Купив: сучкорез Gardena Easy Cut680B, Замовлення №0000009615
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару
Купив: Топор универсальный Gardena 1400 A (08716-48), Замовлення №G00000009251
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Купив: Механическая барабанная газонокосилка Gardena Comfort 400 С (04022-20)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Gardena
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, відвантаження товару
Купив: Сучкоріз для зелених гілок до 42 мм Gardena EasyCut 680 B і секатор до 18 мм, Замовлення №G0000007974
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Купив: Акумуляторні садові ножиці Gardena AccuCut Li Set (09852-33), Замовлення №G0000006856

Купив: Візок з котушкою для шланга Gardena Візок для шлангу AquaRoll S Set з комплектом для поливу (18502-50), Замовлення №5241
Сподобалося: замовлення по телефону або e-mail, асортимент
Не сподобалося: відвантаження товару, повернення товару
Купив: рукоятка цільна Gardena CombiSystem ErgoPlus 150 cm (03745-20), Граблі садові Gardena Combisystem Classic Ergo 8,5 sm (08925-20), сапа, сапка, мотика Gardena Мотика-волокушка combisystem 16 см (03193-20), Замовлення №G0000004681
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару

Купив: Шланг садовий Gardena 50 Classic (08007-20)
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: Сучкоріз Gardena EnergyCut 600B (12006-20), Замовлення №G0000004642