Купив: Клавіатура LOGITECH G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Black (920-012538) , Замовлення №№16438592
Купив: Вбудований холодильник SAMSUNG BRB266050WW / UA, Холодильник з морозильною камерою Samsung BRB266050WW, Замовлення №16423537
Купив: Блендер, Замовлення №16430197
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Телевізор HISENSE 32A5NQ рідкокристалічний, Замовлення №16391210
Купив: Телевізор LG 32LQ6300, Замовлення №16377879
Купив: Мультимедійний проектор BenQ W2710i (9HJR977.38E), Замовлення №16370989
Купив: Бутылка для воды GUSTO Sky 450 мл Turquoise (126105), Сковорода KRAUFF блинная 24см (25-45-171), Холодильник з морозильною камерою INTERLUX ILR-0253CNF, Замовлення №16381906
Купив: Кавоварка CECOTEC FreeStyle Compact , Замовлення №#16379977
Купив: Стаціонарний медіаплеєр Strong LEAP-S3, Замовлення №№16322990