Хотів купити: Зовнішній акумулятор (павербанк) Baseus Amblight Digital Display Quick Charge 65W 30000mAh White (PPLG-A02, PPLG000102)
Не сподобалося: відповідність ціни, відповідність умов оплати
Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Xiaomi PB3018ZM 30000mAh 18W Black (BHR9126GL), Замовлення №13743
Купив: Іригатор Waterpik Cordless Advanced 2.0 Water Flosser Black WP-582, Замовлення №13746
Купив: Акумулятор для ДБЖ/інвертора Volt Polska FM 12V 100Ah (6AKUXAG100), Замовлення №13607

Купив: Вафельниця Breville DuraCeramic VST072, Замовлення №20451360816173

Купив: Масляний обігрівач Concept RO3309, Замовлення №347587

Купив: Мультипіч Tefal Easy Fry Mega EY855D10, Замовлення №345409

Хотів купити: Портативний монітор Arzopa A1 Gamut, Замовлення №13516
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Купив: Зовнішній акумулятор (павербанк) Xiaomi PB3018ZM 30000mAh 18W Black (BHR9126GL), Замовлення №13246

Хотів купити: Мийка повітря Venta LW25 Black, Замовлення №№345103
Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару