Відгуки про COMPX.UA

Лисенко Оксана рекомендує цей магазин
Сьогодні На модерації

Купив: Asus GTX 1070Ti 8Gb Strix Gaming Advanced (ROG-STRIX-GTX1070TI-A8G-GAMING), Замовлення №OCRT10088713

норм
Товкач Микола рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Корпус GAMDIAS AURA GC7 ARGB (4711514500677), Замовлення №OCRT10086164

Моя перша покупка комплектуючих для пк, магазин здивував пакуванням та термінами доставки, чеки талони все на місці
Манукян Владік рекомендує цей магазин
Вчора

Купив: Блок питания AZZA ATX 750W PSAZ-750W, Замовлення №OCRT10083522

Магазин топ, менеджери толкові, підказали блок який мені підійде
Забутной Андрей рекомендує цей магазин
10 травня 2025 р.

Купив: AMD Radeon Sapphire RX 7900 XTX PULSE GAMING 24GB (11322-02-20G) (11322-98-90G), Замовлення №OCRT10088242

Покупаю тут не впервые, в этот раз урвал рефку 7900хт по вкусной цене, докупил ещё 6 месяцев гарантии что б вышел год, благо такие услуги есть, магазин рекомендую
Дроговоз Валера рекомендує цей магазин
10 травня 2025 р.

Купив: Процесор AMD Ryzen 5 3600 (100-000000031), Замовлення №OCRT10084355

В целом я доволен работой магазина, цена/доставка/обслуживание, но ещё есть что улучшать
Грица Віталій рекомендує цей магазин

Купив: Монітор 27, Замовлення №OCRT10085152

Перед купівлею зателефонував оператору запитати чи немає на моніторі битих пікселів, чи не проблемнна ця модель в цілому, запевнили що ні, вдома перевірив та користуюсь вже місяць, нарікань немає, дякую магазину що не згаїли час
Ризенко Рост рекомендує цей магазин
9 травня 2025 р.

Купив: Вентилятор be quiet! PURE WINGS 3 120mm PWM (BL105), Замовлення №OCRT10084113

Хороший магазин, швидко відправили кульок, вже друга покупка
Покрова Сергій рекомендує цей магазин
9 травня 2025 р.

Купив: Вентилятор be quiet! SILENT WINGS 4 140mm PWM (BL096), Замовлення №OCRT10088751

Зельман Ольга рекомендує цей магазин
8 травня 2025 р.

Купив: Материнська плата ASRock Z790 Pro RS, Замовлення №OCRT10083137

Замовляю комплектуючі вже не в перше, все як завжди, чудові менеджери швидка доставка
Вадим В. О рекомендує цей магазин
7 травня 2025 р.

Купив: Кулер для процессора 2E CX10384, Замовлення №OCRT10085601

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Брав тут кулер так як боксовий вийшов з ладу, магазин спрацював нормально, лише трохи засмутила доставка, забарилась на 1 день