Відгуки про OleOle

Щиро дякую за професійний підхід і рекомендацію електрогриля Tefal OptiGrill
Антон Савченко рекомендує цей магазин
9 грудня 2025 р.

Купив: Індукційна варильна поверхня Samsung NZ64B6056JK, Замовлення №347692944

Довго порівнював ціни тут виявилось найвигідніше. Персонал привітний, оформили покупку швидко.
Aleksei рекомендує цей магазин
5 грудня 2025 р.

Купив: Морозильна камера Samsung RZ32C76CE22, Замовлення №347692921

Відмінний сервіс! Продавець компетентний і швидкий, приємний бонус знижка. Все на рівні!
Андрій рекомендує цей магазин
3 грудня 2025 р.

Купив: Портативна колонка Sony SRS-XG500 Black (SRS-XG500B), Замовлення №347692890

Консультант надав корисну інформацію, не намагаючись продати дорожче. Сайт продуманий, замовлення видали швидко. Ціна повністю виправдала якість.
hastybondare рекомендує цей магазин
24 жовтня 2025 р.

Купив: Електрогриль притискний Tefal OptiGrill+ GC712D34, Замовлення №347692844

Дуже гарне обслуговування, консультанти знають свою справу. Акцій вистачає, техніка якісна. Замовлення прийшло додому точно в зазначений час.
Vadym Kryvets рекомендує цей магазин
22 жовтня 2025 р.

Купив: Прально-сушильна машина автоматична Whirlpool BI WDWG 861485 EU, Замовлення №347692839

Ціни доступні, сервіс якісний. Підримка завжди на зв’язку, допомагає навіть у найдрібніших деталях.
Dmytro Kozak рекомендує цей магазин
15 жовтня 2025 р.

Купив: Індукційна варильна поверхня Samsung Bespoke NZ64B5067YY, Замовлення №347692828

Я вже знав, чого хочу. Тому придбання зайняло лічені хвилини, плюс консультант виявився на диво кмітливий, швидко оформив покупку. 5 зірок за обслуговування
Анна Кузьменко рекомендує цей магазин
7 жовтня 2025 р.

Купив: Морозильна камера Samsung RZ32C76CE22, Замовлення №347692794

Залишилися приємно вражені оформили замовлення ввечері, а вже наступного дня отримали посилку. Сервіс чудовий!
Наталя Омельченко рекомендує цей магазин
2 жовтня 2025 р.

Купив: QLED телевізор Samsung QE75LST7T, Замовлення №347692780

Хочу виразити подяку та захват вашому консультанту Анні. Вона чарівна. Надала вичерпну інформацію щодо техніки, яка мене цікавила, нічого не нав'язуючи.
Володимир рекомендує цей магазин
26 серпня 2025 р.

Купив: Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter 4 Lite Gen2 Black, Замовлення №Невідомо

Чудовий сервіс. Все вчасно і якісно. Дякую.