Відгуки про ФОКСТРОТ

15 березня 2026 р.

Купив: Зарядна станція EcoFlow DELTA 3 EU-Version, Замовлення №17379637

Чудовий магазин
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та сервісом. Будемо раді бачити Вас знову у Фокстрот! З повагою, Дмитро Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Mila777 рекомендує цей магазин
12 березня 2026 р.

Купив: Ніж для томатів TRAMONTINA Century 12.7 см (24048/105), Замовлення №17685704

Замовлення № 17685704 Чудовий магазин, замовлення швидко обробили, доставили вчасно. Приємно, що бувають промокоди. Але хотілося би більше асортименту в деяких категоріях. А взагалі, позитивні враження від сервісу.
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та сервісом магазину. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову. Гарного користування та вдалого дня! З повагою, Ірина Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
livemotion рекомендує цей магазин
10 березня 2026 р.

Купив: Миша LOGITECH MX Master 4 Performance Wireless Graphite (L910-007562), Замовлення №17785303

Замовляв мишку, зробили гарну знижку. Покупкою як і сервісом магазину повністю задоволений
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та сервісом магазину. Будемо раді бачити Вас серед наших клієнтів знову. Гарного користування та вдалого дня! З повагою, Дмитро Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Tshlim рекомендує цей магазин
10 березня 2026 р.

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Xiaomi Vacuum Cleaner G20 Lite, Замовлення №17721644

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Ваша оцінка є для нас великою похвалою! Дякуємо за Вашу підтримку та відгук. Завжди раді Вам у Фокстрот. З повагою, Оксана Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
1-nik рекомендує цей магазин

Купив: Мікрохвильовка Samsung MS23DG4504AGUA, Замовлення №17938246

Придбав мікрохвильовку Samsung. Замовив та через пів години вже забрав з магазину. Дуже зручно що наявність в офлай магазині видно в додатку та на сайті.
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Вітаємо! Дякуємо за Ваш вибір і довіру! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені. Ваш комфорт і гарні враження – найвища оцінка для нашої команди. Завжди раді бачити Вас у мережі магазинів Фокстрот! З повагою, Оксана Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
DiEgo рекомендує цей магазин
8 березня 2026 р.

Купив: Стилус Apple Pencil (MQLY3/MYQW3), Навушники TWS Apple AirPods 4 (MXP63), Планшет Apple iPad 2025 Wi-Fi 128GB Silver (MD3Y4), Замовлення №3285525

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися своїм досвідом замовлення. Ваші зауваження щодо інформування про затримку та пакування товарів обов’язково візьмемо до уваги і передамо відповідальним підрозділам для опрацювання. Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати сервіс. З повагою, Дмитро Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Маша Савчин не рекомендує цей магазин
2 березня 2026 р.

Хотів купити: Айфон 17 про оранжевий

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Вітаємо! Приносимо вибачення від імені компанії за спричинені незручності. Ми хочемо детально розібратися в ситуації та допомогти Вам у вирішенні питання. Будь ласка, надішліть Ваше звернення на електронну адресу info@foxtrot.ua, зазначивши контактний номер телефону, за яким ми зможемо уточнити всі деталі та надати зворотний зв’язок. З повагою, Оксана Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
LaggyDoggy рекомендує цей магазин
2 березня 2026 р.

Купив: Миша Ajazz AJ179 V2 Max Black (AJ179-V2-MAX-B), Замовлення №149224890

Замовляв мишку з самовивізом, в магазині навіть застосували додаткову знижку, як завжди - все супер.
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Вітаємо! Дякуємо Вам за позитивний відгук! Тішимося, що процес замовлення із самовивозом пройшов комфортно, а ще приємніше — що Вам додатково надали знижку. Нам завжди важливо дарувати клієнтам не лише якісний товар, а й вигідні умови покупки. Ми щодня працюємо над тим, щоб сервіс залишався на високому рівні. Будемо раді новим Вашим замовленням! З повагою, Алла Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Денис Е не рекомендує цей магазин
20 лютого 2026 р.

Купив: Монітор MSI MPG 341CQPX QD-OLED, Замовлення №17911004

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Надіслали MAG 341CQP замість MPG 341CQPX. Для такої вартості це неприпустима помилка. Нічого тут не купуйте. Магазин категорично не раджу.
Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Добрий день, Денисе! Щиро просимо вибачення за завдані незручності! За Вашим зверненням на нашу інфолінію вже була створена скарга та запит на повернення товару. Ми обов’язково проведемо роботу над помилками та вживемо необхідних заходів, щоб подібні ситуації більше не повторювалися. Ще раз перепрошуємо за негативний досвід та зробимо все можливе, щоб повернути Вашу лояльність. З повагою, Алла Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
Viette не рекомендує цей магазин
19 лютого 2026 р.

Купив: Marshall Motif II A.N.C, Замовлення №16625790

Відповідь представника «ФОКСТРОТ»
Нам прикро, що ситуація із гарантійним обслуговуванням залишила у Вас негативні враження. Дякуємо, що детально описали обставини. Інформацію щодо замовлення №16625790 вже передано відповідальному підрозділу для додаткової перевірки. Ми уточнимо: – статус сервісного центру, який проводив діагностику, – підстави прийнятого рішення, – відповідність процедури гарантійним умовам. Після отримання роз’яснень з Вами обов’язково зв’яжуться для надання детальної відповіді. Дякуємо за звернення. З повагою, Дмитро Фахівець по роботі з клієнтами Компанія "Фокстрот. Техніка для дому" 0800 300 353
А можна дізнатись часові рамки уточнень?
19 лютого 2026 р. Відповісти
Представник магазину «ФОКСТРОТ» відповів на коментар Viette
Зворотний зв'язок протягом 8 робочих годин.
19 лютого 2026 р. Відповісти
Viette відповів на коментар info_foxtrot
Пройшло більше доби, а в цілому вже більше 60 днів товар у вас.
20 лютого 2026 р. Відповісти
Показати всі коментарі