Купив: Материнська плата B650M Pro RS WiFi, Замовлення №27867
Купив: Відеокарта MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16G, Замовлення №8271
Купив: TPU Filament (пластик) для 3D принтера CREALITY 1кг, 1.75мм, синій, Замовлення №26531
Купив: PETG Filament (пластик) для 3D принтера CREALITY, Тефлонова трубка довжиною 2m, Замовлення №25761
Купив: Монітор qube b24f75-ips, Замовлення №24412
Купив: Стаціонарна ігрова приставка PlayStation 5 825GB Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition Bundle (1000039602), Замовлення №25700
Купив: Станіслав, Мережева карта Wi-Fi Intel Wireless-AX 802.11AX+BT5.2 AX210 PCI-E 1X, Замовлення №26050
Купив: Зарядна станція Explorer 240EU, Замовлення №1136
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: 3D принтер CREALITY CR-K1, Замовлення №24837
Купив: Наушники Pixus Alien Silver-Black, Замовлення №24885