Купив: Письмовий стіл LOFT DESIGN G-135-32, Замовлення №91693
Купив: Стіл TM-76 120x80 Мармур, Чорний (23460548) купить Стіл TM-76 120x80 Мармур, Чорний (23460548) недор, Замовлення №88954
Купив: Комп'ютерний стіл AOKE Tiny Desk 2 138х80 Білий / Сірий (ADTA2-WH-GR-138-80), Замовлення №231076416
Купив: Набір меблів Валенсія, Замовлення №68722510
Не сподобалося: повернення товару, фіскальний чек
Купив: Барний стілець Nord B PR, Замовлення №231075797
Купив: Крісло геймерське Darkside PRO Чорний, Alcantara Black, Замовлення №1080
Купив: Комп'ютерне крісло для геймера Special4You ExtremeRace with footrest black/white (E4732)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відповідність умов оплати
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка
Купив: Стул N-20-8 Молочный (23184936)
Купив: Стiлець Rose сiрий, Замовлення №72461230
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Крісло Hip-hop HB LE-A, Замовлення №36130