Hotline - порівняти ціни в інтернет-магазинах України

Купив: Philips 50PUS8518, Замовлення №3385369

Ekaterina Osadchuk рекомендує цей магазин
13 лютого 2025 р.

Купив: LCD телевізор (LED) Samsung UE55CU7172, Замовлення №3385473

Зверненням в даний магазин задоволена. Потрібно було вкластись в бюджет та підібрати підходящий телевізор. Консультант терпляче радив різні можливі варіанти та відповідав на всі питання привітно, за що окрема подяка. Телевізор отримала вчасно з можливістю його перевірки (теж проконсультували як це правильно зробити). Все працює.
Соня Рева рекомендує цей магазин
6 лютого 2025 р.

Купив: SamsungQE43Q60D, Замовлення №3385471

Спасибо большое магазину и менеджеру Михаилу за отличный телевизор и качественную консультацию, впечатления от общения - самые положительные, и если во второй раз понадобится что-то выбирать, то только к вам!
Vladislav рекомендує цей магазин
6 лютого 2025 р.

Купив: LG Oled48c4, Замовлення №3385411

Звернувся в магазин, замовив потрібну мені модель телевізора. Доставили того ж дня. Все як і обговорювалось продавцем, так і зробили, без затримок. Працює, все добре.
Євген рекомендує цей магазин
4 лютого 2025 р.

Купив: Samsung 50q60d, Замовлення №3385398

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Спочатку хотів вибрати більш бюджетний телевізор, та коли в розмові спитав чи підійде він під заявлені цілі - продавець порадив вказану модель. Сумнівався чи справедливо мені радять іншу модель, та коли розібрались з характеристиками - так, справедливо. Наразі телевізор виконує очікувані від ньогго функції.
Інна Кульчицька рекомендує цей магазин
29 січня 2025 р.

Купив: Samsungue55du8000, Замовлення №3385466

Заказала телевизор, критерии были - в съёмную квартиру и бюджетный. Менеджер подсказал идеальный вариант без переплаты, доставили вовремя, дали возможность включить и убедится, что все в порядке. Выбором довольна.
Volodumur Odunets рекомендує цей магазин

Купив: samsung qe55q80d, Замовлення №3385353

С0НЬКА рекомендує цей магазин
23 січня 2025 р.

Купив: QLED телевізор Samsung QE55Q60D, Замовлення №3385390

Товар норм. Привезли ввечері , але пізніше ніж домовлялись. Все влаштовує.
parAgon не рекомендує цей магазин
9 січня 2025 р.

Хотів купити: LCD телевізор (LED) Philips 43PUS8319/12

Не сподобалося: наявність, відвантаження товару

Зробив замовлення на сайті, мені передзвонили, підтвердили його та попросили скинути завдаток 200грн. Після чого був дивний дзвінок типу з їх складу, де мені повідомили що в телевізорі не працює вайфай модуль та запропонували дорожчий, але надійніший варіант Самчунг за 25к . Роблю висновок, товару немає взагалі в наявності. Не рекомендую