймати товар по гарантіі в сервіс і кажуть самому дізнаватись на сайті чи гарячій лінії де сервіс-центр і самому займатись пересилкою їм? Тобто магазин не хоче брати на себе ці зобовʼязання - покупець має право повертати по гарантів на діагностику в магазин. Питання щодо цього залишаю відкритим. Очікую від Епіцентра на офіційне спростування або підтвердження цієї вимоги
Вчора Відповісти
emevig рекомендує цей магазин
1 лютого 2026 р.

Купив: Точильний камінь Kohen KN92007, Замовлення №52834781

Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець! Ваш позитивний відгук - найкраща нагорода для нас! Ми робимо все можливе, щоб Ви отримували задоволення від нашої співпраці. З нетерпінням очікуємо Ваших нових замовлень!
Александр Погребной не рекомендує цей магазин
30 січня 2026 р.

Хотів купити: Сокира Vitals A06-35F, Замовлення №№53605259

Строки доставки не відповідають вказаним на сайті при замовленні. Замовив та оплатив. Епіцентр по необ'єктивним причинам переносить дату доставки товару.
Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець, в продовження спілкування хочемо ще раз перепросити за доставлені незручності. Ми цінуємо ваш відгук і активно працюємо над вдосконаленням наших процесів, щоб у майбутньому уникати подібних випадків. Сподіваємося, що це сприятиме відновленню Вашої довіри до нашого магазину. Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємося на подальшу приємну взаємодію.
Customer1 не рекомендує цей магазин
29 січня 2026 р.

Хотів купити: Зарядна станція Oukitel P2001E Plus 2400W (2048 Вт·год)

Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець! В продовження телефонної розмови вкотре щиро перепрошуємо за ситуацію, що відбулася! Ми цінуємо ваш відгук і активно працюємо над вдосконаленням наших процесів, щоб уникати подібних випадків у майбутньому. Сподіваємося, що нам вдасться виправдати вашу довіру, і ви зможете переглянути своє ставлення до нашого сервісу. Дякуємо Вам за активну та небайдужу позицію, завдяки чому ми маємо змогу покращувати рівень нашого сервісу. Сподіваємося на Ваше розуміння та подальшу плідну співпрацю!
замовив товар, на сайті в наявності, в корзину додав і оформив без проблем Отримав підтвердження у вайбері Розумів, що можливо товару не буде, тому потенційно очікував протягом 1-2 днів відмову. !!!!Через 6 днів отримав нове повідомлення у вайбер про те, що замовлення скасоване через відсутність товару. За цей час в більшості інших магазинів товар розкупили, в деяких значно змінилась ціна На дату, коли мені потрібен пристрій я його вже не отримаю. Чи варто додатково писати, що якби про відмову повідомили одразу - я б купив в іншому місці. Жодного дзвінка, вибачень чи вирішення ситуації від Епіцентр Перетелефонував сам, на що отримав відповідь орієнтово наступного характеру "Так товару немає, скасовано, робіть що хочете, ми вам ніякого вирішення ситуації не запропонуємо" магазин репутацією не дорожить, клієнтоорієнтованості 0
29 січня 2026 р. Відповісти
Upd: через пів дня товар з'явився на сайті з новою нвбагато вищою ціною
Представник магазину «Епіцентр» відповів на коментар Customer1
Вітаю! Уточніть номер Вашого замовлення, щоб ми змогли перевірити інформацію та надати зворотний зв'язок.
Показати всі коментарі
Богдан не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
27 січня 2026 р.

Хотів купити: Система зберігання енергії в одному корпусі (All-in-One) Marstek Venus E 3.0, Замовлення №53522519

