Відгуки про Redprice

Вчора

Купив: IP-камера відеоспостереження TP-Link Tapo C200, Замовлення №6682

Рекомендую
Відповідь представника «Redprice»
Добрий день. Щиро дякуємо Вам за залишений відгук. Нехай замовлений товар слугує якомога довше, а Ви - обов'язково звертайтеся ще) Бажаємо Вам вдалого та спокійного дня. З повагою команда "Redprice".
Микитюк А.Б. рекомендує цей магазин
6 лютого 2025 р.

Купив: Настільна плита ProfiCook PC-EKI 1062, Замовлення №6847

Раніше із цим магазином ніколи не працювала, тому трохи хвилювалася. Все марно) З термінами не підвели, приїхала замовлена модель, тож дуже рекомендую.
Відповідь представника «Redprice»
Добрий день! Дякуємо Вам за приділений час для оцінки. Ми раді знати, що Ви задоволені співпрацею із нами. Бажаємо усього найкращого та з нетерпінням чекаємо на нові замовлення від Вас) З повагою - команда "Redprice".
К.Шостак рекомендує цей магазин
4 лютого 2025 р.

Купив: БФП Brother DCP-1623WE (DCP1623WE), Замовлення №6748

БФП новий, працює. Роботою магазину дуже задоволена.
Відповідь представника «Redprice»
Добрий день! Дякуємо Вам за приділений час для оцінки нашого магазину. Ми раді знати, що Ви задоволені співпрацею із нами. Нехай замовлений товар слугує якомога довше, а Ви - обов'язково звертайтеся ще) Бажаємо Вам гарного та мирного дня. З повагою команда "Redprice".
Vlarina рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р.

Купив: Мінімийка високого тиску Karcher K 3 (1.601-888.0), Замовлення №6722

Лише хороші враження від покупки тут. Мийка приїхала неушкодженою, з гарантією. Дякую!
Vynogradovaaa рекомендує цей магазин
31 січня 2025 р.

Купив: Геймерський ігровий стіл Huzaro Hero 7.0 black, Замовлення №6681

kk.moysak рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry & Grill XXL EY801D15, Замовлення №6671

Ні на що скаржитись. Рекомендую однозначно!
Відповідь представника «Redprice»
Добрий день! Дякуємо Вам за залишений відгук. Насолоджуйтесь користуванням та повертайтесь до нас за новими покупками) Бажаємо Вам вдалого та спокійного дня. З повагою - команда "Redprice".
Анна k. рекомендує цей магазин
27 січня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном Sony WH-CH720N White (WHCH720NW.CE7), Замовлення №6646

Дуже рада, що сюди звернулась. Сервіс на висоті та якісний товар за помірну ціну.
Відповідь представника «Redprice»
Добрий день! Дякуємо Вам за приділений час для оцінки нашого магазину. Ми раді знати, що Ви задоволені співпрацею із нами. Нехай замовлений товар слугує якомога довше, а Ви - обов'язково звертайтеся ще) Бажаємо Вам гарного та мирного дня. З повагою - команда "Redprice".
lomakovasv11 рекомендує цей магазин
25 січня 2025 р.

Купив: Фітнес-блендер MiJia Portable Juicer Cup (MJZZB01PL), Замовлення №6620

Все супер, можна замовляти. Обслуговування гарне, товар новий. Гарантія є.
uliabogolub рекомендує цей магазин
23 січня 2025 р.

Купив: Мікрохвильовка Amica AMGF17M2B, Замовлення №6586

Товар був в наявності. Хочу відмітити досвідченість менеджерів та ставлення до клієнта. Задоволена на 100%
Каріна Радченко рекомендує цей магазин
21 січня 2025 р.