Купив: Прально-сушильна машина автоматична Whirlpool FFWDB 864349 BV, Замовлення №2304768
Купив: Посудомийна машина Whirlpool WSIO 3O34 PFE X, Замовлення №2304895
Купив: Холодильник з морозильною камерою Whirlpool WHC20 T593 P, Замовлення №2304877
Купив: Whirlpool W7X 82O OXH, Холодильник з морозильною камерою Whirlpool W7X 82O OXH, Холодильник з морозильною камерою Whirlpool W9 931A KS, Замовлення №2305965
Купив: Посудомийна машина Whirlpool WFE 2B19 X, Замовлення №2304752
Купив: Пральна машина автоматична Indesit OMTWSE 61051 WK UA, Замовлення №2304237
Купив: Пральна машина автоматична Whirlpool WRSB 7259 WB, Замовлення №2303997
Купив: Пральна машина автоматична Whirlpool TDLR 60210, Замовлення №2303973