Відгуки про eStore.ua

stechshin18 рекомендує цей магазин
5 червня 2026 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Deep Blue (MFYU4), Замовлення №00000118945

Ціни чудові, дякую продавцю за високу якість обслуговування. Будемо купувати ще!
St Oleksandr не рекомендує цей магазин
4 червня 2026 р.

Хотів купити: Фен Dyson HD18 Supersonic R Pro, Замовлення №IM907166969

На Європейському і Американському сайті Dyson серійний номер пропонованого до продажу фену не знаходить, відповідно товар не оригінальний, а при замовленні стверджують що торгують тільки оригінальною технікою!
Відповідь представника «eStore.ua»
Доброго дня! Нам шкода, що ви зіткнулися з проблемою. Будь ласка, дозвольте нам виправити цю ситуацію, зв'яжіться з нами, щоб ми могли детальніше розібратися і знайти оптимальне рішення. Або залиште свій контакт і ми з вами зв'яжемось Telegram: +380668953981 Служба підтримки: +380668953981 Графік роботи з 10:00-17:00 З повагою, команда eStore.ua
kubinec333 рекомендує цей магазин
26 травня 2026 р.

Купив: Фітнес-браслет WHOOP MG Life Obsidian/Titanium - 12-Month Membership (973-002-000), Замовлення №00000119363

Як завжди, ціна чудова, дякую магазину «Естор» за вигідну пропозицію!
Владислав Костенко не рекомендує цей магазин
22 травня 2026 р.

Хотів купити: Ноутбук Apple MacBook Pro 14" Late 2025 Space Black (MDE34)

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Mykhail30 рекомендує цей магазин
14 квітня 2026 р.

Купив: MDE14 MacBook Pro M5 14'' 16/1TB Space Black, Замовлення №00000115046

Вирішив перейти на новий рівень і купив про-версію, вона просто супер) Дякую за чудову ціну
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Раді, що змогли вас потішити! Команда eStore.ua бажає гарного дня.
Анна Канарська не рекомендує цей магазин
8 квітня 2026 р.

Хотів купити: Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Awesome Light Gray (SM-A566BZAC) ГАРАНТІЯ 12 міс., Замовлення №00000021138

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати

Не рекомендую магазин зовсім, некомпетентність повна, продають товар у відкритих упаковках,не попереджаючи,ціна змінююєть кожен день, на кассі вже нова ціна,як отримувати товар, в замовленні інша, Жах
bulavin17 рекомендує цей магазин
1 квітня 2026 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 3 (MFHP4), Замовлення №00000115032

Дякую за швидку доставку!
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Раді, що сервіс вам сподобався! Команда eStore.ua бажає гарного дня.
Липка Елена рекомендує цей магазин
27 березня 2026 р.

Купив: MW123 MacBook Air 13'' M4 16/256GB Midnight, Замовлення №00000114929

Перейшла з m1 Air у старому корпусі на новенький m4, дуже задоволена покупкою. Подобається дизайн, а колір просто класний: за різних умов освітлення він має два відтінки — чорний і синій. Класний ноутбук за доступну ціну, у Естор завжди найкращі ціни. Дякую!)
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Раді бачити вас серед задоволених клієнтів! Команда eStore.ua бажає гарного дня.
jovan не рекомендує цей магазин
24 березня 2026 р.

Хотів купити: Смартфон Samsung Galaxy A56 5G 8/128GB Awesome Graphite (SM-A566BZKA), Замовлення №907190108

Оформив замовлення. Виявилось, що потрібно чекати на отримання щось близько двох днів. Резервують вони товар теж на два дні. Оскільки я міг забрати товар лише на вихідних, працівник магазину порадила замовити ближче до вихідних. Зараз ціна підросла на 1000 грн :)
Відповідь представника «eStore.ua»
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Ми уважно перевірили інформацію - за нашими даними, замовлення від 20.03.2026 20:35:14 дійсно оформлювалося, але з Вами не вийшло зв'язатися, протягом дня 3 рази телефонували і після цього відправили на Вашу пошту повідомлення для підтвердження замовлення. На жаль, через те що не вийшло зв?язатися з Вами, ми скасували замовлення . Нам шкода, що ви зіткнулися з проблемою. Будь ласка, дозвольте нам виправити цю ситуацію, зв'яжіться з нами, щоб ми могли детальніше розібратися і знайти оптимальне рішення. Або залиште свій контакт і ми з вами зв'яжемось Telegram: +380668953981 Служба підтримки: +380668953981 Графік роботи з 10:00-17:00 З повагою, команда eStore.ua
Stas рекомендує цей магазин
24 березня 2026 р.

Купив: Планшет Apple iPad 2025 Wi-Fi 128GB Blue (MD4A4), Замовлення №00000015459

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Колір Blue виглядає стильно. Дуже задоволений, рекомендую! Дякую за швидку доставку товару.
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Раді, що все виправдало очікування! Команда eStore.ua бажає гарного дня.