Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №00000123664
Купив: Смартфон Google Pixel 6 Pro 12/128GB Stormy Black, Замовлення №IM900065065

Хотів купити: Додаткова батарея для зарядної станції EcoFlow DELTA 2 Max Extra Battery (EFDELTA2MaxEB, EFD350-EB)
Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Купив: Геймпад Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller Remix Special Edition + Rechargeable Battery Pack (QAU-00114), Замовлення №909596094
Купив: iphone 8 256 GB Space Grey , Замовлення №800004229
Купив: Смартфон Apple iPhone 16e 128GB Black (MD1Q4), Замовлення №115332

Купив: Геймпад Sony DualSense White (9399902), Замовлення №00000018290

Купив: чохол-накладка LAUT HUEX PROTECT case with MagSafe for iPhone 15 Pro Max - Grey (L_IP23D_HPT_GY), Замовлення №00000060869
Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: MTJV3 Apple AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case USB-C, Замовлення №00000062384

Купив: чохол-накладка Apple iPhone 14 Plus Leather Case with MagSafe - Ink (MPPC3), Замовлення №00000058820