Купив: Смарт-годинник Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Gold Titanium Case w. Starlight Sport Band - S/M (MWYX3), Замовлення №24403
Купив: Смарт-годинник Garmin Instinct 2X Solar - Tactical Edition Black (010-02805-13/03/74), Замовлення №24400
Купив: Смарт-годинник Garmin vivoactive 5 Cream Gold Aluminum Bezel with Ivory Case and Silicone Band (010-02862-11), Замовлення №24381
Купив: Смарт-годинник Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Case w. Black Ocean Band (MX4P3), Замовлення №24369
Купив: AirPods Max Sky Blue with Blue Headband, Замовлення №24346
Купив: Планшет Apple iPad Air 11 2024 Wi-Fi 256GB Purple (MUWK3), Замовлення №24297
Купив: Ноутбук Apple MacBook Air 15" M3 2024 Starlight (MXD33), Замовлення №24294
Купив: Смарт-годинник Garmin Fenix 8 47mm AMOLED Sapphire Titanium with Vented Titanium Bracelet (010-02904-40), Замовлення №24287
Купив: Смарт-годинник Garmin Fenix 8 47mm AMOLED Sapphire Titanium with Vented Titanium Bracelet (010-02904-40), Замовлення №24281
Купив: MacBook Pro 14-inch Space Gray /8C CPU/10C GPU/8GB/512GB, Замовлення №24267