Відгуки про ФОКСТРОТ

Vladimir Vlasov не рекомендує цей магазин
Сьогодні

Купив: Клавіатура LOGITECH G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Black (920-012538) , Замовлення №№16438592

Продають б/у товар під видом нового, за ціною нового. Клавіатура приїхала зі вскритими пломбами, в пилюці, порвана внутрішня паперова упаковка, на юсб донглі є сліди використання. Але працює нормально, протер, почистив, повертати мабуть не буду. Купував як новий товар. Не приємно. Більше нічого не буду купувати в цьому у магазині і вам не раджу.
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Доброго дня! Нам дуже шкода, що Ви отримали товар, який не відповідає очікуванням, і що виникла така ситуація. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищу якість обслуговування та гарантувати, що весь асортимент є новим. Ваше звернення вже передано до відповідного відділу, і ми зробимо все можливе, щоб допомогти Вам. Очікуйте на наш зворотний зв'язок. З повагою, Олександр Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Юрий Черняховский не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
4 лютого 2025 р.

Купив: Вбудований холодильник SAMSUNG BRB266050WW / UA, Холодильник з морозильною камерою Samsung BRB266050WW, Замовлення №16423537

Проблема: Замовляючи холодильник, вирішив скористатися послугою зі встановлення за 1 тис. грн. Менеджер запевнила, що холодильник привезуть і одразу встановлять. Пройшло вже 4 дні після доставки холодильника і сьогодні кажуть, що майстер один і не може встановити, тому що холодильник вбудований. Чому я, людина пенсіонер, маю терпіти таке ставлення до себе ? Плюси: Наявність, швидка достака, нарахований кешбек Мінуси: Магазин не клієнтоорієнтований
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Добрий день, Юрію! Щиро перепрошуємо за завдані незручності! Наразі Ваш відгук зафіксовано та передано для вирішення питання до відповідних фахівців. Для нас важливий досвід кожного клієнта, і ми зацікавлені у покращенні нашого сервісу та повернути Вашу лояльність і довіру. З повагою, Алла Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Прийшов майстер з ременями для меблів та зміг поставити холодильник та перевірив розетку. Дякую! Нажаль, до обьему робіт не входить прикріплення фасаду до холодильника.
Вчора Відповісти
luda_luda90 не рекомендує цей магазин
2 лютого 2025 р.

Купив: Блендер, Замовлення №16430197

Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек

Робила замовлення онлайн на блендер, приїхала забирати а він б/у, за ціною нового! В магазині сказали дзвоніть в службу підтримки вони надішлють на магазин новий (такий був в Одесі). Наступного дня дзвоню в службу підтримки, а вони хамлять і говорять що такого не буває, як доставка на магазин. Тільки час мій витратили!
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за будь-які незручності. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Хамство та недоліки в обслуговуванні абсолютно неприпустимі. Ваше звернення вже передано до відповідного відділу, і ми зробимо все можливе, щоб допомогти Вам. Очікуйте на наш зворотний зв'язок. З повагою, Олександр Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Не потрібно зв?язуватись зі мною, допоможіть краще собі! Повчіться сервісу та обслуговуванню в ... Більше нічого купляти у вас не буду і іншим рекомендувати теж не буду!!
2 лютого 2025 р. Відповісти
Vladimir Vlasov
На модерації
мені також прислали б/у товар який продавався як новий
Сьогодні Відповісти
Anna Lefter рекомендує цей магазин

Купив: Телевізор HISENSE 32A5NQ рідкокристалічний, Замовлення №16391210

В магазині швидко зв'язались утрчнити деталі замовлення, доставка була організована вже на наступний день, добре запаковано, щоб телевізор не був пошкодженим. Роботою магазина задоволена.
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Анно, вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви залишилися задоволені оперативністю обробки замовлення, швидкою та надійною доставкою. Приємно чути, що телевізор відповідає Вашим очікуванням за якістю та функціональністю. Бажаємо Вам приємного користування, нехай радує Вас довгі роки! З повагою, Алла Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Alex рекомендує цей магазин

Купив: Телевізор LG 32LQ6300, Замовлення №16377879

Замовляв телевізор LG 32LQ63006LA і завдяки оплаті онлайн отримав знижку 7%. В магазині при мені його розпакували, перевірили, навіть запропонували донести до машини. Тож можу Фокстрот сміливо рекомендувати.
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою телевізора LG і нашим сервісом. Знижка, перевірка товару та допомога — це все для Вашого комфорту. Якщо у Вас виникнуть запитання або потрібна допомога, завжди звертайтеся до нас — будемо раді допомогти. Бажаємо Вам гарного настрою та чудового користування новим телевізором! З повагою, Олександр Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Andrew S. рекомендує цей магазин

Купив: Мультимедійний проектор BenQ W2710i (9HJR977.38E), Замовлення №16370989

Нормальный магазин и хороший проектор!
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Дякуємо Вам за підтримку та позитивний відгук! Ми завжди стараємося надавати найкращий сервіс і будемо раді бачити Вас в наших магазинах. З повагою, Олександр Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Скрытое имя рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р.

Купив: Бутылка для воды GUSTO Sky 450 мл Turquoise (126105), Сковорода KRAUFF блинная 24см (25-45-171), Холодильник з морозильною камерою INTERLUX ILR-0253CNF, Замовлення №16381906

Доставка была вовремя, занесли в квартиру. Товар и продавца рекомендую .
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені доставкою та обслуговуванням. Будемо раді бачити Вас знову! Якщо у Вас виникнуть запитання або потрібна допомога, завжди звертайтеся до нас — будемо раді допомогти. З повагою, Олександр Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Andrii Vershynin рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р. На модерації

Купив: Кавоварка CECOTEC FreeStyle Compact , Замовлення №#16379977

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Дякуємо за Вашу рекомендацію та вибір нашого магазину! Ми раді, що Вам сподобався наш сервіс. Ми завжди працюємо на результат, і раді бачити, що це було оцінено Вами. З нетерпінням чекаємо на Ваші нові замовлення! З повагою, Олександр Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Кирилл рекомендує цей магазин
27 січня 2025 р.

Купив: Стаціонарний медіаплеєр Strong LEAP-S3, Замовлення №№16322990

Товар повністю відповідає опису на сайті, пакування товару було непошкодженим, контрольні пломби також непошкоджені. Ціна відповідає заявленій на сайті. Сам товар оригінальний та якісний. Платіж був безготівковий та товар був підготовлений до видачі без прострочення. Купівля пройшла без зауважень та без проблем. "ФОКСТРОТ" сподобався.
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Доброго дня, Кириле! Щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої роботи. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. Ми раді, що товар відповідав опису, був якісно запакований, а всі умови оплати та видачі були дотримані. Ми постійно працюємо над тим, щоб кожен наш клієнт залишався задоволеним покупками. Сподіваємося, що медіаплеєр стане корисним і буде довго приносити Вам радість! Якщо у Вас виникнуть запитання або потрібна допомога, завжди звертайтеся до нас — будемо раді допомогти. Бажаємо Вам гарного настрою та чудового користування новим пристроєм! З повагою, Дмитро Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Анна Кузичкина рекомендує цей магазин
27 січня 2025 р.

Купив: Гарнітура A4TECH Bloody GR270 Black, Замовлення №16310501

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Анно, дякуємо за Вашу рекомендацію та вибір нашого магазину! Ми раді, що Вам сподобався наш сервіс. Ми завжди працюємо на результат, і раді бачити, що це було оцінено Вами. З нетерпінням чекаємо на Ваші нові замовлення! З повагою, Алла Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353