Купив: Тонометр Omron EVOLV (HEM-7600T-E), Замовлення №366334774

Купив: Кавомашина автоматична Melitta Caffeo Barista TS Smart stainless steel F86/0-100, Замовлення №000001
Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Купив: LCD телевізор (LED) Sony XR-55X90L, Замовлення №363393777

Купив: Массажная ванночка Beurer FB 60, Замовлення №369297777

Купив: Кронштейн для телевізорів Maclean MC-423, Замовлення №361606110

Купив: Смарт-годинник Garmin Venu 2S Rose Gold with White Leather Band (010-02429-23), Замовлення №361879436

Купив: Кавомашина автоматична Melitta SOLO E950-203, Замовлення № № 363392518

Купив: Кавомашина Melitta Caffeo Barista TS Smart F85/0-101, Замовлення №2085709

Купив: Портативна ігрова приставка Nintendo Switch 2 Black Mario Kart World Bundle, Замовлення №Б/н

Купив: Навушники з мікрофоном HyperX Cloud II Core Wireless Black (6Y2G8AA), Замовлення №2502177