Відгуки про iBox.kiev.ua

Сьогодні На модерації

Купив: Телефон Xiaomi15 12/512, Замовлення №0000028011

Bogdan Manzheliy рекомендує цей магазин
Вчора На модерації

Купив: Xiaomi Mi Smart Camera 2 PTZ C400 (MJSXJ11CM, BHR5316CN, MJSXJ17CM, BHR6619GL), Замовлення №0000028014

Купував камеру, дуже швидко зв?язалися та зробили замовлення, на наступний день забрав. Все працює справно, дякую за відливе обслуговування та якісний товар!
Евгений Медведь рекомендує цей магазин
10 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S25 12/128GB Navy (SM-S931BDBD), Замовлення №0000028001

Maedoka рекомендує цей магазин
8 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 6 Pro 12/256GB Cloudy White, Замовлення №не пам'ятаю

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

все добре, все вчасно, послугами магазину задоволений
Evoni рекомендує цей магазин
8 грудня 2025 р.

Купив: Планшет Blackview Tab 90 8/128GB LTE Silver Grey, Замовлення №0000027987

Великий асортимент, приємні ціни, зручне розташування пункту видачі в центрі. Рекомендую.
Maksym Maksym рекомендує цей магазин
7 грудня 2025 р.

Купив: Планшет Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 12/256GB Moonstone Gray (SM-X920NZAR), Замовлення №0000027969

Ціна на товар була така, яка указана на сайті, затримок з доставкою не було. Також замовляв ще захисну плівку до екрану, яка не підійшла по розмірам, без проблем повернули кошти за плівку відразу після звернення. Магазин рекомендую
MihaNya рекомендує цей магазин

Купив: OnePlus 12R 12/256GB Sunset Dune, Замовлення №0000027982

Побачив що ця версія телефону коштує на 8000 дешевше ніж інші кольори, подзвонив в магазин щоб отримати підтвердження та причину такої низької ціни (бо за 12 тисяч це дуже дешево для флагмана старішого на 2 роки), сказали що то стара партія і що це абсолютно новий телефон в упаковці і тд. Прийшов купив, зараз уже як більше місяця користуюся і усім задоволеним цим магазином)
Vitya_6 не рекомендує цей магазин
6 грудня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S23 FE SM-S711B 8/128GB Mint (SM-S711BLGD), Замовлення №0000027843

Телефон прийшов з міняним екраном,який віддає синім кольором. Через 3-4 неділі на екрані почали виходити зелені вертикальні полоси. Після звернення до інтернет магазину з метою проінформувати їх з такою проблемою, я в відповідь почув що це все не навмисно, та проблема в постачальнику. Сервісний центр пропонував свою допомогу, але я цього не потребую. Якщо хочете зберегти свій час, не ризикуйте купляючи тут товар.
alexsum рекомендує цей магазин
6 грудня 2025 р.

Купив: Samsung Galaxy A56 5G 12/256GB Awesome Light Gray (SM-A566BZAY), Замовлення №0000027972

Кирилл Кестель рекомендує цей магазин
5 грудня 2025 р.

Купив: Apple AirPods 2nd generation with Charging Case (MV7N2) (EU), Замовлення №0000027959

Швидко зв'язались, товар відповідний опису. Все гуд