Відгуки про Магазин Усилок

Korotche рекомендує цей магазин
4 січня 2026 р.

Купив: Цифрове піаніно Casio CDP-S110, Замовлення №20451335237032

29.12 Зробив онлайн замовлення на електронне піаніно Casio з оплатою наложкою, а вже о першій половині наступного дня посилку відправили. Але у новорічній метушні зовсім забув, шо хотів оформити оплату частинами. Продавець люб?язно пішов на зустріч, та все швидко переоформили 31 числа на оплату частинами, коли посилка вже чекала на мене у відділенні Нової Пошти, за що безмежно вдячний!
dyadik не рекомендує цей магазин
24 вересня 2025 р.

Хотів купити: Kurzweil KA-110

Товар відсутій в магазині. Практично весь асортимент в інтернет магазині відсутній та ціна не відповідає реальній та заявленій на hotline. Дозвонився з третього разу. Не витрачайте свій час.
Игорь Островский не рекомендує цей магазин
26 серпня 2025 р.

Хотів купити: Цифрове піаніно Yamaha P-525 WH

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Товар відображається на сайті зі статусом у наявності, по факту можливий під замовлення. Актуальна ціна (86500грн) від тої, що відображена на сайті та на хотлайні (45471 грн) вдвічі вища. Додзвонився з четвертого разу, на заявку з сайту не відреагували.
Михаил Булгаков не рекомендує цей магазин
5 липня 2025 р.

Хотів купити: Цифрове піаніно Roland FP-30XWH+S, Цифрове піаніно Roland FP-30X WH

Хотів купити цифрове піаніно, відсортував по ціні. Сервіс хотлайну зручний, але, на жаль, відсутня перевірка деяких продавців, особливо, з найнижчими цінами, бо це є однією з переваг. Багато пропозицій (на один товар) від цього магазину з неактуальними цінами, які відрізняються дуже суттєво від зазначеної на сервісі порівняння. Навіть після мого спілкування з магазином, ціни залишились без змін. Це реально вводить в оману покупців, тим паче магазинів з офіційними музичними інструментами мало.
Blackbird не рекомендує цей магазин
13 червня 2025 р.

Хотів купити: Цифрове піаніно Kurzweil MP10 EP

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Багато років цей магазин спамить видачу хотлайну товарами, які давно зняті з виробництва, або давно відсутні на їхньому складі. Ні в якій іншій категорії немає таких магазинів, як Усілок в категорії "Музичні інструменти". Ганьба.
Олена Крамар не рекомендує цей магазин
20 січня 2025 р.

Хотів купити: Casio CDP-200

Немає в наявності....!!! Не актуальна наявність тут та їхьому сайті...!!!
Timofey333 не рекомендує цей магазин
4 січня 2025 р.

Хотів купити: Цифрове піаніно Roland FP-30X BK

Ціна не відповідає дійсності. Не вводьте людей в оману.
Андрій Горбаченко не рекомендує цей магазин
4 жовтня 2024 р.
Jija не рекомендує цей магазин
25 вересня 2024 р.

Хотів купити: Комбопідсилювач VOX AC15C1

Не сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару

Краще не витрачати час, ціни не відповідають заявленим
koss_ua не рекомендує цей магазин
12 вересня 2024 р.

Хотів купити: Цифрове піаніно KAWAI ES120

Не сподобалося: відповідність ціни, наявність

Зв'язку з магазином немає. Ціни з Хотлайном не збігаються. Для чог осплачувати за просування цього сайту, не зрозуміло.