Відгуки про g - shop

Julija01 рекомендує цей магазин
18 березня 2020 р.

Купив: Сучкоріз для зелених гілок до 42 мм Gardena EasyCut 680 B 12003-20 і секатор до 18 мм Classic 8754-, Замовлення №G0000004644

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Сервісом задоволена, замовлення прийшло швидко, незважаючи на те що замовлення робила в суботу. Консультант зв'язався по телефону і допоміг обрати найкращий варіант оплати та пересилки товару. Рекомендую!!!
Відповідь представника «g - shop»
Доброго вечера, Юлія ! Дякуємо за Ваше замовлення. Нам приємно що Ви вибрали саме нас і залишилися задоволені. З повагою, команда Gardena-shop Фірмовий магазин Гардена
Виктор Сметана рекомендує цей магазин
29 лютого 2020 р.

Купив: Сектор Gardena Classic B/SB ypass 20 мм 08854-20, Замовлення №G0000004494

Дякую менеджеру за приємне спілкування та оперативне замовлення і доставку, рекомендую.
Відповідь представника «g - shop»
Доброго дня, Вікторе ! Дякуємо за Ваше замовлення. Нам приємно що Ви вибрали саме нас і залишилися задоволені. З повагою, команда Gardena-shop Фірмовий магазин Гардена
Дмитрий Неклес рекомендує цей магазин
12 грудня 2019 р.

Купив: Сучкорез телескопический для зеленых веток до 42 мм Gardena TeleCut 520-670 B (12005-20). Топор унив, Замовлення №G0000004170

Відповідь представника «g - shop»
Добрый день, Дмитрий ! Спасибо за Ваш заказ. Нам приятно, что Вы выбрали именно нас и остались довольные ! Ждем новых заказов и пожеланий ! С уважением, команда Gardena-shop Фирменный магазин Гардена
Сергей Беленький рекомендує цей магазин
6 грудня 2019 р.

Купив: Скрепер-волокуша Gardena Скрепер для прибирання снігу (03260-20), Замовлення №G0000004146

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

Быстрая доставка, товар соответствует заказу, магазин серьезный. Спасибо!
Відповідь представника «g - shop»
Добрый вечер, Сергей ! Спасибо за Ваш заказ. Нам приятно, что Вы выбрали именно нас и остались довольные ! Ждем новых заказов и пожеланий ! С уважением, команда Gardena-shop Фирменный магазин Гардена
Михайло рекомендує цей магазин
6 грудня 2019 р.

Купив: Турбодощувачі, Замовлення №G0000004135

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару

Замовляв турбодоувачі T100+муфти +гнучку підводку. Основна частина була куплена в іншому місці по дорожчій ціні, тому муфти +гнучку підводку добирав не до T100, а до T200 і T380 і S140. Приємно вразило, що представник подавця передзвонив і попередив, що муфти і зєднювачі не підійдуть до замовлених T100. З доставкою і оплатою проблем не було. Надали купон на 7-ми відсодкову знижку при наступній покупці
Відповідь представника «g - shop»
Доброго дня, Михайло ! Дякуємо за Ваше замовлення. Нам приємно що Ви вибрали саме нас і залишилися задоволені. З повагою, команда Gardena-shop Фірмовий магазин Гардена
Alexander K рекомендує цей магазин
4 грудня 2019 р.

Купив: Скрепер-волокуша Gardena Скрепер для прибирання снігу (03260-20)

Рекомендую! Всё отлично! И цена порадовала и организация доставки оперативная.
Відповідь представника «g - shop»
Добрый день, Александр ! Спасибо за Ваш заказ. Нам приятно, что Вы выбрали именно нас и остались довольные ! Ждем новых заказов и пожеланий ! С уважением, команда Gardena-shop Фирменный магазин Гардена
Эдуард Чудесный рекомендує цей магазин
25 листопада 2019 р.

Купив: Запчасти для секатора

Отлично организованный сервис. Без всяких проблем получил запчасти. Подобрали, заказали, прислали и всё идеально подошло.
Відповідь представника «g - shop»
Добрый день, Эдуард ! Спасибо за Ваш заказ. Нам приятно, что Вы выбрали именно нас и остались довольные ! Ждем новых заказов и пожеланий ! С уважением, команда Gardena-shop Фирменный магазин Гардена
Hunta рекомендує цей магазин
16 серпня 2019 р.

Купив: Тринога для дощевателя

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, асортимент, відвантаження товару

Все норм. В воскресенье заказал на сайте, в пн перезвонили, оплатил, в вт забрал на нп.
Відповідь представника «g - shop»
Добрый день! Спасибо за Ваш заказ. Нам приятно, что Вы выбрали именно нас! Ждем новых заказов и пожеланий ! С уважением, команда Gardena-shop Фирменный магазин Гардена
Анна Латык рекомендує цей магазин
14 серпня 2019 р.

Купив: Газонокосарка-робот Gardena Sileno City 500 Robotic Lawnmower (15002-32)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка

Мечта есть мечта. Спасибо ребятам с магазина за помощь в выборе и оперативную доставку и за скидочку на гараж для робота. Огромный плюс что можно расчитаться карточкой в магазине. Рекомендую
Відповідь представника «g - shop»
Добрый день, Анна ! Спасибо за Ваш заказ. Нам приятно, что Вы выбрали именно нас! Ждем новых заказов и пожеланий ! С уважением, команда Gardena-shop Фирменный магазин Гардена
Jada рекомендує цей магазин
24 липня 2019 р.

Купив: Секатор Gardena Combisystem Starter Kit набор (08965-30)

Хороший магазин, качественные товары. Инструменты стоят своих денег.