Купив: Комплект пральної та сушильної машини Samsung WW11FB7B94GEUA + DV90BB7440GEUA +SKK-SS (F-117GE907GESK), Замовлення №200011384
Купив: Indesit OMTWSE61051WKUA, Замовлення №11111111
Купив: Мікрохвильовка Samsung MS23K3515AS/UA, Замовлення №200010928
Купив: Прально-сушильна машина автоматична Gorenje WD2PA854ADW/UA, Замовлення №200010909
Купив: Пральна машина автоматична LG F2Y2NS3WE, Замовлення №19196
Купив: Пральна машина автоматична Gorenje WPNEI94A1SWIFI/UA, Замовлення №200010902
Купив: LG F2R5FG0W, Замовлення №200010823
Купив: Пральна машина автоматична Indesit IM 600 MY TIME UA, Замовлення №200010757
Купив: Холодильник вбудований Liebherr ICe 5103, Замовлення №Без номера
Купив: Пральна машина автоматична LG F2Y5PS3W, Замовлення №200010766