Купив: Беспроводная зарядка
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару

Купив: Наушники Kotion Each G5300
Купив: Замовлення №181210787
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Метеостанція KKMOON Weather station, Замовлення №181127765
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару
Купив: Беспроводная зарядка Floveme disc ultra-thin QI, Замовлення №181106612
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Смарт-часы Lemfo K88H Silver
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, асортимент, відвантаження товару
Купив: Замовлення №180919317
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, видача товару на складі, відвантаження товару
Купив: Навушники QCY M1 Pro
Сподобалося: відповідність ціни, замовлення через корзину, асортимент, сервісна підтримка
Купив: Bluetooth наушники Bluedio F2
Купив: Навушники з мікрофоном Bluedio Hurricane Turbine H+ (White)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару