Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: Ноутбук Lenovo Legion Y520-15
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Dream Machines X1080-17

Купив: Ноутбук MSI GE62 7RE Apache Pro, Замовлення №11555
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Ноутбук Lenovo Legion Y520-15 ? 1 Процессор: Intel i7-7700HQ Объем оперативной памяти: 32 ГБ Тип нак
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Комплект беспроводный Dell KM714, Замовлення №11386
Купив: Ноутбук MSI GE62VR 7RF Apache Pro (GE62VR7RF-288XPL)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару, повернення товару
Купив: Ноутбук MSI GE72VR 7RF Apache Pro (GE72VR7RF-263XPL), Замовлення №11393
Купив: Ноутбук MSI GS43VR 7RE, Замовлення №10615
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, видача товару на складі
Не сподобалося: наявність, асортимент, відвантаження товару, повернення товару

Купив: Ноутбук ASUS ROG STRIX GL753VE, Замовлення №11008
Купив: Ноутбук ASUS ROG GL753VE (GL753VE-GC016T), Замовлення №10646
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару