Відгуки про YGS

gbkzptzjfb не рекомендує цей магазин
27 березня 2025 р.

Купив: Пам'ять для ноутбуків Micron 8 GB SO-DIMM DDR5 4800 MHz (MTC4C10163S1SC48BA1), Замовлення №20451130424075

Доброго дня, я купував певну планку оперативної пам’яті (Micron SODIMM 4800 на 8 гб) у цьому магазині, я її вчора забрав Та вже сьогодні зміг її перевірити, нажаль вона не працювала взагалі, спробував двічі подзвонити в цей магазин, ніхто не відповів, також надіслав їм листа на пошту, чекаю на відповідь, раджу купувати у Магазинах, де ви впевнені, що не буде ніяких проблем, тому що зараз я не можу нормально працювати, в мене моя проблема не вирішена, так ще я на гроші, як я розумію, попав.
Відповідь представника «YGS»
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Ми працюємо на ринку вже більше 15 років, і завжди ставимо інтереси наших клієнтів на перше місце. Після вашої розмови з нами ми розглянули ситуацію та вирішили питання. Зараз чекаємо товар на діагностику в сервісному центрі, і після перевірки ваша ситуація буде вирішена. Ми обов’язково повідомимо вас про результати. Що стосується нашої політики повернення, ми приймаємо повернення товарів протягом 14 днів, за умови, що товар не був розпакований і не використовувався. Якщо після перевірки товар виявиться несправним, ми повернемо вам кошти в повному обсязі. Щиро перепрошуємо за будь-які незручності і сподіваємося, що ситуація буде вирішена на вашу користь. Якщо у вас є додаткові питання, не вагайтеся звертатися до нас. З повагою, Менеджер Магазин YGS
Александр рекомендує цей магазин
12 лютого 2025 р.

Купив: SK Hynix SODIMM DDR4 8GB 2400MHz (HMA81GS6AFR8N-UH), Замовлення №2502/16

Можу рекомендувати. Хороші менеджери та швидка доставка.
Галя рекомендує цей магазин
10 лютого 2025 р.

Купив: Samsung 8GB DDR3 SODIMM 1600MHz M471B1G73QH0-YK0, Замовлення №2502/11

Великий асортимент товарів,хороші ціни.
Віталій Мирний рекомендує цей магазин
7 лютого 2025 р.

Купив: Пам'ять для настільних комп'ютерів HyperX 16 GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz FURY (HX316C10FK2/16), Замовлення №2502/10

Приємно вражений, дякую за гарну роботу!
MaxQNEI не рекомендує цей магазин
5 лютого 2025 р.

Хотів купити: Пам'ять для ноутбуків Samsung 4 GB SO-DIMM DDR3L 1600 MHz (M471B5273CH0-YK0)

Ніхто не передзвонив, нічого не відповіли, пішов другий день і в підсумку прийшов лист про те, що моє замовлення було скасовано, при цьому без причини. Відчуття що це фішингова компанія, яка тепер знає моє ім'я, мій імейл і мій номер телефону.
Відповідь представника «YGS»
Добрий день! Нам шкода, що виникло непорозуміння. Ми намагалися з вами зв'язатися, але, на жаль, не змогли додзвонитися. Ми готові розв'язувати проблему та вдосконалити процес. Якщо у вас є питання, будь ласка, зв'яжіться з нами. Дякуємо за ваші зауваження!
Andrey Bondarenko рекомендує цей магазин
21 січня 2025 р.

Купив: Hynix 8GB DDR4 2666MHz SODIMM (HMA81GS6DJR8N-VK), Замовлення №2501/51

Завжди найкращі ціни і швидка доставка. Рекомендую!
Aleksandr Berezovskyi рекомендує цей магазин
11 грудня 2024 р.

Купив: Пам'ять для ноутбуків SK hynix 8 GB SO-DIMM DDR3L 1600 MHz (HMT41GS6BFR8A-PB), Замовлення №2412/8

Безмежно вдячний за вашу роботу! У такі складні часи ви залишаєтеся прикладом сервісу найвищого рівня.
Олександра Третяк рекомендує цей магазин
9 грудня 2024 р.

Купив: Пам'ять для настільних комп'ютерів HyperX 16 GB (2x8GB) DDR3 1866 MHz FURY (HX318C10FBK2/16), Замовлення №№2412/7

Товар відповідає опису, все прийшло цілим. Дякую!
Lukas Wank рекомендує цей магазин
3 грудня 2024 р.

Купив: Пам'ять для ноутбуків SK hynix 16 GB SO-DIMM DDR5 4800 MHz (HMCG78MEBSA095N), Замовлення №2412/6

Зручно, швидко, і все на найвищому рівні! Залишився задоволений сервісом.
Вадим Громов рекомендує цей магазин
27 листопада 2024 р.

Купив: Пам'ять для настільних комп'ютерів HyperX 8 GB DDR3 1600 MHz FURY (HX316C10F/8), Замовлення №2411/62

Продавець детально пояснив, яка модель краще підійде для мого використання. Швидко, ввічливо і дуже корисно!