Купив: Вентилятор підлоговий Xiaomi Mi Smart Standind Fan 2 Lite (JLLDS01XY/PYV4007GL), Замовлення №245558216

Купив: Посудомийна машина Indesit DSIE 2B10, Холодильник з морозильною камерою Whirlpool ART 66122, Замовлення №000572

Купив: Кавомашина автоматична Krups EA810B, Замовлення №232386376

Купив: Електромясорубка Bosch MFW3X18W, Замовлення №223544474

Купив: Вертикальний + ручний пилосос (2в1) Dreame V12, Замовлення №Unidentified

Купив: Автокрісло Lionelo Sander Black (LO-SANDER BLACK), Замовлення №1
Купив: Ноутбук ASUS TUF Gaming F15 FX506HC (FX506HC-HN397W), Замовлення №218075619

Купив: Мікрохвильовка Bosch BFL623MB3, Замовлення №210012316

Купив: Tefal supergrill xl gc461
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, оформлення замовлення, відвантаження товару, повернення товару, сервісна підтримка, відповідність умов оплати

Купив: Мікрохвильова піч