Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Відгуки про Кухня

Ivanna Terletska рекомендує цей магазин
7 липня 2026 р.

Купив: Газова варильна поверхня Teka Infinity G1 GBC 75-G1 GB (112570220), Замовлення №19564

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, повернення товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Ввічлилий консультант, порадила варильну під мої потреби, відправка відбулась в заявлений термін
Відповідь представника «Кухня»
Дякую Іванна Вам за відгук ! Завжди раді допомогти і підібрати техніку по Вашим вимогам і вподобанням. Хай техніка служить довго Вам на радість!
Alex Dudnik рекомендує цей магазин
22 травня 2026 р.

Купив: Витяжка вбудована Gunter&Hauer ATALA 1075 GL, Витяжка вбудована Gunter&Hauer ATALA 1075 GL, Замовлення №19395

Такого рівня професіоналізму та ставлення до покупців бракує великим маркетам. Робив замовлення у вихідний день , через годину зателефонувала представниця магазину щоб уточнити деталі. Замовляв витяжку більшу ніж 60 см, тому переймався за її шумність, Яна надала вичерпну інформацію і щоб вирішити моє питання запропонувала нову малошумну модель G&H. При цьому остаточна ціна була на 900 грн. менше. А вишенькою на торті стала безкоштовна доставка в моє місто.
23 травня 2026 р. Відповісти
Представник магазину «Кухня» відповів на коментар Alex Dudnik
Дякую Олександр Вам за відгук ! Завжди раді допомогти і підібрати техніку по Вашим вимогам і вподобанням . Хай техніка служить довго Вам на радість!
25 травня 2026 р. Відповісти
offroad рекомендує цей магазин
1 травня 2026 р.

Купив: Газова варильна поверхня Weilor GM W614 SS, Замовлення №19314

Списались в Телеграм, уточнили наявність і ціну, домовились про відправку. Оплатив (по реквізитам), відправили, приїхало, забрав. Ввечері прислали електронний чек. Все просто, швидко і чітко. Магазин рекомендую
Відповідь представника «Кухня»
Дякуємо Вам за відгук ! Хай поверхня служить довго Вам на радість!
vlodes рекомендує цей магазин
11 березня 2026 р.

Купив: Змішувач Blanco FONTAS II хром 523128, Замовлення №111

Все добре, ввічлива консультант, працює швидко, ціна найкраща без втрати якості по товару і сервісу.
Відповідь представника «Кухня»
Дякуємо Віктор за Ваш відгук! Хай змішувач служить довго Вам на радість!
Andrii N не рекомендує цей магазин
3 травня 2025 р.

Хотів купити: Пральна машина автоматична Beko WUE6626XBCW

Надя2002 рекомендує цей магазин
6 листопада 2024 р.

Купив: Витяжка похила Minola HVS 6652 BL 1000 LED, Замовлення № 6027

Купувала рік назад в магазині Kuhnya.net витяжку. І дуже задоволена покупкою .
Відповідь представника «Кухня»
Дякуємо Надія за Ваш відгук ! Хай витяжка служить довго Вам на радість!
Новак Оксана не рекомендує цей магазин
5 червня 2023 р.

Хотів купити: Газова варильна поверхня KERNAU KGH 4345 T CI B

Коли зателефонувала то виявилося що опис повністю відрізняється товару - варочна поверхня не зі скла і взагалі її немає і конфорка не турбо, для чого взагалі писати якщо її немає?
Spiderman1970 рекомендує цей магазин
9 січня 2023 р.

Купив: Витяжка Gunter&Hauer BRITA 60 , Замовлення №14779

Хочу подякувати представнику інтернет-магазину Яні за професійну консультацію, клієнтоорієнтоване відношення та якісний товар. Витяжка супер - і візуально, і технічно. Жодних питань чи нарікань до роботи магазину - Яна оперативно відреагувала на запит, надала додаткову знижку, оформила всі документи, організувала оперативну доставку. І все це напередодні новорічних свят та ще в умовах війни. Ще раз дякую за професійне ставлення і придбаний товар!
Відповідь представника «Кухня»
Дякуємо Валерій за Ваш відгук ! Звертайтесь, завжди раді допомогти у підборі техніки і проконсультувати по кожному товару який представлений у нас на сайті.
kilav не рекомендує цей магазин
21 грудня 2022 р.

Хотів купити: Газова варильна поверхня Hansa BHKW330500

Цей товар, на всіх сайтах, у даному магазині значиться як у наявності. Так от його нема...
Volodymyr Zbarazhskyi рекомендує цей магазин
15 грудня 2022 р.

Купив: Мийка Granado LEON grafito, Змішувач Granado BADALONA grafito. Дозатор Granado REDONDO grafito, Замовлення №14672

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати

Не сподобалося: наявність, фіскальний чек

Шукав мийку Franke grafit, ціна на хотлайн була нижчою за решту пропозицій, але їх зняли з виробництва і ніде не було, тільки з цього магазину запропонували іншої фірми, але ту саму модель, допомогли підібрати змішувач та дозатор, домовились про сверління додаткового отвору в мийці під дозатор, і що трохи важче знайшли витяжку що найкраще підходить. Проплатив 100%, отримав через 1 день витяжку і через 2 дні решту товару. На кожному товарі зробили знижку від ціни сайту. Рекомендую.
Відповідь представника «Кухня»
Доброго дня, Володимир ! Дякуємо за Ваш відгук ! Було приємно з Вами працювати ! Звертайтесь з радістю підберемо техніку і сантехніку і проконсультуємо по кожному товару представленому в нашому магазині.