Відгуки про eStore.ua

Marchuk Taras рекомендує цей магазин
19 березня 2025 р.

Купив: Чохол для смартфона LAUT HUEX PROTECT case with MagSafe for iPhone 15 Pro Max - Grey (L_IP23D_HPT_GY), Замовлення №00000060869

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

В цьому магазині купляю не вперше і завжди отримую тільки позитивні емоції від покупки) Чохол приїхав на наступний день, дякую!
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Ваша позитивна оцінка є для нас найбільшою нагородою! Для нас дуже важливо, щоб кожен клієнт отримував тільки найкращі продукти та обслуговування. До нових зустрічей в eStore.ua
Коновал Макс рекомендує цей магазин
13 лютого 2025 р.

Купив: MTJV3 Apple AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case USB-C, Замовлення №00000062384

Дивовижний сервіс, користуюсь їм не перший раз, завжди дуже гарна атмосфера в магазині, все на вищому рівні!
Матвейчук Олег Олегович рекомендує цей магазин
26 січня 2025 р.

Купив: Чохол для смартфона Apple iPhone 14 Plus Leather Case with MagSafe - Ink (MPPC3), Замовлення №00000058820

Звертаюсь до цього магазину вже не вперше. Завжди швидко та якісно консультують. Чохол приїхав в обіцяний термін. Дякую)
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Дякуємо за ваші добрі слова. Наша команда завжди працює на результат і старається зробити покупку максимально комфортною для вас. До нових зустрічей в eStore.ua
Steblov Victor рекомендує цей магазин
24 січня 2025 р.

Купив: Baseus GaN5 Fast Charger (mini) 1C 30W Blue (CCGN070603), Замовлення №00000056230

Дивовижний сервіс, все швидко оформили та відправили, великий вибір товарів,профессійна робота консультантів! Рекомендую!
Леонова Катя рекомендує цей магазин
23 січня 2025 р.

Купив: Apple iPhone 16 Pro Max Clear Case with MagSafe (MA7F4), Замовлення №00000057421

Гарний сервіс, усе було на вищому рівні, можу рекомендувати!
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Задоволені клієнти - наш головний пріоритет! Дякуємо, що обрали нас, не забудьте знову завітати для здійснення нових покупок. До нових зустрічей в eStore.ua
Стас Горкін рекомендує цей магазин
22 січня 2025 р.

Купив: Apple USB-C to Lightning Cable (1m) (MM0A3), Замовлення №00000058079

Чудовий сервіс, менеджери дуже ввічливі. Товар чудової якості, загалом все сподобалось. Хочу всім порекомендувати даний магазин!
Андрей Абашев рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Купив: Apple USB-C to Lightning Cable (1m) (MM0A3), Замовлення №00000155502

Дуже крутий сервіс, великий вибір товарів, якісна робота персоналу, привабливі ціни! Рекомендую!
Реуцкая Анюта рекомендує цей магазин
18 січня 2025 р.

Купив: Apple iPhone 14 Pro Max Clear Case with MagSafe (MPU73), Замовлення №00000155520

Дякую за якісне обслуговування, замовляла туут айфон 14 про макс, прибув вчасно цілий та з фіскальним чеком! Можу радити цей магазин!
Алекса Г. рекомендує цей магазин
23 грудня 2024 р.

Купив: iPhone 15 256Gb Black, Замовлення №00000154782

Крутий сервіс! Великий вибір оригінальної техніки! Замовляли тут Айфон 15, приїхав з пломбами та гарантійним чеком, у поній комплектації!
Бортник Карина рекомендує цей магазин
18 грудня 2024 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium (MYNE3), Замовлення №00000154726

Дивовижний сервіс, користуюсь їм не перший раз, завжди дуже гарна атмосфера в магазині, консультант якісно допоміг з вибором телефону, все на вищому рівні!