Відгуки про Luxmedia.com.ua

7 листопада 2025 р.

Купив: Тонометр Omron EVOLV (HEM-7600T-E), Замовлення №366334774

Дуже швидка доставка. Ввечері замовила, вранці вже товар отримала. Рекомендую
Відповідь представника «Luxmedia.com.ua»
Дякуємо за вашу покупку! Ми цінуємо ваш вибір і сподіваємося на подальшу співпрацю. Будемо раді бачити вас знову!
Ірина Боровець рекомендує цей магазин
31 жовтня 2025 р.

Купив: Кавомашина автоматична Melitta Caffeo Barista TS Smart stainless steel F86/0-100, Замовлення №000001

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Довго обирала ,де купити дану кавову машину і натрапила на цей магазин. Товаром задоволена. Продавець ввічливий . Машинка прийшла надійно запакована,але трошки пізніше обіцяного, проте продавець завжди був на зв"язку і повідомляв про зміни. Є різні, зручні способи оплат. Дякую
Юра Литвин рекомендує цей магазин
31 жовтня 2025 р.

Купив: LCD телевізор (LED) Sony XR-55X90L, Замовлення №363393777

Довго шукав дану модель за нормальну ціну і тут мені попався даний інтернет магазин, як виявилось у моєму місті. Зателефонував запитати наявність - все є, назвали ціну(ціна виявилась найкращою з усіх, що розглядалися), умови оплати та термін доставки. Мене абсолютно все влаштувало. Приїхав TV - новий, все запаковано, при кур*єрі відкрив, перевірив. Рекомендую даний магазин!!!
Артем Шкарин рекомендує цей магазин

Купив: Массажная ванночка Beurer FB 60, Замовлення №369297777

Заказал ванночку. Доставили в кратчайшие сроки. Ванночка гораздо дешевле, чем у конкурентов. Мне она понравилась-единственный минус это то, что она не делает массаж, как 50ая версия и мне пришлось вернуть. Доставку ванночки обратно оплатил магазин, это было приятно. И в день получения ванночки мне вернули деньги. Вообще без заморочек и каких либо нареканий. Очень доволен работой магазина и однозначно буду у них заказывать ещё что-то!!!
Стас Кирьян рекомендує цей магазин

Купив: Кронштейн для телевізорів Maclean MC-423, Замовлення №361606110

Якість товару сподобалася. Дуже переживав, що кронштейн буде такий собі. Яле виявився дуже добротний. Навіть маленький рівень є в комплекті. Зв'язалися швидко, товар був в наявності, на відміну від ..., де чекати тиждень було.
Djuli рекомендує цей магазин
30 жовтня 2025 р.

Купив: Смарт-годинник Garmin Venu 2S Rose Gold with White Leather Band (010-02429-23), Замовлення №361879436

OlegPN рекомендує цей магазин
9 жовтня 2025 р.

Купив: Кавомашина автоматична Melitta SOLO E950-203, Замовлення № № 363392518

Всё четко! Наличие, доставка, оперативность! Рекомендую!
Євгеній Фесенко рекомендує цей магазин
28 липня 2025 р.

Купив: Кавомашина Melitta Caffeo Barista TS Smart F85/0-101, Замовлення №2085709

Кавомашина Melitta Caffeo Barista TS Smart F85/0-101. Замовив товар 10.07.25. Зворотній зв'язок швидкий. Оплатив 10% передплати. Менеджер контактний, на дзвінки відповідає. Отримав товар 24.07.25. Ціна відповідає заявленій. Товар новий в заводському пакуванні. Продавця рекомендую
Павло Подрєз рекомендує цей магазин
14 липня 2025 р.

Купив: Портативна ігрова приставка Nintendo Switch 2 Black Mario Kart World Bundle, Замовлення №Б/н

Замовлення опрацьовано швидко, приставка була запакована, пломби в наявності. В пункті видачі разом з приставкою видвли всі необхідні документи.
Roman рекомендує цей магазин
13 липня 2025 р.

Купив: Навушники з мікрофоном HyperX Cloud II Core Wireless Black (6Y2G8AA), Замовлення №2502177

Дуже приємний досвід взаємодії з цим магазином. Вічливе спілкування, з моменту замовлення до моменту отримання мною посилки пройшло менше 24 годин (нова пошта по Києву) Все супер, рекомендую!