Відгуки про Vodafone

Oleksandr Lomovskyi рекомендує цей магазин
14 лютого 2025 р.

Купив: Мікрофон Fifine K669B Докладніше: https://www.vodafone.ua/shop/ua/sales/order/history/, Замовлення №№001016775

Замовив мікрофон з доставкою в почтомат нової пошти в суботу, виїхав в неділю приїхав зранку в понеділок. Єдиний невеличкий мінус це те що на сайті водафону через декілька годин після замовлення було вказано що товар готовий до видачі але після телефонного дзвінку виявилось що він навіть не виїхав. В цілому всім задоволений, рекомендую.
Ігор Голеброда рекомендує цей магазин
14 лютого 2025 р.

Купив: Роутер, Бездротовий маршрутизатор (роутер) Tenda AC10, Замовлення №001019295

Все пройшло ,швидко і вчасно. Рекомендую.
Аркадiй рекомендує цей магазин
13 лютого 2025 р.

Купив: Стартовий пакет PowerSIM, Замовлення №001018167

isapoga не рекомендує цей магазин
11 лютого 2025 р.

Купив: Миша Trust Mydo Silent Wireless (21869) Black, Замовлення №001018582

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Замовила модель саме item 21869, тому що у дочки ця модель мишки понад 2,5 роки нарікань нема. + відгуки також спонукали не експерементувати. В результаті під цією номенклатурою був інший номер моделі 25084 - фото додаю. Товар в магазині не розпакувала і не подивилася на зовнішній упаковці, не було часу і тепер шкодую. Вірогідно буду повертати.
Відповідь представника «Vodafone»
Доброго дня. Дійсно модель 25084 - це оновлена модель мишки 21869. Постачальник оновив модель без попередження, тож ми не внесли зміни на сайті вчасно. Приносимо свої вибачення. Зазначимо, що змін у моделі суттєвих не відбулося: всі характеристики залишились без змін, включно з габаритами. Це більш сучасна модель без критичних змін. Проте Ви, звісно ж, можете повернути мишу за бажанням, якщо ще не користувалися нею та збережено товарний вигляд. Ще раз перепрошуємо та бажаємо гарного дня.
Юрій не рекомендує цей магазин
7 лютого 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Xiaomi Watch S3 (1025029) Silver, Смарт-годинник Xiaomi Watch S3 Silver (BHR7873GL), Замовлення №001013901

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, повернення товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: відвантаження товару, фіскальний чек

Відповідь представника «Vodafone»
Вітаємо. Приносимо свої вибачення, розібралися у ситуації, була допущена помилка. Дякуємо за звернення, зі свого боку провели бесіду з відповідальними співробітниками, аби подібні ситуації в подальшому були недопустимі.
Валерій рекомендує цей магазин
3 лютого 2025 р.

Купив: Power sim карта, Замовлення №001011146

Вдячні за відгук!
Ruslan Wise не рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Хотів купити: Gembird KB-103-UA, Клавіатура Gembird KB-103-UA

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

самовивіз змінився на доставку НП, за рахунок покупця
Відповідь представника «Vodafone»
Вітаємо. На жаль, без номера замовлення не можемо точно подивитись, що саме було. Але тип доставки можемо пропонувати змінити в залежності від наявності товару на складах, а вартість доставки залежить від вартості товару. Для товарів до 500 грн. вартість доставки складає 59 грн. Можете вказати номер замовлення, і ми надамо більш точну інформацію. Дякуємо за звернення.
Dmitry Dremov рекомендує цей магазин
26 січня 2025 р.

Купив: Навушники TWS Apple AirPods 3rd generation with Lightning Charging Case (MPNY3), Замовлення №001006740

Вдячні за відгук!
Анастасія не рекомендує цей магазин
25 січня 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Xiaomi Watch S3 Silver (BHR7873GL), Замовлення №001006165

Відповідь представника «Vodafone»
Анастасіє, доброго дня. Приносимо свої вибачення, розібралися у ситуації, була допущена помилка. Дякуємо за звернення, зі свого боку провели бесіду з відповідальними співробітниками, аби подібні ситуації в подальшому були недопустимі.
Доброго дня. Хочу доповнити відгук щодо повернення товару. Все пройшло добре і доволі швидко.
28 січня 2025 р. Відповісти
Наталья Осадчая рекомендує цей магазин
24 січня 2025 р.

Купив: Навушники TWS Philips TAT2206 Black (TAT2206BK), Замовлення №001005783

Рискнула купить товар с витрины из-за привлекательной цены и дополнительной скидки в обмен на бонусы от Vodafon. Наушники оказались в рабочем состоянии, хотя и есть незначительные недостатки, например, периодическое легкое потрескивание в левом наушнике, но как только появляется звук, то потрескивание исчезает. Есть подробная инструкция на украинском языке, предоставлена гарантия.
Відповідь представника «Vodafone»
Вітаємо. Вдячні Вам за відгук.