Відгуки про CACTUS

Oleg Klimov не рекомендує цей магазин
31 серпня 2023 р.

Хотів купити: Електросамокат Kugoo M365 Pro Black

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Лучше обходить этот магазин стороной по следующим причинам - Менеджер представляется в начале просто менеджером, потом бугалтером, потом главным менеджером и в конце директором. - Доставку самовывозом оформить не получится из-за того что у них нет товара в нужном месте(хотя до этого говорили что есть и можно забрать) а это плюс 700-800грн - зарезервировать товар нельзя чтобы доставили на склад хотя пишут что в есть в наличии
Jhonny_G не рекомендує цей магазин
25 серпня 2023 р.

Хотів купити: Портативна колонка JBL Xtreme 3 Camo (JBLXTREME3CAMO)

Ціна була 8999г. При цьому коробка була вскрита, товар був частково пошкоджений, проте цей магазин називає себе офіційним дистрибютером і продає товар як новий.
Владислав Савельев не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
7 серпня 2023 р.

Хотів купити: Компрессор 24 л, безмасляный, INTERTOOL PT-0029

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

2 недели назад была сделана предоплата за компрессор, компрессора до сих пор нет, мало того, работники магазина даже перестали отвечать в вайбере.
компрессор прислали, ждал 3 недели
23 серпня 2023 р. Відповісти
Krushik не рекомендує цей магазин
12 липня 2023 р.

Хотів купити: Смарт-годинник Google Pixel Watch LTE Champagne Gold Сase/Hazel Active Band

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Скрізь світиться що товар є в наявності, а по факту його немає. Можуть замовити, але по повній передоплаті. В корзині сайту додається незрозуміла комісія
Доброго вечора. Товар є на нашому складі , з умовами оплати можете ознайомитись на нашому сайті.
13 липня 2023 р. Відповісти
gn.oxygen не рекомендує цей магазин
12 липня 2023 р.

Хотів купити: Смартфон UMIDIGI Bison Pro 4/128GB Storm Grey

Вартість товару заявленої в каталозі не відповідала дійсній, реальна вартість була набагато вище
Шевчук Вадим рекомендує цей магазин
17 червня 2023 р.

Купив: Doogee V20 8/256GB Black, Замовлення №13140

Быстро связались, уточнили детали заказа и доставки, почти сразу отправили. Цена и наличие товара актуальны, компанией доволен
antonenko0505 не рекомендує цей магазин
30 травня 2023 р.

Хотів купити: Смартфон Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB Awesome White (SM-A546EZWA)

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Ні в якому разі не рекомендую і не раджу щось купувати в цьому магазині. Відсутній зворотній зв?язок з клієнтом, домовленостей не дотримуються, додзвонитися практично не можливо. Зробив замовлення для подарунку, ніхто навіть не попередив, що товар не прийде. Але в на сайті написано, що все в наявності!
Анатолій Співак не рекомендує цей магазин
4 травня 2023 р.

Купив: Мультипекар Adler AD 3040 5 in 1, Замовлення №59000963555683

Gnatuk Lev рекомендує цей магазин
21 квітня 2023 р.

Купив: Коврик для мишки , Замовлення №747643

Залишився задоволений сервісом магазину. Молодці, так тримати.
lalex не рекомендує цей магазин
13 квітня 2023 р.

Хотів купити: Смартфон Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 8/128GB Blue

Я хочу просто приобрести товар и оплатить его при получении курьеру или в магазине, мне без разницы. Но тут странная политика магазина, который просит деньги вперёд , магазин его якобы выкупает у поставщика, а покупатель товар будет ожидать через некоторое время.