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

3 дні, оператори компанії епіцентр обіцяли доставку на конкретне число і кожен день вони переносять доставку. Вже 3 день я не можу отримати оплачений товар. Оператори КЦ взагалі немають ніякої лояльності до покупців. При тому, що конкуренти пропонували за таку ціну безкоштовну доставку під двері, і в коротші терміни. Якщо є можливіть замовити через інший магазин, я рекомендую це зробити.
Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупцю! У продовження нашого спілкування ще раз щиро перепрошуємо за завдані незручності. За результатами детального опрацювання Вашого звернення було встановлено причини виникнення ситуації та впроваджено відповідні заходи, спрямовані на запобігання подібним випадкам у майбутньому. У якості вибачення Вам запропоновано індивідуальні умови на наступне замовлення. Сподіваємося, що це сприятиме відновленню Вашої довіри до нашого магазину. Будемо раді, якщо Ви переглянете свою думку щодо нашого сервісу та продовжите співпрацю з нами. Дякуємо за зворотний зв’язок і сподіваємося на подальшу приємну взаємодію.
Іван Зайцев не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
26 січня 2026 р.

Купив: Розморожувач скла Lesta 500 мл, Замовлення №53477532

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Прислали з затертою датую. Це зроблено спеціально як видно на фото. Це пряме порушення прав покупця. Не рекомендую Епіцентер. Так як вони обманюють покупців.
Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець! У продовження телефонної розмови, ще раз приносимо вибачення за доставлені незручності. Нам дійсно прикро, що виникла така ситуація. Дякуємо Вам за активну та небайдужу позицію, завдяки чому ми маємо змогу покращувати рівень нашого сервісу. Сподіваємось, що подальша співпраця залишить лише позитивні враження.
Проблему вирішено. Товар буде повернуто та повернуть кошти.
27 січня 2026 р. Відповісти
Володимир не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
25 січня 2026 р.

Купив: інфрачервоний обігрівач Термія ЕІПС-1,2/230-2 підлогового типу, Замовлення №53500824

Відповідь представника «Епіцентр»
Шановний покупець! Перепрошуємо за доставлені незручності. Згідно з нашими даними Ваше звернення в роботі у відповідального сервісного менеджера. Очікуйте, будь ласка, на зворотний зв'язок за результатом розгляду. Дякуємо за Ваш відгук!
продовження історії: через тиждень отримав дзвінок з сервісного відділу, погодили повернення. Товар перевірили, прийняли, оформили операцію повернення коштів. Тому питання закрито, дякую за роботу. p.s. замовили такий самий повторно, вже на магазин, взагалі не працює. Певно, варто зняти позицію з продажу і повернути виробнику через таке неподобство замість якості.
4 лютого 2026 р. Відповісти
Tibor Boki не рекомендує цей магазин
21 січня 2026 р.

Купив: Акумулятор LiitoKala 18650 2500mAh Li-Ion 1шт (Lii-25R), Замовлення №53279800

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, фіскальний чек

Замовлення було розміщене 13.01.2026 зі 100% повною передоплатою. При виставленні замовлення було вказано, що доставка до поштомату буде здійснена 16.01.2026. Пізніше прийшло повідомлення про відтермінування дсотавки до 20.01.2026. Сьогодні 21.01.2026, доставка так і не відбулась, а у статусі замовлення вказано "комплектується". Трохи несерйозно зі сторони магазину. Наступного разу двічі подумаю, чи варто купувати в Епіцетрі або надати перевагу більш відповідальним продавцям.
Відповідь представника «Епіцентр»
Оновлення: в день надання відгуку отримав дзвінок від представника Епіцентру в якому він завірив, що отримаю своє замовлення через 2-3 дні. Ніяких вибачень або пояснень не було. Пізніше, ввечері того ж дня отримав ще один дзвінок від представника відділу якості Епіцентру, в якому вона вибачилась за незручності, пояснила причину невиконання замовлення та окремо перепросила за поведінку колеги. Гарно і професійно! Сьогодні, тобто наступного дня після розміщення відгуку, я отримав повідомлення про прибуття замовлення до поштомату.
22 січня 2026 р. Відповісти
Kalugin не рекомендує цей магазин
19 січня 2026 р.

Купив: Акумулятор автомобільний Bosch S5 63Ah 610A 12V «+» ліворуч (0092S50060), Замовлення №№53375981

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати

Відповідь представника «Епіцентр»
Добрий день! В продовження телефонної розмови ще раз перепрошуємо за незручності, для вирішення цієї ситуації був надісланий запит до відповідного відділу для розгляду можливості обміну або повернення товару.