Купив: Контролер Hyte Powered USB Hub (ACC-HYTE-USB-HUB), Замовлення №№ А000050235
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE OC SFF 16G (GV-N507TWF3OC-16GD), Замовлення №052761
Купив: Офісна настільна лампа OfficePro LED 24W 1000Lm 2700-6500К Black для монітора (SL210B), Замовлення №89441
Купив: Материнська плата ASRock X870 PRO RS WIFI, Замовлення №89278

Купив: Дизельний генератор QUBE QFED10000XE-3, Замовлення №49952/48789

Купив: Відеокарта ASUS Nvidia GeForce RTX 5090 ROG ASTRAL OC 32GB GDDR7 (ROG-ASTRAL-RTX5090-O32G-GAMING), Замовлення №88177
Купив: Toshiba MG11 24TB (MG11ACA24TE), Замовлення №87690
Купив: Материнська плата GIGABYTE B760M GAMING X DDR4: Процесор INTEL Core i3-13, Замовлення №86805
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек
Купив: Жорсткий диск Toshiba MG11 24TB (MG11ACA24TE), Замовлення №№А000047792
Купив: Зарядна станція UGREEN PowerRoam 1200 (GS1200), Замовлення №85988