Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: Електрогриль притискний Tefal OptiGrill+ GC712D34, Замовлення №347692975
Купив: Індукційна варильна поверхня Samsung NZ64B6056JK, Замовлення №347692944
Купив: Морозильна камера Samsung RZ32C76CE22, Замовлення №347692921
Купив: Портативна колонка Sony SRS-XG500 Black (SRS-XG500B), Замовлення №347692890
Купив: Електрогриль притискний Tefal OptiGrill+ GC712D34, Замовлення №347692844
Купив: Прально-сушильна машина автоматична Whirlpool BI WDWG 861485 EU, Замовлення №347692839
Купив: Індукційна варильна поверхня Samsung Bespoke NZ64B5067YY, Замовлення №347692828
Купив: Морозильна камера Samsung RZ32C76CE22, Замовлення №347692794
Купив: QLED телевізор Samsung QE75LST7T, Замовлення №347692780
Купив: Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Lite Gen2 Black, Замовлення №Невідомо