Відгуки про dp-shop

Ростислав Панфилов рекомендує цей магазин
5 січня 2026 р.

Купив: Пластик для 3D-принтера Gembird PLA+, 1.75 мм, 1 kg, white (3DP-PLA+1.75-02-W), Замовлення №23255

Швидко відповіли, оперативно оформили замовлення та відправили без затримок. Спілкування приємне, все чітко й по суті. Покупкою та сервісом залишився задоволений, рекомендую.
Відповідь представника «dp-shop»
Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Максимальна якість нашої роботи це першочергова мета!!! Будемо очікувати Вас за новими придбаннями в нашому магазині!!!
Олексій Бєліченко рекомендує цей магазин
19 грудня 2025 р.

Купив: УМБ Baseus Bipow Overseas Edition 10000mAh 20W, 2xUSB-A, Micro USB, USB-C IN/Out Black (PPBD050301), Замовлення №23178

Покупка пройшла успішно. Мені сподобалося обслуговування та підтримка. На пошту приходять усі необхідні повідомлення про статус замовлення.
Вова Шпаченко рекомендує цей магазин
15 грудня 2025 р.

Купив: Зарядний пристрій LiitoKala Lii-202, Замовлення №23080

Serhii P рекомендує цей магазин
13 грудня 2025 р.

Купив: Модуль пам\\\'яті для ноутбука SoDIMM DDR3L 8GB 1600 MHz AMD (R538G1601S2SL-U), Замовлення №22835

Все добре окрім пакування. Відправлено новою поштою в пластиковому конверті. І там пластикова упаковка з модулем пам'яті. Реально могли при доставці придавити десь, це ж хрупке все. Хоча б у коробочку якусь поклали. Обійшлось, не роздавили в цей раз.
Відповідь представника «dp-shop»
Дуже дякуємо Вам за відгук!!! Ми обов'язково врахуємо Ваше зауваження. Максимальна якість нашої роботи це першочергова мета!!! Будемо очікувати Вас за новими придбаннями в нашому магазині!!!
Валерий Величко рекомендує цей магазин
10 грудня 2025 р.

Купив: игрова база Moza R12 v2, Замовлення №# 22709

Відповідь представника «dp-shop»
Брал игровую базу Moza R12 v2. Товар соответствует описанию, доставлен быстро, доволен нормальной скидкой. Надеюсь и в дальнейшем сотрудничать с этим магазином. РЕКОМЕНДУЮ.
10 грудня 2025 р. Відповісти
Представник магазину «dp-shop» відповів на коментар Валерий Величко
11 грудня 2025 р. Відповісти
Fill рекомендує цей магазин
15 листопада 2025 р.

Купив: Ноутбук ASUS VivoBook S14 M3407HA Cool Silver (M3407HA-LY018), Замовлення № № 22311

Pusnyy83 рекомендує цей магазин
27 жовтня 2025 р.

Купив: Флешка T&G 128 GB 117 Metal Series USB3.0 Black, Замовлення №21922

Обслуговування на вищому рівні. Магазин рекомендую
Volodymyr Savchenko рекомендує цей магазин
27 жовтня 2025 р.

Купив: Стаціонарний медіаплеєр Xiaomi TV Box S 3rd Gen (MDZ-32-AA), Замовлення №21877

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Товар був за заявленою ціною, гарної якості, загалом від замовлення до отримання пройшло 4-5 днів, замовляв на вихідних.
Serg ЗП рекомендує цей магазин
18 жовтня 2025 р.

Купив: Блок живлення для ноутбуків PowerPlant ASUS 220V, 19.5V 230W 11.8A (5.5*2.5) (AS230G5525), Замовлення №№ 21696

Борисенко Ольга рекомендує цей магазин
14 жовтня 2025 р.

Купив: Ноутбук HP 15-fd1082ua (B9PK8EA), Замовлення №21548

Сподобалося: наявність, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Доброго вечора! Отримали замовлення швидко та якісно, дуже задоволені товаром, рекомендую цей магазин. Дякую.