Відгуки про Gamehall

Carli Lloyd рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Ноутбук ASUS ROG Zephyrus Duo 16 GX650PZ (GX650PZ-NM015W), Замовлення №8413

Замовили ноутбук Asus ROG Zephyrus Duo для роботи та подорожей. Вибрали доставку кур'єром, і вже наступного дня отримали його у чудовій упаковці. Все працює відмінно
Микола рекомендує цей магазин
7 лютого 2025 р.

Купив: Комплект (клавіатура + миша) Logitech Wireless Combo MK345 (920-008534, 920-006489), Замовлення №8478

Все чудово, якість на висоті!
Ivan Bezrukavyi рекомендує цей магазин
6 лютого 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo LOQ 15IAX9 (83GS007MPB), Замовлення №8411

Хороший сервіс, жодних проблем у використанні. Підтримка допомогла вирішити питання буквально за хвилину!
Lukas Wank рекомендує цей магазин
5 лютого 2025 р. На модерації

Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming F16 FX607JV (FX607JV-N3135), Замовлення №8355

Консультанти допомогли моєму синові з налаштуванням його нового ноутбука. Він був на сьомому небі від щастя! Дякую за професіоналізм та доброзичливість!
kekhamnichan рекомендує цей магазин
4 лютого 2025 р.

Купив: Ноутбук ASUS ZenBook 14 OLED UX3405MA Ponder Blue (UX3405MA-PP301X), Замовлення №8361

Відмінний сервіс! Швидко відповідають, ввічливе спілкування, все чітко та професійно. 5 зірок!
Ольга Абрамович рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р.

Купив: Ноутбук GIGABYTE AERO 16 (BSF-H3EE954SH), Замовлення №8352

Чудовий сервіс! Співробітники уважні та професійні, допомогли вибрати потрібний товар за короткий час.
Максим рекомендує цей магазин
30 січня 2025 р.

Купив: Портативна ігрова приставка Lenovo Legion Go 512 GB Shadow Black (83E1004ARA), Замовлення №8345

Допомогли швидко обрати потрібний товар, ціни приємно здивували!
Андрій Довженко рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Shadow Black (82K2028DPB), Замовлення №8304

Магазин нормас. Товар представлений у зручному форматі. Всілякі акції.
Топор рекомендує цей магазин
28 січня 2025 р.

Купив: Ноутбук Lenovo LOQ 15IAX9 (83GS007MPB), Замовлення №8379

Купував ноутбук. Консультант допоміг. Все чітко і зрозуміло.
Noland рекомендує цей магазин
27 січня 2025 р.

Купив: Ноутбук MSI Cyborg 15 A13VE (A13VE-1067XPL), Замовлення №8373

Чудове обслуговування, широкий вибір техніки, все швидко роблять!