Купив: Смарт-годинник Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Black Tit. Case w. Black Ocean Band (MF0J4), Замовлення №27131

Купив: AppleFun Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Case with Black Ocean Band (MF0J4) , Замовлення №27074

Купив: MacBook Air (2025) 15-inch M4 10C/10C GPU/32GB RAM/SSD 1TB (Z1H2000J7), Замовлення №27055

Купив: Apple 20W USB-C Power Adapter (MUVV3), Замовлення №26987

Купив: Навушники TWS Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro 2 Electric Orange (MX743), Замовлення №26983

Купив: Смартфон Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium (MYNH3), Замовлення №26974

Купив: Смарт-годинник Garmin Fenix 8 47mm AMOLED Sapphire Carbon Gray DLC Titanium w. Black/Pebble Gray B. (010-02904-20/21/29), Замовлення №25430

Купив: Смарт-годинник Garmin Venu 3S Soft Gold S. Steel Bezel w. French Gray Case and S. Band (010-02785-02/52), Замовлення №25347

Купив: Смарт-годинник Garmin Fenix 8 51mm AMOLED Sapphire Carbon Gray DLC Titanium w. Black/Pebble Gray S. Band (010-02905-20/21/, Замовлення №25317

Купив: Смарт-годинник Garmin Fenix 8 47mm AMOLED Sapphire Carbon Gray DLC Titanium w. Black/Pebble Gray B. (010-02904-20/21/29), Замовлення №25298