Відгуки про iBox.kiev.ua

Влад Тесля рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra SM-S9180 12/256GB Cream, Замовлення №0000023846

Все добре, отримав те що очікував. Відповідає опису та ціні. Рекомендую!
Liudmila Varchuk рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: Xiaomi Redmi Note 13, Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 4G 8/256GB Midnight Black, Смартфон Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB Midnight Black, Замовлення №Номер Вашого замовлення -

Телефоном дуже задоволена рекомендую!
Джон Смитт рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р. На модерації

Купив: Навушники TWS Xiaomi Redmi Buds 4 Pro White (BHR5897GL), Замовлення №0000023814

Все чудово, рекомендую
Yarosha0905 Vapelnik рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р. На модерації

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S23 FE SM-S711B 8/256GB Mint (SM-S711BLGG), Замовлення №0000023839

Обслуговування в магазині сподобалось
Windtalker рекомендує цей магазин

Купив: Наушники , Замовлення №0000023824

Arseniy рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р. На модерації

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB Green (SM-S918BZGG), Замовлення №0000023802

Заказал сразу со мной связались, доставили во время, все понравилось.
Petrenko Valentin рекомендує цей магазин
17 січня 2025 р.

Купив: Смартфон POCO X6 Pro 8/256GB Grey, Замовлення №10-6455438

Альона Каліновська рекомендує цей магазин
15 січня 2025 р.

Купив: Samsung Galaxy M55 5G 8/256GB Light Green (SM-M556BLGY), Замовлення №0000023771

Kolya Ivantsyk рекомендує цей магазин
14 січня 2025 р.

Купив: Навушники TWS realme Buds Air 5 Pro Sunrise Beige, Замовлення №0000023761

Константин Сватко рекомендує цей магазин
13 січня 2025 р.

Купив: Смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra SM-S9180 12/256GB Cream , Замовлення №0000023765

При общении с оператором получил все ответы на интересующие вопросы, оформил заказ, и уже через 2 дня радовался покупке. Более всего переживал, чтобы смартфон оказался оригинальным, но всё в порядке, всё соответствует. Спасибо большое!