Відгуки про ARTLINE.UA

IgoROCK не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
4 грудня 2025 р.

Купив: Контролер Hyte Powered USB Hub (ACC-HYTE-USB-HUB), Замовлення №№ А000050235

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Шановне панство, моє питання вирішене позитивно, але рівень рішення заслуговує на окремий відгук. Я немолода людина, з багаторічним досвідом онлайн покупок як в Україні, так і за кордоном, природно за цей час часом виникали неприємні ситуації (куди ж без цього, адже людині властиво помилятися), але з таким рівнем вирішення представником магазину проблеми, що виникла, я стикаюся вперше, і дуже радий, що в команді ARTLINE.UA є такий професіонал як В'ячеслав який вирішує проблему не шаблонно (як це властиво фахівцям практично всіх інтернет-магазинів України), а вникає в неї, і одразу відчувається бажання допомогти тобі. Успіхів Вам В'ячеслав і дякую! Не розгубіть ті позитивні якості, що у Вас є. Ну і з магазином ARTLINE.UA звичайно продовжу співпрацю, адже всі заслуговують на другий шанс!
4 грудня 2025 р. Відповісти
Nadin рекомендує цей магазин
3 грудня 2025 р.

Купив: Відеокарта GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti WINDFORCE OC SFF 16G (GV-N507TWF3OC-16GD), Замовлення №052761

yaroslav.rudchenko рекомендує цей магазин
22 листопада 2025 р.

Купив: Офісна настільна лампа OfficePro LED 24W 1000Lm 2700-6500К Black для монітора (SL210B), Замовлення №89441

Обслуговування на відмінно, відправили у той же день. Все гарно запакрвано, дякую Буду звертаться ще
Владимир Корилец рекомендує цей магазин
21 листопада 2025 р.

Купив: Материнська плата ASRock X870 PRO RS WIFI, Замовлення №89278

Methodic не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
20 листопада 2025 р.

Купив: Дизельний генератор QUBE QFED10000XE-3, Замовлення №49952/48789

Купив дизельний генератор, оплатив доставку, купив до нього масло та ДП, після запуску виявилось що він по одній фазі видає 400 а, добре що не спалив побутові прибори. Магазин не реагує на проблему, пропонуючи мені самостійно відправляти генератор новою поштою, сплативши два раза його доставку. Вивзджати на місце відмовляються . Залишивши мене як покупця один на один з цією проблемою.
Відповідь представника «ARTLINE.UA»
Доброго дня, не завжди є можливість день в день організувати виїзд на місце. Через це пропонується відправити новою поштою або зачекати на виїзд курєра. На наступний день після звернення в сервіс генератор замінили, дякуємо за розуміння.
Так Генератор замінили, він пропрацював 4 години та пропала одна з трьох фаз. Я остаточно зрозумів що ці генератори Qube, низькоякісні та хочу повернути його, щоб повернути кошти. Але я купив для нього мастило, оплатив доставку, а це теж гроші яки я втратив. Підсумок: я купив генератор який спочатку був не робочий, мені замінили його на інший- який зламався за 4 години; я втратив купу часу, втратив гроші на доставку та мастила, і головне отримав розчарування. Це була перша та остання покупка в Вашому магазині. Та тепер мені ще треба вигадать як Вам повернути генератор, він не легкий та габаритний, тягати його мені важко. Коротше -одні розчарування, Нажаль.
22 листопада 2025 р. Відповісти
Сергiй Ігорович Калiта рекомендує цей магазин
16 листопада 2025 р.

Купив: Відеокарта ASUS Nvidia GeForce RTX 5090 ROG ASTRAL OC 32GB GDDR7 (ROG-ASTRAL-RTX5090-O32G-GAMING), Замовлення №88177

Геннадий Тищенко рекомендує цей магазин
5 листопада 2025 р.

Купив: Toshiba MG11 24TB (MG11ACA24TE), Замовлення №87690

Venom (Серега) рекомендує цей магазин
2 листопада 2025 р.

Купив: Материнська плата GIGABYTE B760M GAMING X DDR4: Процесор INTEL Core i3-13, Замовлення №86805

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Добре все
Aleksandr Dzi рекомендує цей магазин
31 жовтня 2025 р.

Купив: Жорсткий диск Toshiba MG11 24TB (MG11ACA24TE), Замовлення №№А000047792

Все супер, цена топ, консультация отличная!
Serhii рекомендує цей магазин
18 жовтня 2025 р.

Купив: Зарядна станція UGREEN PowerRoam 1200 (GS1200), Замовлення №85988

Дуже приємні враження від купівлі тут. Передзвонили і сказали, що товар в наявності, ціна актуальна і забрати в магазині можна буде буквально за 30 хвилин. І це все при тому, що ціну була буквально однією з найкращих на ринку.