Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Denys Popov рекомендує цей магазин
24 червня 2025 р.

Купив: Кондиціонер Carrier 42QHG012D8S/38QHG012D8S, Замовлення №250518-0004

Відповідь представника «CLIMAGROUP»
Денис, раді, що звернулись саме до нас! Дякуємо за відгук!
Мещеряков Александр рекомендує цей магазин
14 червня 2025 р.

Купив: Кондиціонер OLMO OSH-12FRH3 (Edge Deluxe), Замовлення №замовлення 250508-0008

Відповідь представника «CLIMAGROUP»
Олександр, раді, що звернулись до нас! Дякуємо за відгук!
Олександр Верещака рекомендує цей магазин
14 червня 2025 р.

Купив: спліт-система OLMO EDGE DELUXE OSH-09FRH3, Замовлення №250508-0002

Гарна компанія. Оперативно доставили й змонтували кондиціонер. Надали консультацію та поради. Зробили все вчасно та в обговорені терміни.
Відповідь представника «CLIMAGROUP»
Олександр, щиро вдячні за відгук! Раді, що звернулись до нас!
Євгеній Руденко рекомендує цей магазин
12 червня 2025 р.

Купив: Кондиціонер TOSOT GF-12W2 (LYRA Winter Inverter), Замовлення №2539

Сервіс на рівні. Привезли, встановили, проконсультували. Все швидко та якісно.
Відповідь представника «CLIMAGROUP»
Євгеній, дякуємо Вам за замовлення та відгук!
Sorry_love589 рекомендує цей магазин
16 травня 2025 р.

Купив: Кондиціонер , Замовлення №307

Купівля і установка кондиціонера. Рекомендую від щирого серця. Все робилось вчасно, акуратно, згідно побажань. Майстри- установщики чудові. Формат відгуку не дає можливості висловитись більш тепло. Але хочу сказати - дякую.
Відповідь представника «CLIMAGROUP»
Нам надзвичайно приємно читати такий теплий відгук! Щиро вдячні! Раді, що обрали нас!
Юлія Булдакова рекомендує цей магазин
11 травня 2025 р.

Купив: Кондиціонер Bosch CL4000i-Set 26 WE, Замовлення №8432

Замавляли кондиціонер та його установку в магазині CLIMAGROUP. Гарний магазин, ввічливе обслуговування та чудова робота по установці. Магазин рекомендую
Відповідь представника «CLIMAGROUP»
Щиро вдячні Вам за відгук! Раді, що звернулись саме до нас!
immortalua рекомендує цей магазин
26 квітня 2025 р.

Купив: Спліт-система OLMO INVENTA DELUXE OSH-08LDH3, Замовлення №250410-0001

Купил в этом магазине кондиционер. Также заказал установку. Доставка и установка были выполнены в оговоренные сроки качественно и быстро.
Відповідь представника «CLIMAGROUP»
Олександр, дуже вдячні Вам за відгук та замовлення!
Mariia Vorobiova не рекомендує цей магазин, але магазин вже вирішив проблему, яка виникла при покупці
14 квітня 2025 р.

Хотів купити: Осушувач повітря COOPER&HUNTER CH-D005WD2-12LD, Замовлення №250413-0002

Оформила замовлення та оплатила товар. на наступний день повідомили, що товару немає в наявності. не рекомендую купувати в цому магазині. тільки витрачений час.
Відповідь представника «CLIMAGROUP»
Доброго дня, Ви зробили замовлення в неділю, коли у нас був вихідний і залишки не оновлювались. Зранку в понеділок оновились залишки товару і виявилось, що товару вже нема. Вам одразу повернули кошти і запропонували схожі за характеристиками прилади. Нам прикро, що Ви залишились незадоволені. Приносимо вибачення за Ваш згаєний час. Однак ми завжди чесні по відношенню до своїх клієнтів. І нам дуже шкода, що Ви так не рекомендуєте в нас купувати. В такий складний час, як зараз, то нехай це буде найбільша проблема - відсутність певного товару. Бажаємо Вам миру.
Юлия Мазур рекомендує цей магазин
28 березня 2025 р.

Купив: Кондиціонер COOPER&HUNTER CH-S12FTXF2-NG, Замовлення №8269

Кондиціонер COOPER&HUNTER CH-S12FTXF2-NG (замовлення 8269)
Відповідь представника «CLIMAGROUP»
Юлія, вдячні Вам за відгук!
Николай Попенко рекомендує цей магазин
22 березня 2025 р.

Купив: Мобільний кондиціонер Electrolux ChillFlex Pro EXP34U339HW, Замовлення №250303-0003

Відповідь представника «CLIMAGROUP»
Дякуємо Вам за високу оцінку та замовлення!