Відгуки про DOM 69

Степан Барановський рекомендує цей магазин
12 лютого 2026 р.

Купив: Анальний вібратор Satisfyer Deep Diver Light Blue (SO6351), Замовлення №18785413

Дуже уважне ставлення до клієнта, відповіли на всі питання.
Дарина Мельник рекомендує цей магазин
10 лютого 2026 р.

Купив: Кліторальний вакуумний вібратор Satisfyer Pro 2 Next Generation (SO1640), Замовлення №18785400

ТТН отримала в той же день, доставка швидка, сервіс супер.
Наталія Соловйова рекомендує цей магазин
6 лютого 2026 р.

Купив: Набір вібраторів Satisfyer Marvelous Four (SO6733), Замовлення №18785381

Вперше замовляла залишилась дуже задоволена обслуговуванням.
Анжеліка Синиця рекомендує цей магазин
5 лютого 2026 р.

Купив: Вібратор класичний Rocks-Off Chaiamo Black (SO2399), Замовлення №18785372

Ціни приємні, якість відповідає опису, обов’язково замовлятиму ще.
Інна Кравчук рекомендує цей магазин
27 січня 2026 р.

Купив: Rabbit-вібратор Satisfyer Spinning Rabbit 1 Beige (SX0563), Замовлення №18785358

Приємно здивувала швидка відправка та уважне спілкування, все на рівні.
Kecia рекомендує цей магазин
9 січня 2026 р.

Купив: Rabbit-вібратор Lovense Nora, Розовый (nora1), Замовлення №18785349

Класний магазин: швидка оплата, швидка відправка, нормальні ціни.
Iryna Zahaikevych рекомендує цей магазин
6 січня 2026 р.

Купив: Смарт-вібратор в трусики Lovense Flexer (SO7485), Замовлення №18785330

Швидко знайшли заміну на те, чого не було в наявності — дякую.
Олег Онищенко рекомендує цей магазин
25 грудня 2025 р.

Купив: Rabbit-вібратор Dream toys VIBES OF LOVE COCKY RABBIT MAGENTA (DT21596), Замовлення №18785324

Купували вперше боялись, але все на етапі: якісно і ввічливо.
Андрій Нестеренко рекомендує цей магазин
23 грудня 2025 р.

Купив: Кліторальний вакуумний вібратор Satisfyer Pro Penguin Next Generation (SO1641), Замовлення №18785308

Все супер: відправили швидко, запакували акуратно і конфіденційно
Зоряна Рибак рекомендує цей магазин
16 грудня 2025 р.

Купив: Вакуумний вібратор клітора Satisfyer Sunray Berry (SO6113), Замовлення №18785285

Було приємно, що після покупки уточнили, чи все підійшло. Дрібниця, але дуже додає довіри. Все супер, дякую!