Хотів купити: Дизельний генератор Matari MDA9500E
Купив: Бензиновий генератор Hyundai HHY 7050FE
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, відповідність умов оплати
Купив: Бензовий генератор Hyundai HHY 7050FE ATS
Купив: Електролобзик Metabo STEB 65 Quick (601030000), Замовлення №383
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Торцовочная пила Metabo KGS 216 M
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі
Купив: Бензиновый генератор Matari MX 1100 3E
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, сервісна підтримка
Купив: Инверторный кондиционер COOPER & HUNTER NORDIC CH-S18FTXN-NG WI-FI
Купив: Кондиціонер TCL TAC-09CHSD.XAB1IHB