Відгуки про DOM 69

Олег Кушнір рекомендує цей магазин
20 червня 2025 р.

Купив: Фалоімітатор Addiction Crystal Vertical Dong 7” (SO5577), Замовлення №18784551

Менеджер допоміг обрати те, що треба. Без нього точно б не впорався.
Дарина Костенко рекомендує цей магазин
17 червня 2025 р.

Купив: Вакуумний вібратор Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Wine Red (SO7772), Замовлення №18784513

Посилка приїхала раніше, ніж очікували! Упаковка — просто ідеал.
Лілія Борисенко рекомендує цей магазин
12 червня 2025 р.

Купив: Вакуумний вібратор Otouch Louis Vibrate Teal (SO9429), Замовлення №18784432

Дуже комфортно, що все можна обговорити в чаті без дзвінків.
Таїсія Бевз рекомендує цей магазин
10 червня 2025 р.

Купив: Вакуумний вібратор Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Dark Grey (SO8402), Замовлення №18784439

Дякую за терплячість і чуйність. Це було важливо, бо замовляла вперше.
Борис Гладкий рекомендує цей магазин
30 травня 2025 р.

Купив: Універсальний вібратор Satisfyer Elastic Joy Red (SO6128), Замовлення №18784466

Сподобалося: відповідність ціни, відвантаження товару, відповідність умов оплати, фіскальний чек

Великий вибір, адекватні ціни, хороший сервіс!
Єлизавета Іванченко рекомендує цей магазин
22 травня 2025 р.

Купив: Замовлення №18784487

Магазин перевершив мої очікування на всіх етапах.
Ірина Гордієнко рекомендує цей магазин
20 травня 2025 р.

Купив: Вакуумний вібратор Satisfyer Curvy Trinity 5 White (SO6725), Замовлення №18784505

Робила замовлення для себе, але після такого сервісу планую зробити сюрприз партнеру.
Арсен Кучеренко рекомендує цей магазин
16 травня 2025 р.

Купив: Вакуумний вібратор Satisfyer Pro 2 violet (SO6730), Замовлення №18784502

Робив замовлення з передоплатою. Все чесно: відправили того ж дня, номер ТТН надійшов одразу. Посилку отримав через день.
Поліна Ковалик рекомендує цей магазин
14 травня 2025 р.

Купив: Спрей для глибокого орального сексу Doc Johnson GoodHead DeepThroat Spray – Mystical Mint 59 мл (SO2799), Замовлення №18784514

Мій партнер був у захваті від нашої нової "забавки". Дякую за якісний сервіс і точний опис товару.
Жанна Бойко рекомендує цей магазин
9 травня 2025 р.

Купив: Кліторальний вакуумний вібратор Satisfyer Curvy 2+ Pink (SO3782), Замовлення №18784533

Дуже порадував вибір товарів – багато новинок, цікаві штуки, яких не бачила в інших магазинах. Ціни також адекватні.