Купив: Кулер JonsboSL-120WR White RGB, Пам'ять для настільних комп'ютерів Kingston 16 GB DDR4 3200 MHz (KVR32N22S8/16), Замовлення №№ 4126156
Купив: Электроскутер Forte LUCKY красный (+ аккумулятор 12V15A/12А 4шт) (119361), Замовлення №Замовлення № 4135320
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару
Хотів купити: Sharp SJ-FBA05DTXWE, Холодильник з морозильною камерою Sharp SJ-FBA05DTXWE
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару
Купив: Зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W White (MHJE3), MUVV3ZM/A, С.Н. C4H25072GRNPMG9CZ , Замовлення № 4 135 114
Купив: Huion Kamvas Pro 12, Монітор-планшет Huion Kamvas Pro 12 (GT116), Замовлення №4134891
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару
Купив: Занурюваний блендер Braun MultiQuick 5 Vario MQ 5235 WH, Замовлення №4109588
Купив: Intel Core i7 14700K (BX8071514700K) (Процессоры (CPU), Замовлення №4136210
Купив: Набір келихів для вина , Замовлення №4116282
Купив: Неттоп Apple Mac mini M4 (MU9D3), Замовлення №4135849
Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25+ 12/512GB Navy (SM-S936BDBG), Замовлення №4134750