Купив: Телевізор LG 65NANO82T6B, Замовлення №320751777
Купив: Стайлер (випрямляч) Dyson Airstrait HT01 Onyx Black/Gold (534040-01), Замовлення №322688037
Купив: Кавомашина автоматична Delonghi Dinamica ECAM 350.50.B, Замовлення №314709977
Купив: Телевізор Sony XR-75X90K, Замовлення №320915790
Купив: Пульт для телевизора LG MR24GN, Замовлення №319335914
Купив: Cobra GT900 Pro Rally, Замовлення №Замовлення № 312557653
Купив: Ріжкова кавоварка еспресо SMEG ECF02BLEU, Замовлення №318143986
Купив: Перкусійний масажер Beurer MG 180, Замовлення №290652339
Купив: Крапельна кавоварка Melitta Aroma Signature Therm 1007-06 , Замовлення №1007-06
Купив: Sage Bambino PLUS , Замовлення №291872163