Відгуки про STYLUS

FregatTM рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Кулер JonsboSL-120WR White RGB, Пам'ять для настільних комп'ютерів Kingston 16 GB DDR4 3200 MHz (KVR32N22S8/16), Замовлення №№ 4126156

Перевірений магазин, якість на рівні. Відправили в оговорений термін.
vladimir0683682889 рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Электроскутер Forte LUCKY красный (+ аккумулятор 12V15A/12А 4шт) (119361), Замовлення №Замовлення № 4135320

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Номер мого замовлення № 4135320 Товар заказал еще в в среду привезут только в понедельник.Цена очень хорошая.советую
VINAND не рекомендує цей магазин
14 лютого 2025 р.

Хотів купити: Sharp SJ-FBA05DTXWE, Холодильник з морозильною камерою Sharp SJ-FBA05DTXWE

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

MilenaStorogenko рекомендує цей магазин
14 лютого 2025 р.

Купив: Зарядний пристрій Apple USB-C Power Adapter 20W White (MHJE3), MUVV3ZM/A, С.Н. C4H25072GRNPMG9CZ , Замовлення № 4 135 114

Все дуже сподобалося
Viacheslav Smirnov не рекомендує цей магазин
14 лютого 2025 р. На модерації

Купив: Huion Kamvas Pro 12, Монітор-планшет Huion Kamvas Pro 12 (GT116), Замовлення №4134891

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Владислава Зуева рекомендує цей магазин
13 лютого 2025 р.

Купив: Занурюваний блендер Braun MultiQuick 5 Vario MQ 5235 WH, Замовлення №4109588

Здрастуйте. Заказ пришёл за 2 дня, на магазине сотрудники помогли включить, проверить, очень улыбчевые и доброжелательные . Спасибо Вам, буду делать вкуснятину
Відповідь представника «STYLUS»
Доброго дня, Владиславо! Дякуємо за відгук. Нехай покупка радує і слугує Вам довгі роки.
anna.bond2711 рекомендує цей магазин
13 лютого 2025 р.

Купив: Intel Core i7 14700K (BX8071514700K) (Процессоры (CPU), Замовлення №4136210

Оригинальный процессор, очень рада покупке. Хорошо что в магазине при низкой цене можно купить качественный товар
Відповідь представника «STYLUS»
Анно, дякуємо, що обрали наш магазин! Нехай покупка радує Вас і приносить лише задоволення!
MrsK рекомендує цей магазин

Купив: Набір келихів для вина , Замовлення №4116282

Залишились тільки приємні враження про магазин. Великий вибір товару, приємні ціни, персонал на точці видачі ввічливий та компетентний.Замовляла посуд, отримала замовлення дуже швидко, все відповідає опису та фото. Товаром задоволена. Точно замовлятиму ще. Рекомендую!
Відповідь представника «STYLUS»
Дякуємо за високу оцінку роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас ще!
Kostyanpishet рекомендує цей магазин

Купив: Неттоп Apple Mac mini M4 (MU9D3), Замовлення №4135849

Хороший магазин, приятные цены, отзывчивый персонал. Рекомендую!
Відповідь представника «STYLUS»
Дякуємо, що обираєте наш магазин! Нехай покупка радує і слугує Вам довгі роки.
1 “?STARINA?” 2 рекомендує цей магазин
13 лютого 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25+ 12/512GB Navy (SM-S936BDBG), Замовлення №4134750

Отличный магазин, доставка в обещанные сроки, ещё и одна из самых низких цен. Сначала боялся заказывать, думал что подделка, но на магазине позволили полностью осмотреть устройство и сомнений никаких не осталось. Забрал телефон и пользую с удовольствием.
Відповідь представника «STYLUS»
Дякуємо, що обрали наш магазин! Будемо раді бачити Вас ще!