Відгуки про DOM 69

Valeri_1994 рекомендує цей магазин
2 липня 2021 р.

Купив: Вибромассажер для пар We-Vibe Chorus, Pink, Замовлення №6088

Покупаю в этом магазине уже второй раз! Радует грамотная консультация и то что кладут маленькие приятности к заказу, девочки отвечают быстро и помогают выбрать то что подойдёт
Denis_marakov рекомендує цей магазин
19 травня 2021 р.

Купив: Вакуумний мастурбатор Tenga Flip Zero White (TFZ-001)

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, відвантаження товару, повернення товару

Магазин реально супер, мне ответили на все вопросы, их было много, сразу мосле заказа написали, товар оригинальный и качественный
  alex2122 рекомендує цей магазин
27 квітня 2021 р.

Купив: Кліторальний вакуумний вібратор Satisfyer Pro Penguin Next Generation (SO1641), Замовлення №6038

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, відвантаження товару, сервісна підтримка

все просто и понятно, оставили приятное впечетление, долго я хотел увидеть похожий магазин с отличным сервисом и ценами. товар упокавали в НЕ прозрачкую упаковку. это не может не радовать так как был негативный опыт
Maria94 рекомендує цей магазин
24 березня 2021 р.

Купив: Вібратор подвійний Satisfyer Partner Double Whale (SO1643) (4049369014095), Замовлення №5999

Сподобалося: відповідність ціни, наявність, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення, асортимент, видача товару на складі

Безумно довольна покупкой! А так же довольна обслуживанием, доставка была бесплатной + была приятно удивлена небольшому подарочку
Ivan Donchenko рекомендує цей магазин
12 березня 2021 р.

Купив: Кліторальний вакуумний вібратор Satisfyer Curvy 3+ (SO3893), Замовлення №5965

Сподобалося: відповідність ціни, замовлення по телефону або e-mail, замовлення через корзину, оформлення замовлення

Не перший раз купую в цьому секс шопі, все подобається, Дуже швидко реагує оператор, хоча був вихідний день. проблем ні з чим НЕ було. Ціни дуже приємні та є сертифікат що товар оригінальний
Locxxx рекомендує цей магазин
24 січня 2021 р.

Купив: Замовлення №5809

Заказала свечу в субботу, в тот же день отправили, магазин сработал как часы через минуту написал менеджер и я подтвердила заказ, свеча безумно приятно пахнет, сервис цена и скорость отправки на высоте!
Відповідь представника «DOM 69»
Спасибо за Ваш отзыв! Будем рады снова радовать Вас :)