Купив: Ноутбук ASUS ROG Zephyrus Duo 16 GX650PZ (GX650PZ-NM015W), Замовлення №8413
Купив: Комплект (клавіатура + миша) Logitech Wireless Combo MK345 (920-008534, 920-006489), Замовлення №8478
Купив: Ноутбук Lenovo LOQ 15IAX9 (83GS007MPB), Замовлення №8411
Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming F16 FX607JV (FX607JV-N3135), Замовлення №8355
Купив: Ноутбук ASUS ZenBook 14 OLED UX3405MA Ponder Blue (UX3405MA-PP301X), Замовлення №8361
Купив: Ноутбук GIGABYTE AERO 16 (BSF-H3EE954SH), Замовлення №8352
Купив: Портативна ігрова приставка Lenovo Legion Go 512 GB Shadow Black (83E1004ARA), Замовлення №8345
Купив: Ноутбук Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Shadow Black (82K2028DPB), Замовлення №8304
Купив: Ноутбук Lenovo LOQ 15IAX9 (83GS007MPB), Замовлення №8379
Купив: Ноутбук MSI Cyborg 15 A13VE (A13VE-1067XPL), Замовлення №8373