Купив: Миша ATTACK SHARK X3 Black, Замовлення № №12190

Купив: Смартфон POCO C85 8/256GB Black, Замовлення №N11939

Купив: Мікрофон Fifine AM8 Black, Замовлення №№11690

Купив: Мікрофон для ПК Fifine AmpliGame A6V Black, Замовлення №11613

Купив: Планшет Lenovo Xiaoxin Pad 2024 8/128GB Luna Grey (ZAD70001CN), Замовлення №11440

Купив: Навушники з мікрофоном Logitech G435 LIGHTSPEED White (981-001074), Замовлення №11229

Купив: Мікрофон FIFINE K688 White(K688W), Замовлення №1

Купив: ATTACK SHARK X6 Black, Замовлення №10691