Відгуки про g - shop

tog рекомендує цей магазин
13 січня 2021 р.

Купив: сучкорез Gardena Easy Cut680B, Замовлення №0000009615

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару

заказ выполнен очень быстро.сучкорез очень хороший.плюс бесплатная доставка.рекомендую
серега серега рекомендує цей магазин
27 листопада 2020 р.

Купив: Топор универсальный Gardena 1400 A (08716-48), Замовлення №G00000009251

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Отличное обслуживание. Топор хорошего качества. И самое главное, приятная акционная цена на этот топор. Плюс бесплатная доставка по Новой Почте при полной предоплате.
Відповідь представника «g - shop»
Добрый вечер, Сергей! Спасибо за Ваш заказ. Нам приятно, что Вы выбрали именно нас и остались довольные ! Ждем новых заказов и пожеланий ! С уважением, команда G-shop Фирменный магазин Гардена
Дмитро Хом'як рекомендує цей магазин
29 жовтня 2020 р.

Купив: Механическая барабанная газонокосилка Gardena Comfort 400 С (04022-20)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Tatij рекомендує цей магазин
8 жовтня 2020 р.

Купив: Gardena

Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару

Sofia Skrypnikova рекомендує цей магазин
8 серпня 2020 р.

Купив: Сучкоріз для зелених гілок до 42 мм Gardena EasyCut 680 B і секатор до 18 мм, Замовлення №G0000007974

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Покупаю в данном магазине второй раз. Очень нравится сервис - менеджеры достаточно быстро выходят на связь, при необходимости проконсультируют, отправка тоже очень оперативная. Крайний раз заказывала сучкорез и секатор - перезвонили и отправили на следующий же день. Кроме того, нравится, что заказы на сумму свыше 1000 гривен отправляются за счёт магазина и бонус в виде скидки на след.покупки тоже очень приятен. Магазин рекомендую всем и однозначно буду покупать здесь в дальнейшем
Відповідь представника «g - shop»
Добрый день, София! Спасибо за Ваш заказ. Нам приятно, что Вы выбрали именно нас и остались довольные ! Ждем новых заказов и пожеланий ! С уважением, команда G-shop Фирменный магазин Гардена
tarakanoffaaa рекомендує цей магазин
9 липня 2020 р.

Купив: Акумуляторні садові ножиці Gardena AccuCut Li Set (09852-33), Замовлення №G0000006856

Спасибо большое, ребята! Товар очень качественный. На момент заказа товара не было на складе,пришлось ждать,но меня об этом предупредили.И отвечали вежливо,когда я периодически звонила и спрашивала,пришел товар или нет)))
Гість не рекомендує цей магазин
17 квітня 2020 р.

Купив: Візок з котушкою для шланга Gardena Візок для шлангу AquaRoll S Set з комплектом для поливу (18502-50), Замовлення №5241

Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, асортимент

Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару

Viktor Sovietov рекомендує цей магазин
15 квітня 2020 р.

Купив: рукоятка цільна Gardena CombiSystem ErgoPlus 150 cm (03745-20), Граблі садові Gardena Combisystem Classic Ergo 8,5 sm (08925-20), сапа, сапка, мотика Gardena Мотика-волокушка combisystem 16 см (03193-20), Замовлення №G0000004681

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару

Быстро, по делу и без проблем, что еще сказать.
Відповідь представника «g - shop»
Добрый день, Виктор! Спасибо за Ваш заказ. Нам приятно, что Вы выбрали именно нас и остались довольные ! Ждем новых заказов и пожеланий ! С уважением, команда Gardena-shop Фирменный магазин Гардена
Yomi Yamamoto рекомендує цей магазин
26 березня 2020 р.

Купив: Шланг садовий Gardena 50 Classic (08007-20)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Отличный магазин, отличный сервис. Все хорошо упаковано. Рекомендую!
Vladimir рекомендує цей магазин
18 березня 2020 р.

Купив: Сучкоріз Gardena EnergyCut 600B (12006-20), Замовлення №G0000004642

Відповідь представника «g - shop»
Добрый вечер, Владимир ! Спасибо за Ваш заказ. Нам приятно, что Вы выбрали именно нас и остались довольные ! Ждем новых заказов и пожеланий ! С уважением, команда Gardena-shop Фирменный магазин Гардена