Купив: SIM Vodafone , Замовлення №№001244171
Купив: ASUS RT-AX 5400, Замовлення №001244509
Хотів купити: SSD накопичувач Samsung 870 QVO 8 TB (MZ-77Q8T0BW)

Купив: microSDXC Samsung 256 GB microSDXC Class 10 UHS-I U3 V30 Pro Endurance + SD adapter MB-MJ256KA, Замовлення №001243350

Хотів купити: Флешка Kingston 64 GB DataTraveler Exodia Onyx USB 3.2 Gen 1 Black (DTXON/64GB)

Купив: Стилус AirOn AirSens для Apple iPad (6126755813230) White, Замовлення №001235971

Купив: Смартфон OPPO A5 Pro 4G 8/128GB Mocha Brown, Замовлення №001227772

Купив: Смартфон Infinix Note 50 Pro 12/256GB Purple, Замовлення №001236387
Сподобалося: наявність
Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: Програвач вінілових дисків TEAC TN-3B-SE Cherry (TN-3B-SE/CH), Замовлення №-

Хотів купити: Навушники TWS Samsung Galaxy Buds FE Graphite (SM-R400NZAASEK)