Відгуки про eStore.ua

Fergussonn рекомендує цей магазин
4 листопада 2025 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods Pro 2nd generation with MagSafe Charging Case USB-C (MTJV3), Замовлення №00000123664

Все чудово, швидко отримав ОРИГІНАЛЬНИЙ товар. Дякую!
Nemui не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
23 жовтня 2025 р.

Купив: Смартфон Google Pixel 6 Pro 12/128GB Stormy Black, Замовлення №IM900065065

Відповідь представника «eStore.ua»
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Ми уважно перевірили інформацію - за нашими даними, замовлення від 05.02.2025 дійсно оформлювалося, але згодом було скасоване, тому сам пристрій у нашому магазині не купувався. На жаль, через це ми не можемо підтвердити, що описана ситуація стосується саме нашого товару. Ми цінуємо кожен відгук і відкриті до перевірки - якщо у вас залишились документи чи підтвердження покупки саме в нас, будь ласка, надішліть їх, і ми обов’язково розберемось у ситуації.
treenhor не рекомендує цей магазин
13 жовтня 2025 р.

Хотів купити: Додаткова батарея для зарядної станції EcoFlow DELTA 2 Max Extra Battery (EFDELTA2MaxEB, EFD350-EB)

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Наявність на хотлайн, не актуальна. Насправді товар під замовлення.
Відповідь представника «eStore.ua»
Дякуємо за ваш відгук. На жаль, через підвищений попит під час відключень світла товари цієї серії розкуповуються дуже швидко. У момент вашого замовлення батарея могла вже бути в резерві або продана, тому інформація про наявність на сайті могла відображатися із затримкою. Ми постійно оновлюємо залишки на сайті, щоб уникати подібних ситуацій, і вже працюємо над покращенням цього процесу. Дякуємо за розуміння!
Scream рекомендує цей магазин
30 серпня 2025 р.

Купив: Геймпад Microsoft Xbox Series X | S Wireless Controller Remix Special Edition + Rechargeable Battery Pack (QAU-00114), Замовлення №909596094

Придбав Геймпад, оплата і доставка пройшла без проблем у визначені терміни. Комплектний аккумулятор виявився не працюючим, магазин досить швидко виконав заміну та оплатив за свої кошти доставку за повернення і повторної посилки мені. Сподобалась комунікація з менеджерами для вирішення проблеми. Вперше замовляв в цьому магазині, залишились приємні враження
DonkeyHot рекомендує цей магазин
24 липня 2025 р.

Купив: iphone 8 256 GB Space Grey , Замовлення №800004229

Давно купував у цьому магазині - сервісом остався задоволенний. Ціна згідно з Hotline була найнижчою, телефон забрав самовивозом на наступний день після замовлення. Чек і гарантію надали. Можу рекомендувати.
Липка Елена рекомендує цей магазин
22 квітня 2025 р.

Купив: Смартфон Apple iPhone 16e 128GB Black (MD1Q4), Замовлення №115332

За свою ціну класний телефон) магазин швидко оформив та віправив. Дякую
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Задоволені клієнти - наш головний пріоритет! Дякуємо, що обрали нас, не забудьте знову завітати для здійснення нових покупок. До нових зустрічей в eStore.ua
Віктор рекомендує цей магазин
17 квітня 2025 р.

Купив: Геймпад Sony DualSense White (9399902), Замовлення №00000018290

Завжди чудові ціни, наявність відповідає статусу на сайті. Приємна комунікація, дуже швидко відправили товар.
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Нам дуже приємно чути такі гарні слова від наших клієнтів. Наша команда завжди працює на результат і старається зробити покупку максимально комфортною для вас. До нових зустрічей в eStore.ua
Marchuk Taras рекомендує цей магазин
19 березня 2025 р.

Купив: чохол-накладка LAUT HUEX PROTECT case with MagSafe for iPhone 15 Pro Max - Grey (L_IP23D_HPT_GY), Замовлення №00000060869

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

В цьому магазині купляю не вперше і завжди отримую тільки позитивні емоції від покупки) Чохол приїхав на наступний день, дякую!
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Ваша позитивна оцінка є для нас найбільшою нагородою! Для нас дуже важливо, щоб кожен клієнт отримував тільки найкращі продукти та обслуговування. До нових зустрічей в eStore.ua
Коновал Макс рекомендує цей магазин
13 лютого 2025 р.

Купив: MTJV3 Apple AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case USB-C, Замовлення №00000062384

Дивовижний сервіс, користуюсь їм не перший раз, завжди дуже гарна атмосфера в магазині, все на вищому рівні!
Матвейчук Олег Олегович рекомендує цей магазин
26 січня 2025 р.

Купив: чохол-накладка Apple iPhone 14 Plus Leather Case with MagSafe - Ink (MPPC3), Замовлення №00000058820

Звертаюсь до цього магазину вже не вперше. Завжди швидко та якісно консультують. Чохол приїхав в обіцяний термін. Дякую)
Відповідь представника «eStore.ua»
Добрий день! Дякуємо за ваші добрі слова. Наша команда завжди працює на результат і старається зробити покупку максимально комфортною для вас. До нових зустрічей в eStore.ua