Купив: IP-камера відеоспостереження TP-Link Tapo C200, Замовлення №6682
Купив: Настільна плита ProfiCook PC-EKI 1062, Замовлення №6847
Купив: БФП Brother DCP-1623WE (DCP1623WE), Замовлення №6748
Купив: Мінімийка високого тиску Karcher K 3 (1.601-888.0), Замовлення №6722
Купив: Геймерський ігровий стіл Huzaro Hero 7.0 black, Замовлення №6681
Купив: Мультипіч (аерофритюрниця) Tefal Easy Fry & Grill XXL EY801D15, Замовлення №6671
Купив: Навушники з мікрофоном Sony WH-CH720N White (WHCH720NW.CE7), Замовлення №6646
Купив: Фітнес-блендер MiJia Portable Juicer Cup (MJZZB01PL), Замовлення №6620
Купив: Мікрохвильовка Amica AMGF17M2B, Замовлення №6586