Купив: Маршрутизатор Mikrotik hEX S 2025 (E60iUGS), Замовлення №25681

Купив: Комп'ютерна мишка, Замовлення №25699

Купив: microSDXC SanDisk 64 GB microSDXC Max Endurance UHS-I U3 V30 + SD adapter SDSQQVR-064G-GN6IA, microSDXC SanDisk 64 GB microSDXC Max Endurance UHS-I U3 V30 + SD adapter SDSQQVR-064G-GN6IA, Замовлення №25286

Купив: Пакет для вакуумного пакувальника Gorenje VB22/300 (569087), Замовлення №25272

Купив: Філамент ELEGOO PETG PRO 1kg 1.75mm Blue (50.203.0201), Філамент 3Dplast PETG 1.75mm 0.85kg black (3DPTG17508BLK), Філамент 3Dplast PETG 1.75mm 0.85kg white (3DPTG17508WT), Філамент ELEGOO TPU 1кг, 1.75мм, білий (50.203.0568), Замовлення №24467

Купив: Акумулятор автомобільний EXIDE START-STOP AGM 62Ah, Замовлення №24488

Купив: Миша HP 400 Quiet Black (AZ7B2AA), Замовлення №24469