Магазин тимчасово не розміщує товари на hotline

Купив: кондиціонер Gree Praktik Pro R-32 GWH09QC-K6DNA2F., Замовлення № 6961

Купив: кондиціонер OSAKA Elite inverter STV-09HH3 Джерело: https://climagroup.com.ua/stv-09hh3 © climagroup, Замовлення №6979

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Zanussi ZWH/S 50 Lorica, Замовлення № 220

Купив: кондиціонер СH-S09FTXE-NG wifi, Замовлення №6893

Хотів купити: Котел газовий стандартний Immergas NIKE Star 24 4 E

Купив: Electrolux EAFR-100T white, Замовлення №6808

Купив: Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний Electrolux EWH 50 DRYver, Замовлення №120

Купив: зволожуючий фільтр Cooper&Hunter Фільтр для очисника повітря CH-3330Ev Java, Замовлення №6798

Купив: Зволожувач повітря Cooper&Hunter CH-3330EV JAVA, Замовлення №22215227350

Купив: Інверторний бензиновий генератор GTM DK2500iA, Замовлення №6741